Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام دبیرکل اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اقدامات گسترده خود در قالب گروه‌های جهادی به مقابله با ویروس منحوس کرونا پرداخته‌اند.

دانیال اسلامی‌پناه در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در ایام کرونایی که ملت ایران با همدلی در کنار یکدیگر هستند، دانشجویان نیز علی‌رغم تعطیلی واحدهای دانشگاهی برای کمک به مردم در خصوص مبارزه با کرونا فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اقدامات گسترده خود به مقابله با کرونا رفته‌، اعضای خود را در قالب گروه‌های جهادی به مقابله با این ویروس منحوس فرستاده و با تهیه اقلام ضدعفونی کننده، توزیع دستکش و... به وظیفه خود عمل کرده‌اند.

قائم مقام دبیرکل اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تشکل‌های دانشجویی از ظرفیت مطالبه‌گری خود استفاده می‌کنند، گفت: تشکل‌های دانشجویی با برگزاری جلسات پی‌در‌پی با مسئولان، می‌توانند آنان را مجاب کنند تا اقدامات بهداشتی و درمانی را در زمان کمتر و با کیفیت بیشتر به مردم ارائه دهند.

اسلامی‌پناه ادامه داد: بسیاری از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باتوجه به تاثیر بسزای فضای مجازی در آموزش همگانی بهداشت فردی برای مقابله با کرونا، با استفاده از صفحات اطلاع‌رسانیِ مجازی اقدام به آموزش نکات بهداشتی و علمی در زمینه مقابله با این ویروس منحوس پرداخته‌اند که می‌تواند گامی موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته شاهد اقدامات مسئولان و فعالیت‌های داوطلبانه مردم در کنترل بیماری کووید۱۹ بوده‌ایم، افزود: در حال حاضر شاهد شور ایجاد شده لایه‌های مختلف اجتماعی در فضای حقیقی و مجازی از حیث همدلی و همراهیِ مردم هستیم که موجب خوشحالی انسان می‌شود.

دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: البته مدیریت بحران سلامت در کنترل اپیدمی کرونا دارای ضعف‌هایی است و می‌توان سیستم مدیریت بهداشت و درمان را نقد کرد؛ عدم توانایی کنترل کامل اخلالگران اقتصادی حوزه بهداشت و درمان در این بحران یکی از نقدهای وارده به نظام سلامت است.

اسلامی‌پناه با بیان اینکه بیماری کرونا مانند کمانی با تیر خود امنیت جانی و سلامت ملت را نشانه رفته است، تاکید کرد: لازم است که مسئولان در کنار کمک به مردم در مقابله با کرونا، با فساد در حوزه سلامت مبارزه و هویت اخلالگران را افشا کنند.

وی تصریح کرد: وزیر بهداشت نباید در تصمیم‌گیری‌ها مماشات کند، باید سیستم مدیریتی وزارت‌ بهداشت به شیوه‌ قاطع‌تری اقدام به افشاسازی نام اخلالگران امنیت سلامت مردم کند؛ مسئله جدی‌تر چگونگی رشد و پدیدارشدن مفسدان حوزه سلامت است که احتکار ماسک، دستکش و دیگر اقلام اینچنینی شاید روزنه‌ای برای ورود و بررسی جزئی‌تر فسادهای بزرگ‌تر در این حوزه باشد.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نقدهای وارده به حوزه بهداشت و درمان کشور، کلیات سیاست‌های تدوین شده در حوزه سلامت است که فقط مرتبط با این روزها نیست بلکه نتیجه عملکرد نادرست یا ناقص برخی از مسئولان در طول سال‌های مختلف بوده است؛ باید بررسی شود تا چه اندازه‌ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مسئله بهداشت عمومی و آموزش همگانی آحاد و اقشار جامعه اهمیت داده است و این مقدار نسبت به سطح استاندارد جهانی در چه جایگاهی قرار دارد.

اسلامی‌پناه با اشاره به اینکه بررسی نظام بودجه‌بندی کشور و مقایسه تخصیص سرانه بهداشتِ هرنفر ایرانی با میزان سرانه درمان آن شخص مهم است، افزود: اگر هزینه‌ای که برای حوزه بهداشت تخصیص داده شده کمتر از هزینه‌ای باشد که برای درمان هر نفر ایرانی اختصاص یافته، قطعا باید منتظر عدم پیشگیری و ابتلای ایرانیان به بیماری‌های مختلف بوده و سپس با اقدامات درمانی و هزینه گزاف‌تر جان آنان را در حد توان نجات دادن، مغایر با سیاست‌گذاری بر مبنای اخلاق‌مداری است.

وی عنوان کرد: مولفه بهداشت از موثرترین معیارها در تعیین سطح توسعه‌یافتگی کشورها به خصوص توسعه اقتصادی به حساب می‌آید که گویا از چشم برخی از مسئولان اجرایی و قانون‌گذاری کشور مدت‌ها پنهان مانده است؛ گرچه تصور پنهان ماندن آن قطعا خوشایندتر از تصور اهمیت ندادن آنان به این مسئله و اولویت اجتماعی است.

قائم مقام دبیرکل اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از طرف دانشجویان از زحمات بی‌دریغ همکارانم در رشته پرستاری و همچنین پزشکان، پیراپزشکان، کارکنان مجموعه‌های درمانی و کادر پرتلاش شبکه‌های بهداشت قدردانی کرده و امیدوارم که مردم ایران ویروس کرونا را به‌زودی پشت سر بگذارند؛ ملت ایران اطمینان داشته باشند که فرزندان ایران اسلامی در دانشگاه‌ها، همیشه در خدمت آنان هستند و با تمام وجود به خدمت‌رسانی به مردم عزیز می‌پردازند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مقابله با کرونا اتحادیه تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی مقابله با کرونا اسلامی پناه حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان