Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: ما هیچ نوع نرمش و انعطافی در سیاست‌های خود نداریم و باید در این زمینه فعالیت خود را بیشتر کنیم.

«علی بیگدلی»، کارشناس مسائل بین‌الملل، درباره سیاست خارجی ایران و آمد و شدهای دیپلماتیک در یک سال گذشته به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: در یک سال گذشته بیشترین مراودات سیاسی ما در چارچوب دیپلماسی با مسئله برجام در ارتباط بوده است آن هم دلیل خاصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار ما نسبت به دنیا با آنچه که خود ما باید انجام بدیم در تعادل نیست. ما از روز اول در نقطه صفر ایستادیم و هیچ وقت حاضر نشدیم از این نقطه صفر جدا شویم.

این کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: هایکو ماس در کنفرانس امنیتی مونیخ در سال گذشته با ظریف درباره اینستکس صحبت و گفته بود که ایران باید انتظارات ما را در سه مورد برآورده کند تا هم بتوانیم برابر آمریکا بایستیم و هم برابر اسرائیل و عربستان سعودی. ظریف به هایکو ماس گفته بود من نمی‌توانم در این سه مورد تصمیم گیری کنم، ظریف به تهران آمد و اتفاقی نیز نیفتاد.

بیگدلی اظهار کرد: ما هیچ نوع نرمش و انعطافی در سیاست‌های خود نداریم و باید در این زمینه فعالیت خود را بیشتر کنیم.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل با تاکید بر کانال‌های دیپلماتیک گفت: بدون اینکه ما تغییری در سیاست‌های خود ایجاد کنیم طبیعی است که اروپا هم تحت فشار امریکاست و نمی‌تواند کاری را از پیش بگذارد. مثلث آمریکا، عربستان سعودی و اسرائیل، اتحادیه اروپا را تحت فشار قرار داده است و اتحادیه اروپا نمی‌تواند راسا و رسماً دست به تصمیم‌گیری بزند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سفر روحانی مسائل بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب امریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

چرا صبح‌ها با سردرد از خواب بیدار می‌شویم؟/ ۸ دلیل مهم

منابع: medium ، health

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900550

دیگر خبرها

  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • بگویید «کنست آمریکا»!
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران