Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل با اشاره به نزدیک بودن روز طبیعت گفت: از مردم تقاضا می‌کنیم در این روز حتما در خانه مانده و سلامتی خود و خانواده‌هایشان را به خطر نیاندازند.

او از بسته شدن کلیه ورودی‌های مراکز طبیعی، گردشگری، تفریحی، توریستی تا ۱۵ ام فروردین به ویژه روز طبیعت خبر داد و افزود: تمامی این مراکز بسته خواهد شد و از مردم می‌خواهیم که در این روز نیز همانند روز‌های دیگر در خانه بمانند تا شاهد پاک شدن استان‌مان از ویروس کرونا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل افزود: بی‌شک اگر مردم در سیزده فروردین به بیرون و طبیعت بروند شاهد افزایش و شیوع دوباره این بیماری می‌شویم که کنترل آن بسیار سخت خواهد بود و از مردم می‌خواهیم به این امر اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

بهنام جو گفت: اکیپ پزشکی، درمانی و پرستاران شبانه‌روزی به دور از خانه و خانواده، تلاش کرده و سلامتی خود را به خطر انداخته‌اند و این همت و جهاد قابل وصف نیست و ما قدردان زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی این عزیزان هستیم.

او افزود: بازدید‌هایی که از بیمارستان ترومای اردبیل که مرکز درمانی کرونای استان است، داشتم از نزدیک در جریان جهاد و همت قشر تلاشگر و زحمتکش پرستاران و اکیپ پزشکی قرار گرفتم و خواهشم از مردم این است که با ماندن در خانه سلامتی این قشر را به خطر نیاندازند.

استاندار اردبیل اظهار کرد: زمانی پزشکان و پرستاران ما خوشحال می‌شوند که مردم با ماندن در خانه خود از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنند و از طرفی حتما باید تلاش و زحمات این عزیزان را نادیده نگرفته و در خانه بمانیم.

بهنام جو افزود: خوشبختانه اکیپ درمانی رضایت خوبی از مردم داشتند و آن‌ها انتظار دارند اقشار مختلف مردم در خانه بمانند تا شاهد پذیرش بیماران کرونایی در اردبیل نباشیم.

او از همکاری دستگاه قضایی، سپاه، بسیج و دستگاه‌های متولی استان قدردانی کرد و افزود: در این مدت همکاری بسیار خوبی انجام شده است و این اقدامات تا ۱۵ ام فروردین ماه به طور جدی انجام می‌شود.

استاندار اردبیل از همراهی و تعامل بازاریان و اصناف در بستن مراکز خود قدردانی کرد و گفت: این اصناف با رضایت مراکز فروش خود را برای سلامتی مردم بستند که این اقدام ارزنده و بسیار حائز اهمیت است.

بهنام‌جو از تدوین برنامه برای حمایت از بازاریان و اصناف خبر داد و افزود: درصدد هستیم بتوانیم تسهیلات و خدماتی را ارائه دهیم تا ضرر و زیانی که اصناف و بازاریان به دلیل بسته شدن مراکز خود متحمل شدند، برطرف کنیم.

او تصریح کرد: براساس مصوبه بانک مرکزی نیز زمان ارائه تسهیلات تمدید شد و تمام تلاش ما نیز این است که بتوانیم از بازاریان و اصناف حمایت لازم را انجام دهیم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا اکیپ پزشکی مراکز گردشگری روز طبیعت استاندار اردبیل بهنام جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • قایدی در امارات با رکورد یک استقلالی مساوی شد
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور