Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس هشدار داده است که موج دوم شیوع ویروس کرونا در ژاپن به خاطر افزایش تعداد افراد مبتلا که در حال بازگشت به این کشور از سفر‌های خارجی هستند، نگران کننده است.

بر اساس این گزارش از آغاز مارس تعداد مبتلایان جدید به ویروس کرونا با کاهش روبرو شده، ولی تعداد افراد مبتلا که در حال بازگشت به این کشور از کشور‌های خارجی هستند با رشد چشمگیری روبرو شده و ۳۰ درصد افراد مبتلا به ویروس کرونا طی ۱۷ تا ۲۳ مارس را همین افراد تشکیل داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی ۲ هفته گذشته بیش از ۱۱۰ نفر در ژاپن که به کشور‌های خارجی سفر کرده اند، مبتلا به ویروس کرونا شده اند.

هیروشی نیشیورا استاد دانشگاه هوکایدو در این باره گفت: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا اروپا و جنوب شرق آسیا رو به افزایش است. تعدادی از افراد مبتلا به کرونا در کشور‌های خارجی در حال بازگشت به ژاپن هستند. اگر تدابیر احتیاطی و پیشگیرانه اتخاذ نشود، ژاپن بار دیگر شاهد شیوع گسترده و سریع این ویروس خواهد بود.

نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در ژاپن اواسط ژانویه مشاهده شد. ۱۳ نفر که در ووهان چین اقامت داشتند پس از بازگشت به ژاپن ابتلای آن‌ها به ویروس کرونا تایید شد. پس از آن سایر افرادی که به چین سفر کرده بودند نیز ناقل این ویروس تشخیص داده شدند.

پس از کاهش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در چین، سایر کشور‌های جهان شاهد رشد فزاینده تعداد مبتلایان هستند.

طی روز‌های ۱۰ تا ۱۶ مارس در مجموع ۳۱ نفر از کسانی که به خارج ژاپن سفر کرده بودند، به ویروس کرونا مبتلا شده اند که این رقم حدود ۱۰ درصد کل مبتلایان بوده است. ولی طی روز‌های ۱۷ تا ۲۳ مارس این رقم به ۸۷ نفر افزایش یافته که معادل ۲۹ درصد مبتلایان جدید بوده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کرونا چین پارسی خبر ویروس کرونا ویروس کرونا افراد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۶۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان