Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:54:21 GMT

سهم کرمانشاه از صادرات به عراق 2.2 میلیارد دلار بود

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۱۰۶۹

سهم کرمانشاه از صادرات به عراق 2.2 میلیارد دلار بود

مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: در پایان 12 ماهه سال 98، بیش از 2.2 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی از مرزهای و بازارچه‌های استان به کشور عراق صورت گرفت.

محسن دارابی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی در زمینه تولید و توزیع اقلام بهداشتی فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وضعیت خوب استان از لحاظ تولید مواد ضدعفونی کننده سطح و سطوح و همچنین  ضدعفونی کننده دست برپایه الکل اشاره کرد و افزود: ظرفیت تولید ماسک و دستکش را نیز طی هفته جاری بالا خواهیم برد.

مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در ادامه اشاره‌ای به اقدامات این سازمان در سال 98 داشت و گفت: استان کرمانشاه در پایان سال رونق تولید جزء چند استان ارزان‌ قیمت کشور شد، هر چند اعتقاد داریم قیمت‌ها کمی تند است.

وی با اشاره به برگزاری 116 جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استاندار و معاون اقتصادی استاندار، تصریح کرد: احیای 55 واحد صنعتی و معدنی با قیمت ثابت حدود 200 میلیارد تومان ماحصل این جلسات بود که بیش از یک‌هزار و 200 شغل را به چرخه استان بازگرداند.

دارابی یکی از دغدغه‌های این سازمان را اجرای مصوبات سفر مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: پروژه‌های بیوایمپلنت (انسانی) و بیواتانول، دو تا از پروژه‌های مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه است‌.

وی از آماده بودن پروژه بیوایمپلنت برای افتتاح و بهره‌برداری خبر داد و اضافه کرد: پروژه بیواتانول نیز در ایام دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

انجام بیش از 864 مورد بازرسی با همکاری بازرسان اتاق اصناف در کنار قضات تعزیرات حکومتی از دیگر اقدامات سازمان صمت کرمانشاه در سال گذشته بوده که دارابی در این گفت‌وگو به آن  اشاره کرد.

وی به ثبت سرمایه‌گذاری خارجی 110 میلیون یورویی را در قالب یکی دیگر از موفقیت‌های استان طی سال گذشته عنوان کرد و افزود: 750 جواز تاسیس و طرح توسعه با بیش از 7 هزار میلیارد تومان صادر شده است.

دارابی ادامه داد: سال 98، پنج مورد پروانه بهره‌برداری در حوزه صنعتی و معدنی صادر شد که بیش از 2 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.

این مسؤول وضعیت صادرات غیرنفتی از مرزهای و بازارچه‌های استان با توجه به بسته شدن مرز سومار برای مدتی و بحث کرونا و دیگر مشکلات مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در پایان 12 ماهه سال 98، بیش از 2.2 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی از مرزهای و بازارچه‌های استان به کشور عراق صورت گرفت که این با وجود تمام مشکلات بیانگر توان حوزه تجارت ما است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی صنعت تجارت دارابی مواد ضدعفونی کننده ارزان قیمت صادرات رفع موانع تولید احیا اشتغال استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت

تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از مجموع صادرات و واردات کشور 7 میلیارد و 680 میلیون دلار به صادرات و 2 میلیارد و 740 میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان 4 میلیارد و 940 میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان 3 میلیارد و 170 میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل 430 میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری 4 میلیارد و 180 میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 16.85 درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه 3 قلم عمده کالای صادراتی در فروردین 1403 به پروپان مایع شده با 218 میلیون دلار، متانول با 201 میلیون دلار و قیر نفت با 180 میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با 7.96 درصد کاهش به رقم 328 دلار رسیده است.

در این مدت 9 میلیون و 700 هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9.66 درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این 7 کشور، 78 درصد از وزن و 83 درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی 3 میلیون و 300 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 400 میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن 25.77 درصد و از حیث ارزش 24 درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش می افزاید: در بین 10 قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می افزاید: در این مدت 2 میلیون و 400 هزار تن کالا به ارزش 2 میلیارد و 700 میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن 33.38 درصد افزایش و از حیث ارزش 11.36 درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با 353 میلیون دلار، کنجاله سویا با 181 میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با 106 میلیون دلار 3 قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین 10 قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه 98870312، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و 122 دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 33.54 درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، 7 کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع 72 درصد از وزن و 78 درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با 47 درصد افزایش به رقم یک میلیون 600 هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه