Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم افتتاح آزمایشگاه سیار بسیج جامعه پزشکی، گفت: نیروهای مسلح یکی از ارگان‌هایی بودند که از ابتدای شروع کرونا در کنار ما قرار داشتند و ما را یاری کردند.

وی افزود: برخی از کشورها علیرغم وعده‌های خود، تجهیزات بهداشتی خریداری شده را به ایران تحویل ندادند و لازم به ذکر است که این کشورها همان ملت‌های مدعی حقوق بشر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان بابایی اظهار داشت: در حال حاضر ۹۰ آزمایشگاه تشخیص کرونا در کشور وجود دارد و ظرفیت بیش از ۱۰ هزار آزمایش در کشور نیز هست. امروز نیز با همت سازمان بسیج و بسیج جامعه پزشکی آزمایشگاه سیار تشخیص کرونا رونمایی شده و امیدواریم که با کمک تمامی ارگان‌ها این بیماری را ریشه کن کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر در زمینه ماسک دیگر مشکلی نداریم و پرسنل به میزان کافی تجهیزات بهداشتی دارند. این در حالی است که بسیاری از کشورها هنوز با مشکل کمبود ماسک روبرو هستند.

وی ابراز داشت: یکی از کارهای مهمی که بسیج در کنار دیگر دستگاه‌ها انجام داد، حضور در بحث قرنطینه و ضدعفونی کردن معابر است. نیروهای مسلح، بسیج، بنیاد جانبازان، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی و غیره همگی در کنار هم در تلاش هستند تا این بیماری را ریشه کن کنند.

جان بابایی تصریح کرد: بسیاری از پتانسیل‌های کشور در این بیماری شناخته شده و این ظرفیت‌ها برای آینده کشور و بحران‌های آتی لازم است. در حال حاضر رویارویی ما با کرونا بسیار آسان‌تر از گذشته شده است.

وی تاکید کرد: قهرمان مهار کرونا مردم کشور هستند چراکه در حاضر با همکاری و حضور همه در حال افزایش شمار درمان شدگان هستیم.

کد خبر 4887536

منبع: مهر

کلیدواژه: نیروهای مسلح سازمان بسیج وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت سعید نمکی علیرضا زالی کیانوش جهانپور سازمان غذا و دارو ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا طب سنتی دارو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید 19 علیرضا رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش مشرق، سید مجید میر احمدی معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور درباره آخرین اقدامات درباره فنس کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت جناب آقای رئیسی تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت آقای رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

تخصیص ۳ میلیارد یورو برای انسداد مرزها طی ۵ سال

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: جناب آقای رئیسی به سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای انسداد مرزها

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) را به کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

اولویت‌بندی برای انسداد مرزها چگونه است؟

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت‌ نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی _ انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به صورت دیوار کشی است یا به طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • نیروهای مسلح استان بوشهر با تمام توان در حال خدمت هستند
  • ۳ میلیون یورو در اختیار نیروهای مسلح برای انسداد مرزها +جزئیات مهم
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • پهپاد آمریکا و نفتکش انگلیس هدف قرار گرفت