Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دکتر جهانگیری در این جلسه با اشاره به تبعات اقتصادی و اجتماعی بیماری کرونا ، تصمیمات خوبی در ستاد اقتصادی دولت برای کاستن از تبعات منفی این بیماری در حوزه تولید و اقتصاد اتخاذ شده است. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جلسه ویدئو کنفرانس با استاندار و مدیران استان مازندران با بیان اینکه بیش از 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ های ترجیحی برای بنگاه های تولیدی مشکل دار، تأمین نیازهای بخش بهداشت و درمان و بیمه بیکاری در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: در روزهای آینده بانک های کشور با هماهنگی بانک مرکزی این تسهیلات را به واحدهای تولیدی اختصاص خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه ریزی دولت برای تأمین اعتبار واحدهای درمانی و بیمارستانی و نیز پرداخت بیمه بیکاری به افرادی که بر اثر شیوع این بیماری شغل خود را از دست داده اند، اظهار داشت: بخش گردشگری در استان مازندران سهم بسزایی در رونق اقتصادی داشته است که با توجه به کاهش سفرها متضرر شده اند. مسئولان مربوطه باید با شناسایی کسب و کارهای مرتبط با گردشگری زمینه لازم برای پرداخت تسهیلات به آنها را فراهم نمایند.

دکتر جهانگیری یکی دیگر از کارهای مهم بر عهده دولت در شرایط کنونی را تأمین نیازهای ضروری و مایحتاج مردم توصیف کرد و گفت: تلاش می کنیم همه کالاها به وفور و قیمت حداقلی در اختیار مردم قرار گیرد. خوشبختانه در انبارهای کشور کالا به اندازه کافی وجود دارد و نگرانی از این بابت نداریم.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امیدوارم با افزایش تولید داخلی و واردات اقلام مورد نیاز بتوانیم با مدیریت بهتر از این بحران عبور کنیم.

دکتر جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مهم و کلیدی استان مازندران در برهه های مختلف، از کادر درمانی و پزشکی این استان که در خط مقدم مقابله به بیماری کرونا جوانمردانه پای کار ایستادند قدردانی کرد و گفت: آمار و ارقام ارایه شده از سوی استاندار و رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل نشان می دهد که به فضل الهی در مقابله با بیماری کرونا به نقطه بهتری رسیده ایم.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید مجدد بر راهبرد در خانه ماندن و حفظ فاصله اجتماعی به عنوان تنها راهکار مقابله با شیوع بیماری کرونا، افزود: اقدامات ما تا به امروز بیشتر شامل امور حکومتی نظیر تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و اماکن مذهبی می شد، اما از امروز بخشی از این تصمیمات بر مبنای همکاری و همراهی مردم قرار گرفته است.

وی ادامه داد: مازندران یکی از استان هایی بوده که همواره مقصد سفر گردشگران است، هرچند بخش عظیمی از مردم فهیم کشور با تبعیت از اطلاعیه های ستاد ملی مقابله با کرونا از سفر چشم پوشی کردند اما درصدی از مردم به سفرهای نوروزی رفتند که این موضوع دغدغه جدیدی برای کادر درمانی و مدیریت کشور ایجاد کرده است.

دکتر جهانگیری با بیان اینکه سیاست های سختگیرانه جدید متوجه کسانی است که به توصیه ها عمل نمی کنند اظهار داشت: مطمئناً اگر به مردم خوب توضیح داده شود که مسأله سلامت خود و دیگران جزو اصلی ترین مسائل کشور است حتما همکاری لازم را انجام خواهند داد تا به فضل الهی پیک مجددی در ابتلا به بیماری نداشته باشیم.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با تبریک سال نو و اعیاد خجسته شعبانیه به مردم، کادر پزشکی و درمانی و استاندار مازندران اظهار امیدواری کرد این استان بتواند با توانمندی که دارد جزو نخستین استان هایی باشد که ویروس کرونا را از بین می برد.

وی همچنین از همراهی علما، سازمان های مردم نهاد، نخبگان و مردم شریف مازندران در موضوع با مقابله با کرونا قدردانی کرد.

استاندار مازندران نیز در این ویدئو کنفرانس با ارایه گزارشی از وضعیت استان در مقابله با کرونا، از کاهش تعداد مبتلایان به این بیماری خبر داد و این موفقیت را مرهون سیاستگذاری های ستاد ملی مقابله با کرونا نظیر اجرای طرح غربالگری، افزایش ظرفیت بیمارستان ها و اطلاع رسانی دقیق دانست.

وی با اشاره به نیازمندی های استان مازندران به مواد ضدعفونی کننده و ماسک از برنامه ریزی های انجام شده برای تأمین داروی مورد نیاز قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه در روستاهای مازندران آلودگی به ویروس کمتر اتفاق افتاده و تلاش می کنیم با مشارکت سازمان های مردم نهاد، نیروهای نظامی و سایر امکانات به آمار بهبودیافتگان اضافه نماییم.

رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل هم با اشاره به امکانات استان تعداد مبتلایان و جانباختگان، اقدامات این دانشگاه ها برای شناسایی و غربالگری، درمان و افزایش تخت های بیمارستانی را تشریح کردند و نیازهای اعتباری استان را برای راه اندازی واحدهای در حال احداث درمانگاهی و بیمارستانی برشمردند.

رئیس بیمارستان رازی قائم شهر نیز در این ارتباط زنده با بیان اینکه آموزش مردم و کمک به بیماران در دستور کار کادر درمانی بوده است، گفت: امیدوارم به فضل الهی و همراهی مردم از تصمیمات اعلام شده توسط ستاد ملی مقابله با کرونا، استان مازندران از نخستین استان هایی باشد که جشن پایان کرونا را برگزار می کند.

در این جلسه معاون سازمان برنامه و بودجه، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طور جداگانه گزارش هایی در خصوص پرداخت 180 میلیارد تومان اعتبار به منظور تأمین تجهیزات فردی و تکمیل پروژه های بیمارستانی، افزایش روزانه 6 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده، توزیع انواع ماسک N95 و سه لایه و کاهش 69 درصدی سفرها به استان ارایه کردند.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تلاش می کنیم همه کالاها به وفور و قیمت حداقلی اختیار مردم معاون اول رئیس جمهور مقابله با کرونا استان مازندران دکتر جهانگیری بیماری کرونا دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخایر شکلات جهان در خطر است

ایتنا - شاید بد نباشد که عاشقان شکلات هرچه ظرف در خانه دارند، پر از شکلات کنند، چون دانشمندان دریافته‌اند بیماری ویرانگری که درختان کاکائو در غرب آفریقا را گرفتار کرده است، احتمالا می‌تواند عرضه شکلات در سراسر جهان را به مخاطره بیندازد.
به آخرالزمان شکلات‌ها رسیده‌ایم؟

شاید بد نباشد که عاشقان شکلات هرچه ظرف در خانه دارند، پر از شکلات کنند، چون دانشمندان دریافته‌اند بیماری ویرانگری که درختان کاکائو در غرب آفریقا را گرفتار کرده است، احتمالا می‌تواند عرضه شکلات در سراسر جهان را به مخاطره بیندازد.

بنیتو چن‌ــ‌چارپنتیر، استاد ریاضیات دانشگاه تگزاس در آرلینگتون، و نویسنده این پژوهش دلسردکننده که به‌تازگی در مجله «پلاس وان» (PLOS One) منتشر شد، می‌گوید: «این بیماری ویروس تهدید واقعی برای عرضه جهانی شکلات است.»

این بیماری که به «بیماری ویروسی ساقه متورم کاکائو» (cacao swollen shoot virus disease) معروف است، از طریق چند گونه شپشک آردآلود، نوعی آفت گیاهی، که از محصول شکلات تغذیه می‌کنند، گسترش می‌یابد.

پس از آلوده شدن گیاه با این آفت، طیف وسیعی از علائم می‌توانند ظاهر شود. از جمله تورم ساقه‌ها و ریشه‌ها، ظاهر‌شدن رگبرگ‌های قرمز روی برگ‌های تازه‌جوانه‌زده و و گرد و کوچک‌شدن غلاف کاکائو.

به گزارش نیویورک پست، دانشمندان «جهانی‌ شدن، تغییرات اقلیمی، تشدید کشاورزی و کاهش انعطاف‌پذیری در سیستم تولید» را از جمله عوامل دخیل در این بیماری می‌دانند.

طبق تخمین کارشناسان، بیماری ویروسی ساقه متورم کاکائو، کاهش ۱۵ تا ۲۵ درصدی برداشت در غنا را به دنبال داشته است که پس از همسایه‌اش، ساحل عاج، دومین تولید‌کننده بزرگ این ماده غذایی به شمار می‌رود. بیش از نیمی از شکلات‌‌های جهان از این دو کشور تامین می‌شوند.

چن چارپنتیر ابراز تاسف کرد و گفت: «غنا در سال‌های اخیر بیش از ۲۵۴ میلیون درخت کاکائو از دست داده است.»

به گفته این دانشمند، متاسفانه مبارزه با این طاعون نبردی دشوار بوده است. شپشک‌های آردآلود در مقابل آفت‌کش‌ها مقاومت بسیاری دارند و کشاورزان را مجبور می‌کنند تا برای پیشگیری از گسترش آفت، گیاهان آلوده را از بین ببرند، درختان مقاوم در برابر بیماری را پرورش دهند یا اینکه به گیاهان واکسن بیماری ویروسی ساقه متورم تزریق کنند.

با این حال، این واکسن‌ها گران‌قیمت‌اند و باری را بر دوش کشاورزان کم‌درآمد وارد می‌کنند و همچنین منجر به بازده کمتر کاکائو می‌شوند که عملاً شکست هدف برداشت‌شان را به دنبال خواهد داشت.

البته این آفت تنها تهدید تجارت جهانی کاکائو نیست. کارخانه‌های شکلات‌سازی در ساحل عاج و غنا فعالیت‌شان را متوقف کرده یا ظرفیت‌های عرضه را کاهش داده‌اند، زیرا توانایی خرید دانه‌ را ندارند. همین مساله باعث شد که قیمت کاکائو در سال گذشته بیش از دو برابر شود و از چندین رکود قیمت در تاریخ فروش این محصول، پیشی بگیرد.  

دیگر خبرها

  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود