Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان اصفهان گفت: از ورود بیش از 4097 خودرو در موادی ورودی جلوگیری و تمامی این خودرو ها را به سمت مبدا خود برگشت داده شدند، همچنین بیش از 7 هزار و 600 برخورد قانونی با متخلفین صورت گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ حجت الله غلامی در نشست خبری مجازی اظهار کرد: با اعمال شدید مقررات بر اساس دستور العمل ها توانستیم علاوه بر 14 ایستگاه کنترل در موادی ورودی استان، 162 نقطه کنترلی را در سطح شهرها و روستاها برپا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 75 درصد از شهروندان پایبند به قوانین و توصیه های ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند، افزود: همه نیروی های نظامی، هلال احمر و بهداشت و درمان در همه ایستگاه کنترل حضور دارند که با حضور خود توانسته اند، از ورود بیش از 4097 خودرو در موادی ورودی جلوگیری کنند و تمامی این خودرو ها را به سمت مبدا خود برگشت داده اند.

سخنگوی ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان اصفهان ادامه داد: بیش از 7 هزار و ششصد برخورد قانونی و اعمال جریمه انجام و 12 هزار تذکر به متخلفین از سوی پلیس راهور داده شده است، همچنین در روز هشتم فروردین حدود 99 خودرو توقیف و 31 خودرو متخلف، به مبلغ 500 هزار تومان جریمه شدند.

غلامی تاکید کرد: در کنار بحث تردد بحث اصناف را مد نظر گرفته شد و تصویب شد، اصنافی که تامین کننده مایحتاج ضروری مردم نیستند تعطیل شوند و به واسطه همین امر در روز گذشته 381 واحد صنفی متخلف به مدت یک ماه پلمب شدند.

وی با اشاره به دستور العمل ویژه حمل و نقل در روزهای 12 و 13 فروردین گفت: بر اساس هماهنگی که روز گذشته در ستاد استانی مبارزه با کرونا صورت گرفت قرار بر این شد کمیته حمل و نقل دستورالعملی را مبنی بر تردد خودروهای مجاز در روز 12 و 13 فرودین ماه تهیه و تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ نماید که لازم به ذکر است امروز جلسه برگزار و کل تردد ها در چهار بخش خلاصه شد، بر این اساس گروه اول کارکنان مراکز امدادی، درمانی، بهداشتی، پزشکان، داروسازان، نیروهای نظامی و نیروهای قضایی امنیتی هستند که این ها به لحاظ این که سهولت در تردد داشته باشند قرار شد با ارائه برگه ماموریت و کارت شناسایی در سطح شهر و بین شهرها تردد کنند.

سخنگوی ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان اصفهان افزود: گروه دوم شرکت های خدماتی اعم از آب، برق، گاز و غیره هستند و آنان می توانند با درخواست کتبی رئیس دستگاه اجرایی خود به فرمانداری شهرستان خود گواهی تردد را دریافت نمایند و لازم به ذکر است گواهی های صادر شده بر اساس نام و پلاک بوده و اجازه انتقال این گواهی به غیر صادر نخواهد شد(خبرگزاری ها شامل گروه دوم هستند) و در صورت مشاهده تخلف پلیس راهور با متخلفین برخورد خواهد کرد. گروه سوم گروه شهرداری های سطح استان به شمار می روند که خودرو های دارای آرم و بغل نویسی مجاز به تردد هستند، میتوانند با گرفتن گواهی تردد از سوی فرمانداری ها عبور و مرور در سطح حریم شهر را دارا باشند.

غلامی در خصوص گستردگی شهرداری اصفهان گفت: شهرداری اصفهان به لحاظ گستردگی و فعال بودن هر پانزده منطقه و حجم تردد ها قرار بر این شد گواهی تردد برای شهرداری اصفهان توسط شهرداری با مهر شهرداری اصفهان و با کنترل معاونت خدمات شهری صادر شود.

وی در ارتباط با گروه چهرمی که می توانند مجوز تردد دریافت نمایند اظهار کرد: گروه چهارم شرکت های تهیه و توزیع مایحتاج عمومی مردم هستند، این شرکت می‌توانند با هماهنگی اتحادیه ها و اتاق اصناف مجوز تردد خود را در دریافت نمایند، همچنین برای مورد های خاص و اورژانسی هماهنگ شد با تشخیص نیروی انتظامی اجازه تردد به صورت موردی داده شود.

سخنگوی ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان اصفهان تاکید کرد: تمامی پارک های سطح استان بسته شده و نیروهای انتظامی، شهرداری و پارکبانان در هر پارک مستقر هستند و اجازه ورود به هیچ یک از شهروندان داده نخواهد شد و به بیانی دیگر حضور مردم در روزهای 12 و 13 به جز سرگردانی هیچ چیز ثمری نخواهد داشت و شهروندان سفرهای ضروری خود در سطح استان را میتوانند از طریق تاکسی های اینترنتی انجام دهند.

غلامی عنوان کرد: کارخانه هایی که تولید مایحتاج عمومی مردم را بر عهده ندارند مشابه هرسال در دو روز 12 و 13 فروردین تعطیل هستند اما ما بقی کارخانه هایی که تامین مایحتاج را بر عهده دارند به کارخود ادامه می دهند و از فعالیت آنان کاسته نخواهد شد.

 وی در خصوص حمل و نقل برون شهری خبرداد: ناوگان اتوبوس رانی بین شهری با ظرفیت کمتر از 20 درصد آماده خواهد بود تا سفرهای ضروری مردم را به مقصد برساند همچنین فعالیت فرودگاه ها و راه آهن  به حداقل رسیده و از مردم تقاضا می شود تا حد ممکن از سفرهای خود پرهیز کنند.

سخنگوی ستاد استانی مبارزه با کرونا در استان اصفهان با بیان این که زمان طرح زوج و فرد تا بیست فروردین خواهد بود گفت: تمدید این طرح وابسته به وضعیت استان و کشور خواهد بود که در این رابطه روزانه گزارش ها به ستاد ملی ارجا داده می شود تا تصمیم گیری ها به صورت کشوری به استان ها ابلاغ شود.

غلامی خاطرنشان کرد: برای کمک به صنایعی که متحمل ضربات اقتصادی ناشی از کرونا شدند ریاست جمهوری مصوبات خوبی را ابلاغ کردند که مهمترین آن 75 هزار میلیارد تومان تسهیلات با سود 12درصد با بازپرداخت دوساله خواهد بود و همچنین  5هزار میلیارد تومان برای صندوق بیمه بیکاری در نظر گرفته شده تا برای سه ماه آینده به مشمولان کمک رسانی کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصناف استانداری اصفهان صندوق بازنشستگی سیزده بدر کرونا کروناویروس شهرداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند