Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری نیواطلس، این کارخانه ۱۰۹۶ چاپگر سه بعدی در اختیار دارد و در تلاش است تا با طراحی و تولید رایگان تجهیزات محافظتی برای پزشکان،‌ به کنترل بیماری Covid-۱۹ کمک کند.
سپرهای محافظ صورت از پزشکان در برابر سرفه و عطسه بیماران مبتلا به کرونا محافظت می‌کنند. این چاپخانه ظرف سه‌روز نمونه‌های متعددی از محافظ‌ها را تولید کرده و در نهایت دو مورد از آن‌ها با تایید وزارت بهداشت جمهوری چک برای تولید انبوه مورد آزمایش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به محض این که یکی از این محافظ‌ها به تایید نهایی برسد،‌ یک پنجم از چاپگرهای سه‌بعدی چاپخانه پروسا تولید انبوه آن را با تعداد روزانه ۸۰۰ عدد آغاز می‌کنند. این چاپخانه ظرفیت اسمی تولید روزانه ۴۰۰۰ محافظ را دارد و هزینه مواد اولیه موردنیاز برای هر محافظ معادل یک دلار است.
قرار است این چاپخانه سه‌بعدی ۱۰ هزار محافظ را به صورت رایگان در اختیار وزارت بهداشت جمهوری چک قرار دهد.
به اعتقاد برخی از متخصصان، فناوری چاپ سه‌بعدی گزینه مناسبی برای تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی است. با وجود این به اعتقاد جوزف پروسا، بنیانگذار این چاپخانه ‌سه‌بعدی، تولید دستگاه تنفس مصنوعی با استفاده از فناوری سه بعدی، در حال حاضر ایده قابل اجرایی نیست.

به گفته وی هیچ‌یک از طرح‌های موجود برای چاپ سه بعدی این دستگاه‌ها به درستی آزمایش و ارزیابی نشده‌اند و مشخص نیست که قابلیت محافظت از جان انسان‌ها را داشته باشند. علت اصلی بی اعتمادی پروسا به چاپ سه‌بعدی دستگاه‌های تنفس مصنوعی این است که از نفوذناپذیری فیلترها، انطباق فیلترها با ماسک، نحوه نصب ماسک روی صورت بیمار و ساختار متخلخل اجزای تولید شده با چاپ سه‌بعدی اطمینان ندارد؛ در حالی که به گفته وی تمام این اجزا باید کامل و بدون هرگونه نقصی تولید شوند تا امکان تنفس بیمار و جلوگیری از گسترش ویروس در محیط فراهم شود.  
به گفته پروسا پس از تولید و تحویل محافظ‌ها به دولت، این چاپخانه سه بعدی کار تولید عینک‌های محافظ را برای پزشکان آغاز خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در نزدیک به سه ماه گذشته حدود ۱۰۰ کشور و منطقه را در جهان درگیر کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سهم_من_در_مهارکرونا بیماری های ویروسی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری های ویروسی ویروس کرونا بیماری های ویروسی چاپ سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعلام ترکیب تیم فوتبال دختران ایران برابر قرقیزستان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد