Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رسولی در گفت‌وگو با ایلنا در واکنش به خبر "کرونا بهانه‌ای جدید برای کم کاری شده است" میزان کود اوره تحویلی را نسبت به سال قبل و میانگین ده ساله بی‌سابقه توصیف کرد و افزود: بطور متوسط روزانه 10 هزار تن کود اوره به اقصی نقاط کشور حمل و به کشاورزان عزیز تحویل می‌شود.

وی ادامه داد: توزیع کود توسط شرکت‌های پتروشیمی و افزایش قیمت فروش کود اوره را در روزهای اخیر شایعه‌ای بی‌اساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی از کشاورزان خواست نسبت جوسازی‌ها بی‌توجه باشند.

وی اظهار کرد: از کشاورزان عزیز تقاضا دارم که توجهی به جوسازی‌های افراد غیرمسئول نکنند.

رسولی با تاکید بر اینکه به رغم تعطیلات نوروز و سایر محدودیت‌ها، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به وظایف خود عمل کرده است، افزود: به رغم تعطیلات نوروز و سایر محدودیت‌ها که شاهد آن هستیم، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به وظایف خود از ابتدای سال جاری بدون هیچگونه تعطیلی با متوسط حمل روزانه 10 هزارتن کود اوره برای کشت بهاره عمل کرده است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یادآور شد: عملکرد این شرکت از سوی دستگاه‌های ذی ربط بسیار خوب ارزیابی شده است.

وی اضافه کرد: از کشاورزان عزیز و زحمتکش تقاضا دارم نیاز خود را فقط از شبکه بزرگ کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با قیمت‌های مصوب تأمین کنند.

به گزارش ایلنا؛ روز گذشته علی خان‌محمدی، عضو هیات مدیره مجمع ملی خبرگان کشاورزی ایران، در گفت‌وگو با ایلنا با تاکید بر اینکه کرونا بهانه‌ای برای کم کاری در برخی از بخش‌ها شده است، گفت: تقریبا از نیمه اسفندماه تا امروز توزیع کود اوره متوقف شده است که با توجه به اهمیت آن در تغذیه گندم می‌تواند بر کیفیت و کمیت محصول و آرد حاصل از آن تاثیرات منفی داشته باشد. وی نسبت به تاثیر عدم مصرف کود اوره در گندم بر کیفیت آرد و نان هشدار داد و افزود: کمبود کود اوره در گندم آردی را به دست می‌دهد که خمیر حاصل از آن از کشسانی پایینی برخوردار بوده و نانواها به ناچار برای تولید نان باید از نمک بیشتر استفاده کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت خوراک عید نوروز کشاورزی گاز شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کود اوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • اتخاذ تدابیر امنیتی و انتظامی جهت برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی