Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه ابراهیمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در باره نقش کارشناسان اجتماعی و روانشناسی در مدیریت بحران کرونا اظهار داشت‌: شیوع ویروس کرونا در کشور ضرورت تحلیل‌های اجتماعی و روانشناختی را متجلی ساخت.

وی افزود: آیین باستانی نوروز یکی از مهمترین فرصت‌ها به منظور گسترش تعاملات اجتماعی است و در حال حاضر باتوجه به شیوع بیماری کرونا این ارتباطات و برگزاری آیین ها با محدودیت روبه رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی ادامه داد: بنابراین قرنطینه خانگی در این دوران با آگاهی‌بخشی جامعه در خصوص آسیب ها و صدمات عدم رعایت اصول پزشکی محقق می شود و این امر مستلزم تحلیل‌های اجتماعی و روانشناختی است.

وی تاکید کرد: به عبارت دیگر ایجاد رعب و وحشت در باره سلامتی و جان آدمی (با هدف عدم خروج از منزل) با بهره گیری از علوم پزشکی محقق می شود؛ اما باور و پذیرش جامعه در خصوص رعایت این اصول مستلزم بهره‌برداری از علوم اجتماعی و روان شناسی است.

مدیریت بحران در حوزه اجتماعی گفت وگو با مردم است

ابراهیمی در ادامه افزود: مدیریت بحران در حوزه اجتماعی گفت وگو با مردم است؛ به عنوان مثال عدم رعایت قرنطینه و تداوم مسافرت‌ها در این روزها باید از طریق روش‌های نوین علمی مورد تحلیل و بررسی قرار بگیرد. در خصوص دلایل این مساله با مردم گفت وگو و علل عدم توجیه آن‌ها در این رابطه مشخص شود.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه شهیدبهشتی یکی از دلایل اساسی عدم رعایت این قرنطینه اضطراب و نگرانی در خصوص تضییع زمان است و براین اساس دولت باید (با استفاده از برخی سیاست‌ها) زمان‌های جایگزینی را فراهم آورد.

وی یادآور شد: دولت همچنین باید مکانیزم‌های تفریح و سرگرمی نظیر مطالعه و ورزش را به جامعه معرفی کند؛ که این امر در بلندمدت هم آثار و نتایج ارزشمندی را رقم خواهد زد.

این تحلیلگر اجتماعی افزود: آموزش قرنطینه خانگی و همچنین فراهم سازی محیطی دلچسب و آرامش‌بخش در منزل بی‌شک ضرورت سازوکارهای تنبیهی نظیر جریمه و تردد ممنوعیت را نیز به حداقل می رساند.

برچسب‌ها ویروس کرونا قرنطینه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه بهداشت و سلامت ویروس کرونا قرنطینه بهداشت و سلامت گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز

شهردار تبریز از راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار عصر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان آذربایجان‌شرقی، ضمن ارزیابی مثبت از حضور اصحاب رسانه در جمع این شورا اظهار کرد: حضور فعالین رسانه‌ای در روابط عمومی دستگاه‌های دولتی اتفاقی ارزشمند است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد روحیه مطالبه‌گری در مردم افزود: مطالبات مردمی اگر بر اساس اولویت‌ها و نیاز جامعه و همچنین در راستای رفاه مردم طرح شود، شاهد توسعه کشور خواهیم بود.

شهردار تبریز با اشاره به نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه واسط مشارکت مردم در مدیریت شهری و استانی و همچنین حضور فعال در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه نباید از مطالبات اصلی غافل باشیم، ادامه داد: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نظام هماهنگی منسجمی برای احصای مطالبات دارد که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن، باید دغدغه‌ها را پیش رو بگذاریم و راه حل پیدا کنیم.

هوشیار با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تبریز به نسبت سایر کلان‌شهرها خاطرنشان کرد: تبریز ظرفیت‌های ویژه‌ای همچون شهر بدون گدا و شهر بدون مهاجر را دارد که در دیگر کلانشهرها دیده نمی‌شود، اما گاهی مقایسه‌هایی صورت می‌گیرد که صحیح نیست.

وی افزود: هماهنگی بین بخشی شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان ظرفیت خوبی است و این شورا باید در بحث امیدآفرینی تلاش بیشتری داشته و اقدامات انجام یافته را پوشش دهند.

هوشیار با اشاره به وظایف متعدد شهرداری‌ها در حوزه خدمات شهری یادآور شد: در کنار این وظایف، موضوعات جدیدی همچون بحث‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در دهه اخیر به وظایف شهرداری اضافه شده است.

شهردار تبریز با اشاره به ورود شهرداری به حوزه مسائل و موضوعات اجتماعی گفت: در حال حاضر در موضوعات اجتماعی جامعه مشکل داریم. باید به سمت انجام کار اجتماعی حرکت کنیم.

وی همچنین از افتتاح مجتمع پردیس فرهنگ و رسانه تبریز در روزهای آینده خبر داد و گفت: یک مجموعه ورزشی اختصاصی برای اهالی رسانه‌ها، یک کافه کتاب، امکاناتی برای رسانه‌ها همچون استودیو، اتاق کنفرانس و آمفی‌تئاتر ۳۰۰ نفری بخش‌های مختلف پردیس فرهنگ و رسانه شهرداری تبریز هستند که این مجموعه در اختیار رسانه‌ها و گروه‌های مرجع قرار می‌گیرد.

کد خبر 750144

دیگر خبرها

  • حفظ جایگاه اجتماعی حق شایسته معلم است
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • خانواده نقش موثری در موفقیت علما دارد