Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه یکی از ابزارهای تحقق شعار چهش تولید توجه ویژه به پتانسیل شرکت های دانش بنیان است گفت: متاسفانه در بسیاری از موارد قانون های دست و پاگیر زیاد داریم که باید به سرعت مرتفع شود.

 

فرهاد فلاحتی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگارپارلمانی پول نیوز با اشاره به نامگذاری سال 1399 از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید، یکی از ابزارها برای تحقق منویات مقام معظم رهبری استفاده از نخبگان و جامعه دانشگاهی است گفت: در جهش تولید مولفه‌های گوناگونی مانند پیوند صنعت و دانشگاه بیش از پیش باید مورد اهتمام قرار گیرد و این موضوع مستلزم این است که در زمینه تولیدات علمی از نگارش مقالات و پایان نامه علمی به درجه بالاتر یعنی کاربرد علم در عرصه صنعت رسیده و علم را به ثروت تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: البته جمهوری اسلامی ایران در چند سال اخیر گام هایی را در این خصوص برداشته به نحوی که ما شاهد این بودیم که این مهم در قالب شرکت‌های دانش بنیان به خوبی تحقق پیدا کرده است.

 

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات علمی و معقول در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان در کشور انجام گرفته اما نیاز است این موضوع همه گیر شود تا از ظرفیت تمامی نخبگان و ایده پردازان علمی استفاده شود تصریح کرد: قطعا این ظرفیت یکی از اجزای لاینفک جهش تولید است که این فرایند نیز باید شکوفا شود؛ از سوی دیگر ابرازاهای لازم باید در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار داده شود  تا ایده های پرهزینه را هم بتوانند به نتایج برسانند.

 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه شاهد وجود برخی از قوانین دست و پاگیر بر سر راه تولید محصولات این شرکت ها هستیم خاطر نشان کرد: قوای مقننه و مجریه باید شرایط مناسب برای توسعه این بخش را فراهم کند و در این راستا فضا و امکانات بیشتری باید به شرکت های دانش بنیان تعلق گیرد تا کشور را به سمت جهش تولید در فضای ایجاد شده سوق دهند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با درخواست این موضوع  از افرادی که در فضای شرکت های دانش بنیان کار می کنند یا دستگاه های متولی باید شرایط کنونی را رصد کرده و موانع و قوانین مزاحم را شناسایی کنند و به مجلس پیشنهاد دهند اذعان کرد: متاسفانه رصد تاثیرگذاری قوانین و وجود خلاءها و موانع قانونی نه تنها در ارتباط با شرکت های دانش بنیان که در مورد هیچ موضوع و مبحث دیگری انجام نمی شود لذا برگشت نظرات پس از تصویب وانین به مجلس به کُندی انجام می شود.

 

فلاحتی در پایان با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس باید شرایط را بررسی و در قالب طرحی پیشنهادات را به مجلس ارایه دهد، ادامه داد: دولت نیز می‌تواند در قالب لایحه موارد لازم را به مجلس جهت قانونگذاری پیشنهاد دهد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی دانش بنیان جهش تولید نخبگان مجلس دهم شرکت های دانش بنیان جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد