Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد همه‌گیری ویروس کرونا باعث رکود جهانی در ۲۰۲۰ می‌شود که بدتر از رکود اقتصادی بحران سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ است، ولی تولید اقتصادی جهان در ۲۰۲۱ بهبود می‌یابد.

کریستالینا جرجیواوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول از اقدامات مالی فوق‌العاده‌ای که بسیاری کشور‌ها برای تقویت سیستم‌های بهداشتی و حمایت از شرکت‌ها و کارگران آسیب‌دیده خود به‌کار گرفته‌اند و همچنین از اقدامات بانک‌های مرکزی برای تسهیل سیاست‌های مالی استقبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: «اقدامات بیشتری لازم است، مخصوصاً در بخش مالی».

جورجیوا این اظهارات را پس از یک کنفرانس بین وزرای دارایی و رؤسای بانک مرکزی کشور‌های گروه ۲۰ که از بزرگترین اقتصاد‌های جهان تشکیل می‌شود، بیان داشت و گفت همگی موافق لزوم اتحاد و همبستگی در کل دنیا هستند.

«هزینه‌های انسانی همه‌گیری ویروس کرونا تا الآن هم بسیار بالا و لازم است تمام کشور‌ها با هم برای حفاظت از مردم و محدود کردن آسیب‌های اقتصادی آن همکاری کنند».

بیشتر کشور‌ها برای مهار گسترش سریع ویروس کرونا قرنطینه اعلام کرده‌اند. این ویروس تا‌ حالا ۳۳۷ هزار و ۵۰۰ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر را گرفته است.

جورجیوا گفت: دورنمای رشد اقتصاد جهان منفی است و صندوق بین‌المللی پول انتظار یک رکود را حداقل به وخامت بحران مالی جهانی در ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ و حتی بدتر از آن دارد.

جورجیوا در اوایل همین ماه هشدار داده بود رشد اقتصاد جهان در ۲۰۲۰ کمتر از ۲.۹ درصدی است که در ۲۰۱۹ داشتیم، ولی رکود را پیش‌بینی نکرده بود. جنگ‌های تجاری رشد اقتصاد جهان را در سال گذشته به پایین‌ترین حد از سال ۲۰۰۹ رساند. رشد اقتصادی در آن سال ۰.۷ درصد بود.

جورجیوا گفت: انتظار می‌رود اقتصاد در ۲۰۲۱ بهبود یابد، ولی برای رسیدن به این هدف کشور‌ها باید مهار ویروس کرونا را در اولویت خود قرار دهند و سیستم‌های بهداشتی خود را تقویت کنند.

او اظهار کرد: ۸۰ کشور تا حالا از صندوق بین‌المللی پول درخواست کمک کرده‌اند و این صندوق برای به‌کارگیری تمام یک تریلیون دلار ظرفیت وام‌دهی خود آماده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد اخبار اقتصادی صندوق بین المللی پول اقتصاد جهان ویروس کرونا رشد اقتصاد کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود