Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور در جلسه ویدئوکنفرانسی با استانداران و روسای ستادهای مقابله با کرونا در استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، آخرین وضعیت این استان‌ها در خصوص خسارت‌های ناشی از سیل و اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه با ابراز تاسف از وقوع سیلاب در استان‌های جنوبی کشور، ضرورت تسریع در روند امدادرسانی و کاهش رنج ها و مشکلات مردم را مورد تاکید قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان در این جلسه ویدئوکنفرانسی در پاسخ به سوال رئیس جمهور مبنی بر اینکه آیا بر اساس پیش بینی های هواشناسی آمادگی‌های لازم در استان برای مقابله با سیلاب انجام شده بود، اظهار داشت: در این زمینه همه هشدارهای لازم به مردم ارائه شده بود، هرچند میزان بارندگی‌ها بسیار فراتر از پیش‌بینی‌های هواشناسی بود اما بخشی از مردم به این هشدارها بی توجهی کردند و برخی از خسارت‌های وارد شده به همین علت بود و در عین حال سیلاب اخیر هیچ‌گونه تلفات جانی نداشته است.

روحانی با اظهار خرسندی از اینکه حادثه اخیر تلفات انسانی نداشته است، ضرورت جبران خسارت‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: البته باید در قوانین و مقررات، موضوع افرادی که به هشدارهای داده شده بی توجهی کرده و دچار خسارت شده اند مورد توجه قرار گیرد و این افراد نباید انتظار داشته باشند به اندازه فردی که هشدارها را رعایت کرده، برای جبران خسارت‌ها مورد حمایت ومساعدت قرار بگیرند

رئیس جمهور اضافه کرد: مسیل‌هایی از گذشته برای کنترل سیلاب ایجاد شده است  اما به خاطر اینکه چندین سال بارندگی و سیل وجود نداشت مردم تصور کردند که می‌توانند در این مناطق ساخت‌وساز کنند که در شرایط کنونی باید اصلاح و ترمیم این مسیل‌ها مورد توجه جدی قرار بگیرد و بایستی بر این مبنا برنامه‌ریزی‌ها انجام شود که مردم مجددا دچار مشکل و خسارت نشوند.

در ادامه این جلسه، رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان کرمان گزارشی از وضعیت مقابله و پیشگیری از شیوع این بیماری در سطح استان ارائه کرد که بر اساس آن  بیماری کرونا در استان تحت کنترل قرار گرفته و روند کاهشی یافته است.

روحانی در واکنش به اظهارات رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان کرمان مبنی بر اینکه ۱۵ نفر از پرسنل درمانی استان به ویروس کرونا مبتلا شده و کمبودهایی در سطح استان در زمینه اقلام و تجهیزات بهداشتی وجود دارد، تاکید کرد: در زمینه تامین تجهیزات بهداشتی اولویت اصلی با کادر درمانی در بیمارستان‌ها است و باید سلامت این عزیزان که در خط مقدم مبارزه با بیماری قرار دارند به طور کامل تامین شود. همچنین تولیدکنندگان نیازهای عمومی مردم و کسانی که دچار بیماری شده‌اند  باید به لحاظ برخورداری از تجهیزات بهداشتی و درمانی در اولویت باشند.

خبر تکمیل می شود...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سیل نوروز 99 تجهیزات بهداشتی مقابله با کرونا کرونا در استان خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مهرداد شریفی در حاشیه حضور در شهرستان باوی و بررسی روند انجام مصاحبه جذب بهورزی در این شهرستان، گفت: بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها هستند، بنابراین باید بهترین و مجرب‌ترین جوانان روستا برای آموزش و استخدام به عنوان بهورز انتخاب شوند.

وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم و اهمیت آموزش، ارتقاء و جذب نیروی انسانی مجرب و کارآمد در نظام سلامت، افزود: دقت و حساسیت در برگزاری آزمون کتبی و انجام مصاحبه جذب بهورزی با هدف ارائه بهینه خدمات سلامت و حفظ و حراست از حقوق داوطلبان و مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.

مصاحبه جذب بهورز از پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون کتبی به صورت روزانه و براساس جدول زمانبندی در محل شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال انجام است و تاکنون بازرسی‌های بعمل آمده از نظر روند اجرای کمی و کیفی برنامه رضایت بخش بوده است.

دیگر خبرها

  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی آتش‌نشانان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • امدادرسانی همچنان ادامه دارد