Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، دکتر محمدرضا پورمحمدی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه استانی سهند، هدف از اجرای این طرح را قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا عنوان کرد و افزود: این طرح با همکاری مراکز سلامت و پایگاه‌های مقاومت بسیج اجرا می‌شود و امیدواریم در روزهای آتی تمام مردم استان تحت پوشش این طرح قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی همچنین از اعمال محدودیت‌های شدید تردد در مبادی ورودی و خروجی سه استان شمال غرب کشور از روز سه‌شنبه ۵ فروردین خبر داد و گفت: با هماهنگی و همکاری سه استان، گشت‌های مشترک بازرسی در ۷ محور مواصلاتی این استان‌ها مستقر شده و تردد در این محورها به صورت جدی کنترل خواهد شد.
 
پورمحمدی افزود: در تمامی این محورها، سلامت سرنشنیان خودروها کنترل شده و افراد مشکوک به بیماری، به مراکز درمانی یا نقاهت‌گاه‌ها معرفی می‌شوند و ترددهای ضروری مانند تردد خودروهای حمل مواد غذایی نیز پس از اطمینان از سلامت آنها انجام می‌شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به برخی سوالات مبنی بر علت قرنطینه نکردن شهرهای استان، گفت: امروز در یک شرایط بحرانی قرار داریم که مدیریت واحد در این شرایط ضروری است و این مدیریت امروز برعهده ستاد ملی مقابله با کروناست و اقدامات استان‌ها نیز باید در چارچوب سیاست‌های این ستاد باشد.
 
وی با اشاره به موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا با تعطیلی بازارها و مراکز تجاری استان، گفت: این مصوبه از تا پایان تعطیلات نوروزی اجرا می‌شود.
 
وی از انتشار برخی مطالب بی‌اساس مبنی بر پذیرش مسافر در هتل‌های استان انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر، ۹۹ درصد از ظرفیت هتل‌های استان، خالی است و مطالب منتشر شده در فضای مجازی صحت ندارد.
 
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان، گفت: در حال حاضر به نسبت جمعیت استان، از هر ۱۰ هزار نفر ۲.۸ نفر به این بیماری مبتلا هستند که از این نظر، آذربایجان شرقی در رتبه ۱۷ و از نظر تعداد مبتلایان نیز در رتبه ۹ قرار دارد.
 
وی با بیان اینکه ۵ هزار تخت بیمارستانی در استان آماده پذیرش بیماران مبتلا به کروناست که تاکنون ۶۵۰ تخت مورد استفاده قرار گرفته است، افزود: ۴ ‌بیمارستان ذخیره برای مقابله با کرونا در تبریز پیش‌بینی شده است؛ ‌البته هنوز از توان نیروهای مسلح به صورت کامل استفاده نشده که امیدواریم نیازی هم نباشد.
 
پورمحمدی با بیان اینکه اعلام نقاط مثبت و منفی به منزله ایده‌آل یا بحرانی بودن شرایط فعلی نیست، گفت: ما واقعیت‌ها را به مردم اعلام می‌کنیم و امیدواریم با کمترین تبعات منفی از شرایط خاص فعلی عبور کنیم.
 
رئیس ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا با بیان اینکه خودمراقبتی و ماندن در خانه، بهترین راه پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری است، افزود: به طور قطع، افزایش یا کاهش آمار مبتلایان به کرونا، به رفتار مردم در رعایت مسایل بهداشتی و پرهیز از رفت‌وآمدهای غیرضروری بستگی دارد.
 
وی افزود: طرح مراقبت محله‌ای با مشارکت معتمدان و گروه‌های مرجع در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا مطرح خواهد شد که می‌تواند در روند مدیریت و کنترل این بیماری موثر باشد.
 
استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از صداوسیما و رسانه‌های استان در انعکاس خدمات و تلاش‌های کادرهای پزشکی و درمانی و آگاه‌سازی مردم، گفت: رسانه‌ها فعالیت خوبی در این مدت داشته‌اند و انتظار داریم که همچنان واقعیت‌ها را بیان کنند و سختی‌های کار درمان را به مردم نشان دهند.
 
وی افزود: البته نقد کاستی‌ها و ضعف‌ها نیز ضروری است، اما نقد، باید همراه با رعایت آداب و بر اساس اطلاعات صحیح و معتبر باشد.
 
پورمحمدی همچنین از مشارکت خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد در تأمین اقلام بهداشتی برای افراد نیازمند قدردانی کرد و گفت: با تلاش واحدهای تولیدی استان، در حال حاضر مشکلی در زمینه تولید و توزیع مواد ضدعفونی‌کننده نداریم.

46

کد خبر 1368464

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند