Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از بیمه مرکزی، بر اساس آخرین اطلاعات سال 1398 اهم آمار عملکرد صنعت بیمه به این شرح بوده است:

* مبلغ حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی به ترتیب در حدود 52.9 و 29.6 هزار میلیارد تومان است و بدین ترتیب رشد حق بیمه تولیدی و رشد خسارت پرداختی (نسبت به مدت مشابه سال گذشته) به ترتیب در حدود 38.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 و 25.7 درصد برآورد می شود.

* نسبت خسارت بازار با حدود 5.5 واحد کاهش (در مقایسه با مدت مشابه سال قبل) 55.9 درصد است. البته در محاسبه این نسبت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق‌بیمه تولیدی برحسب درصد)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکتهای بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.
* 4 رشته‌ اعتبار، حوادث راننده، درمان و شخص ثالث- مازاد (به ترتیب با حدود 459.2، 74.1، 73.2و 66 درصد) نسبت خسارتی بالاتر از بازار بیمه داشتند.
* حدود 64.2 میلیون بیمه نامه صادر و حدود 23 میلیون فقره خسارت پرداخت شده که نسبت به سال گذشته به ترتیب نزدیک 10.4درصد افزایش و 49.2 درصد کاهش نشان می‌دهد. شایان ذکر است کاهش در تعداد موارد خسارت پرداختی، به دلیل کاهش (52.3 درصدی) این تعداد در بیمه درمان با سهم عمده (88.3 درصدی) از تعداد خسارت‌های پرداختی بازار بیمه بوده است.
* سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه به ترتیب حدود 68.7 و 66.9 درصد است.
* سهم 3 رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب حدود 34، 23.8 و 14.6 درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی بازار بیمه کشور است. البته سهم رشته‌های بیمه در دوره های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است، لذا در تحلیل سهم از پورتفوی رشته‌ها در بازار بیمه باید این موضوع را مورد توجه قرار داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: درمان رشد صنعت بیمه بیمه تولیدی حق بیمه تولیدی خسارت پرداختی بازار بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود