Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی روزهای ابتدایی اسفند سال ۱۳۹۸ که شیوع بیماری کرونا در ایران کلید خورد، بسیاری از مردم با تقاضای خرید ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده راهی بازار و داروخانه شده و با نوشته‌ها و پاسخ‌های مختلف اما منفی مواجه می‌شدند.

«لطفا سوال نفرمایید، ماسک، دستکش و محلول نداریم»، « ماسک و محلول ضدعفونی تمام شد»، «محلول ضدعفونی وجود ندارد، سوال نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»، «ماسک نداریم، اصرار نفرمایید» و «ژل ضدعفونی و محلول موجود نیست» از جمله جملاتی بود که بر روی شیشه‌ها و سردر برخی از داروخانه‌ها نقش بسته بود و در آن داروخانه‌هایی که در ورودی آنها این جملات وجود نداشت، بسیاری از مردم با جواب «نه متاسفانه نداریم» مواجه می‌شدند.

با توجه به افزایش تقاضا و کمبود عرضه، نهادهای مسوول وارد کارزار تولید شدند و با اعطای دهها مجوز تولید و همچنین تهیه ماده اولیه به ویژه در خصوص محلول‌های ضدعفونی، زمینه افزایش عرضه فراهم شد تا جایی که طی کمتر از یک ماه، این افزایش عرضه به حدی رسید که مسوولان از اشباع بخش عرضه بازار ضدعفونی‌کننده‌ها خبر دادند.

در خصوص دستکش و ماسک نیز که ضرورتی به میزان محلول‌های ضدعفونی کننده وجود ندارد و بیشتر پرستاران و کادر درمانی در خط مقدم مقابله با کرونا به آنها نیاز دارند، وضعیت آذربایجان‌غربی روز به روز به سمت بهبود می‌رود و در حال حاضر بازار دستکش به تعادل رسیده و بازار ماسک نیز علاوه بر تهیه کامل برای کادر درمانی، در بازار آزاد به میزان قابل توجهی برای خرید وجود دارد.

توزیع ۴۴۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی در بازار دارویی آذربایجان‌غربی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی می‌گوید «طی یک ماه گذشته با هدف کاهش مشکلات مردم، ۴۴۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی طی سه نوبت در داروخانه‌های ارومیه و شمال و جنوب استان توزیع شده و در اختیار شهروندان قرار گرفته‌است.

به گفته دکتر جلال غفارزاده، در حال حاضر که کمتر از یک ماه از شیوع بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی می‌گذرد، بازار دارویی استان از محلول‌های ضدعفونی اشباع شده ولی ادامه روند تامین این اقلام همچنان در دستور کار است.

وی بیان کرد: طی این مدت و با هدف افزایش تولید و تامین محلول‌های ضدعفونی در استان، ۲۸ فقره پروانه برای واحدهای تولیدی صادر و این واحدها با حداکثر ظرفیت وارد مدار تولید شد؛ این در حالی‌است که در اکثر استان‌های کشور و بسیاری از کشورهای دنیا کمبود محلول‌های ضدعفونی همچنان وجود دارد.

تولید بیش از ۲.۶ میلیون لیتر مواد ضدعفونی‌کننده در آذربایجان‌غربی

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی نیز از تولید بیش از ۲ میلیون و ۶۵۲ هزار لیتر مواد ضدعفونی‌کننده، بیش از ۶۵۸ هزار لیتر الکل و بیش از ۲۰ میلیون و ۱۶۶ هزار عدد انواع دستکش لاتکس یکبار مصرف طی یک ماه گذشته در استان خبر می دهد. 

به گفته غلامرضا بابایی این محصولات تولیدی جهت توزیع با اولویت کادر درمانی بیمارستان‌ها به دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی تحویل داده شده و تولیدکنندگان استان همراه با جامعه پزشکی و داروسازی از هیچ کوششی در مسیر خدمت به مردم برای مبارزه با بیماری کرونا دریغ نمی‌کنند.

۲۴۵ هزار بسته دستکش در مدار توزیع بین مردم آذربایجان‌غربی قرار دارد

مدیر تجهیزت و ملزومات مصرفی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی نیز می گوید «۲۴۵ هزار بسته دستکش در استان تهیه شده که بخشی از آن توزیع شده است و بخش دیگری در مدار عرضه بین مردم قرار دارد».

لعیا صدیق‌راد بیان کرد: در پی شیوع بیماری کرونا و ممنوعیت صادرات دستکش از کشور، محموله هفت کانتینری که با هدف صادرات وارد گمرک بازرگان شده‌بود، برای توزیع در آذربایجان‌غربی انبار و با همراهی صاحب این محموله و یکی از شرکت‌های توزیع در آذربایجان‌غربی، صدها هزار بسته دستکش با قیمت مصوب بین بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و و نهادهای نیازمند توزیع شد.

به گفته وی بقیه اقلام داخل این محموله نیز طی روزهای آینده با برنامه‌ریزی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی  آذربایجان‌غربی توزیع می‌شود.

وی فعالیت کارخانه تولید دستکش حریر در آذربایجان‌غربی را ظرفیت ارزشمندی برای استان می‌داند و می‌گوید: با تدابیری که اتخاذ شده است، مشکل خاصی در تامین دستکش مورد نیاز شهروندان در استان نخواهیم داشت.

«صدیق‌راد» در خصوص ضرورت استفاده از اقلام پیشگیری از بیماری به‌ویژه دستکش گفت: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی استفاده از دستکش برای افراد عادی ضرورتی ندارد و فقط کادر درمانی و افراد در معرض آلودگی ملزوم به استفاده از دستکش هستند.

کشف حدود ۱۱۰ هزار ماسک از متخلفان در آذربایجان‌غربی

به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی «طی بازرسی‌های ۳۵ روز گذشته در استان، ۱۱۰ هزار عدد انواع مختلف ماسک در شهرستان‌های مختلف کشف و بخش قابل توجهی از آن به مدار عرضه و استفاده وارد شده‌است».

جلال غفارزاده با اشاره به اینکه بیش از ۸۹ هزار عدد از این تعداد ماسک ساده و حدود ۲۱ هزار عدد نیز ماسک فیلتردار موسوم به N۹۵ بوده است، می‌گوید: پس از بررسی کارشناسی، نزدیک به ۹۶ هزار عدد از این تعداد شامل حدود ۱۶ هزار و ۷۰۰ عدد ماسک فیلتردار و بیش از ۷۹ هزار عدد ماسک ساده قابل استفاده تشخیص داده‌شد.

وی بیان کرد: از این تعداد نیز ۹ هزار و ۴۰۰ عدد ماسک فیلتردار N۹۵ و حدود ۴۸ هزار عدد ماسک ساده به مراکز آموزشی درمانی استان و فوریت‌های پزشکی و معاونت بهداشتی آذربایجان‌غربی اهدا شد.

به گفته وی بخشی از این اقلام کشف شده نیز به همراه محلول‌های ضدعفونی‌کننده در اختیار مراکز تحت حمایت و نظارت بهزیستی شامل مراکز نگهداری سالمندان و شیرخوارگاه‌ها قرار گرفت.

دکتر غفارزاده می‌گوید: در حال حاضر نیز بیش از ۳۸ هزار عدد ماسک شامل هفت‌هزار و ۳۰۰ عدد ماسک فیلتردار و افزون بر ۳۱ هزار عدد ماسک سه لایه به انبار معاونت درمان دانشگاه تحویل داده شده که در روزهای آینده بین مراکز درمانی توزیع می‌شود.

۲۰۰ هزار ماسک از گوانگجوی چین به آذربایجان‌غربی اهدا شد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه سرکنسول ایران در گوانگجوی چین ۲۰۰ هزار ماسک سه‌لایه به استان اهدا کرده است، می‌گوید: این محموله طی روزهای اخیر به دانشگاه علوم پزشکی استان تحویل شد.

به گفته «محمدمهدی شهریاری» وضعیت عرضه اقلام بهداشتی در سطح استان مطلوب است و متولیان امر، توزیع آن در مناطق روستایی و کارخانجات را مورد توجه قرار می‌دهند.

به گزارش ایرنا، این روند بسیار امیدوارکننده زمینه ارتقای مولفه‌های پیشگیری را در آذربایجان‌غربی فراهم کرده و همین امر، بخشی از پروسه کاهش مبتلایان را موجب شده است.

امید می‌رود با رفع کامل این بیماری در آذربایجان‌غربی، فرصت تولید محصولات ضدعفونی و اقلام مشابه در استان به افزایش صادرات آنها تبدیل شود که در آن صورت شاهد رشد قابل توجه درآمدهای استانی نیز خواهیم بود.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا آذربایجان غربی پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا آذربایجان غربی محمدمهدی شهریاری کرونا ویروس کرونا آذربایجان غربی غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی محلول های ضدعفونی آذربایجان غربی محلول ضدعفونی ضدعفونی کننده ماسک فیلتردار هزار عدد ماسک بیماری کرونا داروخانه ها کادر درمانی هزار لیتر یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با اشاره به صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان گفت: در حال حاضر اراضی واقع در سه هزار و 200 پلاک استان

دارای سند تک برگ هستند.

ناصر عتباتی افزود: موضوع سندار شدن اراضی کشاورزی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت بوده و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی قرار دارد.

عتباتی اظهار کرد: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی در خصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیریها تا صدور سند تک برگی برای تمام اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اقدامات انجام شده درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

عتباتی ، با بیان اینکه اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای دستگاه قضایی است که با جدیت باید پیگیری شود، گفت: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی کشاورزی نگاه و اقدام کرد.

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با قدردانی از مدیریت دستگاه قضایی آذربایجان‌غربی گفت: در بررسی‌های انجام شده آذربایجان‌غربی از لحاظ وضعیت ثبت اسناد کشاورزی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و تلاشهای متولیان امر است.

احمدی افزود: آذربایجان‌غربی جزء استانهای هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور محسوب می شود که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکرد‌ها در این استان تداوم پیدا کند.

وی ، با بیان اینکه خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است،

افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری شود.

مجری رفع تداخلات کشور، با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی کشاورزی لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود،گفت: تعداد کمیسیونهای رفع تداخلات هم در برخی از شهر‌های استان باید افزایش یابد چون این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری به نتایج هدفگذاری شده می‌رسد.

احمدی، در پایان برای اجرای کاداستر اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی قول مساعد داد.

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • جزئیات دستگیری ۵ نفر از اعضای شورای شهر سردشت
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • دستکش طلا به دروازه‌بان ایران رسید
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای استان آذربایجان غربی
  • کشف بیش از ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرز‌های استان آذربایجان غربی