Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@20:36:11 GMT

جزییات بسته حمایتی دولت از تاکسیران

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۶۳۵۰

جزییات بسته حمایتی دولت از تاکسیران

در پی کاهش سفرهای درون شهری و به تبع آن کاهش ۷۰ درصدی درآمد قشر تاکسیرانان؛ دولت با عرضه بسته های حمایتی سعی در جبران مشکلات این حوزه برآمده است.

مرتضی ضامنی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند حمایت دولت از رانندگان تاکسی گفت: دولت برای افرادی که به نوعی معیشت آنان به علت شیوع ویروس کرونا دچار مشکل شده است بسته های حمایتی در نظر گرفته است که رانندگان تاکسی نیز که در خط مقدم آلودگی به این ویروس می‌باشند نیز مستثنی از این تصمیم نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص اظهار کرد: در پنجم فروردین، دستورالعمل طرح خرید اعتباری اضطراری ناشی از شیوع بیماری کرونا به تصویب هیئت محترم وزیران رسید.

وی افزود: این طرح اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت از جمله رانندگان تاکسی، اتوبوس، مینی بوس و کرایه بین شهری به تشخیص وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشمول برخورداری از مزایای طرح خرید اعتباری می‌باشند.

ضامنی ادامه داد: مقرر شده اقشار مشمول در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ثبت نام نمایند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از تائید، جهت واریز مبلغ خرید اعتباری به بانکهای عامل معرفی نماید.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تاکید کرد: این اعتبار برای خانوارهای یک نفره ۱۰ میلیون ریال و برای سایرین مبلغ ۲۰ میلیون ریال با تنفس سه ماهه و باز پرداخت ۲۴ ماهه و سود ۱۲ درصد که مشمولا ن ۴ درصد آن را پرداخت می‌نمایند.

ضامنی گفت: از طرفی وزیر محترم تعاون موافقت کرد تا حق بیمه اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ که می بایست در فروردین، اردیبهشت و خرداد ۹۹ پرداخت گردد پرداخت نشود و در تیرماه ۹۹ برای آن تصمیم گیری نمایند به شکلی که مجموع سه ماه پرداخت نشده از تیرماه ۹۹ با شرایط تقسیط تا پایان سال آینده پرداخت شود.

وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته با موافقت بانک مرکزی و ابلاغ دستورالعملی که ۱۰ رسته شلغی آسیب دیده را در برمی‌گیرد منجمله حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری، اقساط طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در برهه سه ماه اسفند ۹۸ ، فروردین و اردیبهشت ۹۹ بدون پرداخت وجه اضافه به پایان دوره باز پرداخت تسهیلات منتقل خواهد شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: تاکسیرانی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری