Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار نظری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت : انچه نظام آموزشی به عنوان بزرگ ترین تولید کننده سرمایه انسانی و اجتماعی باید در مسیر جهش تولید قدم بردارد، تربیت نسلی توانمند و خلاق است. 

وی با اشاره به اینکه نظام آموزشی باید از قالب سنتی و ساخت انسان های میزگرا و کارمند محور خارج شود، ادامه داد : در صورت تولید و تربیت چنین نسلی می توان شاهد گام نهادن کشوردر مسیر توسعه و پیشرفت اقتصادی و فرهنگی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

به گفته او، انسان های مهارتی و خلاق به عنوان بزرگترین سرمایه موردنیاز بخش های تولیدی و کار آفرینی می توانند در فراهم سازی اینده درخشان برای ایران عزیز به تناسب ظرفیت های عظیم و موجود در استان و کشور موثر باشند.

معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران همچنین به برنامه های این نهاد برای سال جهش تولید اشاره کرد و گفت: مجموعه آموزش و پرورش مازندران در جهت فراهم سازی و کشف و پرورش استعدادها و قابلیت های نیروی انسانی توانمند رویکردهایی برای خود تعریف کرده تا بر اساس الگویی مشخص و به دور از سلیقه گرایی برای تحقق جهش تولید حرکت کند.

تغییر ذائقه دانش‌آموزان از حافظه محوری به سمت مهارت محوری

نظری اظهار داشت: در این راستا یکی از فعالیت های معاونت آموزش متوسطه استان اجرای برنامه ایران مهارت ویژه دانش آموزان دوره اول آموزش متوسطه است.

وی ادامه داد: در این برنامه که با همکاری مجموعه ای از آموزشگاه های سازمان فنی و حرفه ای اجرا می گردد دانش آموزان می توانند بر اساس علاقه مندی خود از بین ۳۰۰ حرفه تعدادی را انتخاب و پس از سپری کردن ساعت استاندارد آموزش، علاوه بر دریافت مدرک بین المللی ایسکو، با سپری کردن دوره های کارآفرینی توانایی راه اندازی یک واحد کسب و کار را داشته باشند.

به گفته معاون آموزش و پرورش مازندران ، برنامه ریزی در جهت تقویت اکو سیستم کارآفرینی در استان با استفاده از ظرفیت دانشگاه ها ، پارک علم و فناوری ، مراکز رشد ، اداره کل تعاون و خیرین و سایر نهادهای مرتبط مانند برگزاری جشنواره کارآفرینان آینده، تشکیل اتاق کارآفرینی مدارس و برگزاری رویدادهای کافه کارآفرینی از دیگر فعالیت های ذیل این راهبرد است. 

نظری همچنین به ارتباط رشته های مهارتی آموزشی با نیازهای بازار اشاره کرد و گفت: توسعه و تنوع بخشی به رشته ها متناسب با نیاز بازارکار و چرخه تولید با استفاده از ظرفیت سایر دستگاه ها ،نهادها و صنایع و موسسات آموزشی به منظور تربیت نیروهای ماهر و خلاق و متعهد است که در دستور کار ما قرار گرفته است. 

تولید در مدرسه 

معاون آموزش وپرورش مازندران فعالیت اصلی مجموعه آموزشی را در رسیدن به الگوی جهش تولید اجرای طرح تولیدی مدرسه محور عنوان کرد و افزود: در این برنامه سعی خواهیم کرد تا شرایط را برای انتقال تولید از کارگاه های کارخانه ای به مدرسه فراهم کنیم. 

وی توضیح داد: به طور دقیق تر در این برنامه که بر مبنای سیاست های اشتغال مقام معظم رهبری طراحی شده ،صاحبان فن و اصناف، کارخانجات و تولیدی‌های استان می توانند با همکاری مدارس به ویژه هنرستان ها بخشی از چرخه های تولید و ارائه خدمات خود را در مدارس با همکاری دانش آموزان اجرا کنند.

نظری وعده داد: بدین ترتیب تا پایان سال ۹۹ شاهد افتتاح تعداد زیادی بنگاه اقتصادی کوچک در مدارس به خصوص هنرستان ها خواهیم بود که در صورت نظارت و آموزش صحیح، تولیدات آنها قابلیت عرضه به بازارهای محلی و حتی کشورهای حاشیه را خواهد داشت. 

معاون آموزش و پرورش مازندران ضعف تولید و ارتباط دانش آموزان با فضای کسب وکار را یکی از ضعف های نظام آموزشی کشور عنوان کرد و گفت: برای عبور از حافظه محوری و حرکت به سمت مهارت محوری لازم است تا دانش اموزان آورده ها و دستاوردهای آموزش های مهارتی را لمس کنند. 

به گفته نظری ایجاد فضای تولید به دانش آموزان این تجربه را می دهد تا برای پذیرش مسئولیت های سنگین تر با آرامش و عقلانیت همراه با مهارت رفتار کنند. 

وی جهش تولید را یک شعار فراگیر عنوان کرد که صرفا به بخش تولیدات سخت افزاری محدود نمی‌شودو آموزش و پرورش به عنوان مهمترین تولید کننده سرمایه اجتماعی باید در مسیر آن حرکت کند.

برچسب‌ها اداره کل آموزش و پرورش مازندران جهش تولید مهارت اموزی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش مازندران جهش تولید مهارت اموزی اداره کل آموزش و پرورش مازندران جهش تولید مهارت اموزی آموزش و پرورش مازندران دانش آموزان جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از این نهاد به عنوان یک نهاد اثرگذار یاد کرد و گفت: پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود.

حسین کمالی ۱۶ اردیبهشت در آیین تجلیل از فرهنگیان بخش کجور که در تالار روستای خوشل برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری این مراسم نشانه احترام به مقام معلمان است، اظهار کرد: هرسال که می‌گذرد درک مردم نسبت به مقام معلم بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه محرومیت شایسته بخش کجور نیست، افزود: این منطقه محل پرورش نخبگان و شخصیت‌های بزرگی بوده است که در حال حاضر در سطح ملی دارای مسئولیت‌های بالایی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از این نهاد به عنوان یک نهاد اثرگذار یاد کرد و گفت: پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود.

کمالی خطاب به معلمان بخش کجور که در دوردست خدمت می‌کنند، گفت: معلمی سختی‌هایی را به همراه دارد و شما که در دوردست خدمت می‌کنید سختی‌های شما بیشتر است.

وی با تاکید بر قدردانی ازجایگاه معلمان افزود: برای داشتن جامعه سالم و صالح باید آموزش و پرورش را به عنوان محل تربیت انسان بدانیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: هزینه‌هایی که برای جلوگیری از ناهنجاری‌ها صرف می‌شود اگر از ابتدا در آموزش و پرورش هزینه شود جلوی بسیاری از مشکلات اجتماعی گرفته خواهد شد.

کمالی آموزش و پرورش را نقطه شروع آرامش فرزندان دانست و یادآور شد: دانش آموزان امانات مردم در نزد ما هستند و باید با تمام وجود در خدمت فرزندان این مرز و بوم باشیم.

وی معلمی در مناطق دوردست و دور از خانه را به نوعی جهاد فرهنگی دانست و ادامه داد: شما افسران جبهه فرهنگی هستید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد