Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هر کس باید بداند در هر زمانی چه وظیفه‌ای در میدان نبرد دارد، گفت: موقعیت‌شناسی در میدان جنگ امروز لازم و ضروری است.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه هر کس باید بداند در هر زمانی چه وظیفه ای در میدان نبرد دارد، گفت: موقعیت‌شناسی در میدان جنگ، امروز لازم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توجه به مسئله امروز جامعه که آیا مربوط به یک بیماری یا موضوعی مهم‌تر، مهم و ضروری است و اینکه یک رزمنده‌ نداند کجای میدان ایستاده و کجا را باید هدف قرار دهد، آفت میدان جنگ  و یکی از عوامل شکست است، افزود: در این برهه سه مرحله و سه موضوع وجود دارد نخست اینکه این وضعیت یک بیماری همه گیر است، دوم یک حمله است و اگر حمله است چه نوع حمله‌ای و وظیفه ما در قبال آن چیست.

وی با بیان اینکه در مورد مرحله اول که مطرح می‌شود این یک بیماری است، سربازان و افسران که همان پرستاران و پزشکان هستند که بدون ترس وارد میدان و با غلبه بر ترس بر تهاجمی که شده بود پیروز شدند، اضافه کرد: مسئله ماسک بیش از اینکه یک مشکل بهداشتی باشد یک مسئله روانی در کشور بود و این مرحله با ایجاد کارگاه‌هایی در نقطه مختلف کشور  این فضای روانی به طور کل شکسته شد.

طاهری با اشاره به اینکه مسئله دوم بحث حمله بیولوژیکی دشمن بود، گفت: اتفاقاتی که در کنار جنگ بیولوژیکی دشمن در حال رخ دادن بود، تاکنون در تاریخ تشیع اتفاق نیفتاده و این نوع حمله از سنخ دیگری بود و دشمن کاری کرد که مردم از حرم و شهرهای مقدس و هر چیزی که جنبه دینی دارد فرار کنند.

وی با بیان اینکه دعوای این روز ما دعوای جسمی نیست، مسئله و اتفاقی افتاده که صرفا دوختن ماسک آن را حل نمی‌کند و ما رسالت‌های دیگری داریم، عنوان کرد: گام دوم شروع شده است که مسئله معنویت و انفاق بود و در این گام همه وظیفه داریم از اقوام و دوستان خود حمایت کنیم و دست‌گیر آنان باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ا ظهار داشت:بحث سوم موضوع شبهات و شایعاتی بود که به وجود آمد و در مسئله شناختی اگر نتوانیم موفق شویم، چیزهای زیادی را از دست خواهیم داد و ما از رزمندگان خود یاد گرفتیم در کنار مبارزه، اعتقادات و ایمان خود را تقویت کنیم.

وی با گلایه‌مندی از کمبود نیروی انسانی خواهر برای غسل، کفن و دفن بیماران کرونایی ادامه داد: اینکه یک جاهایی آمادگی نداشته باشیم تا در میدان نبرد همه جوره خدمت‌رسانی کنیم، باعث ضعف و شکست می‌شود.

طاهری، نحوه‌ رفتار در این شرایط را در قالب سه رویکرد انفعالی، تقابلی و تعاملی تبیین کرد و گفت: در این زمان رویکرد تعاملی برای ما مهم است و باید در این مسیر به سه نکته توجه داشت نخست جنبه بهداشتی، سلامت و جسمانی است که در  تهیه امکانات لازم به اندازه توان و در سنگری که وزارت بهداشت فرمانده آن است ما همه باید سربازی کنیم و همه انجام وظیفه و کمک می‌کنیم.

وی بُعد سوم را بعد شناختی دانست و عنوان کرد: در این مسیر دو آمادگی لازم است، یکی آمادگی برای عملیات و دیگری آمادگی برای قوی شدن و ضعیف نشدن یعنی اعتقادات ما باید قوی شود و در این مورد نیاز به یک کارگروه پاسخگویی به شبهات داریم، شبهاتی که در خصوص مسائل دینی ما مطرح می شود.

انتهای پیام/3339

منبع: فارس

کلیدواژه: اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری کرونا میدان جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر فرهادی، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: مقوله آموزش و پرورش در استان زنجان در متن قرار گرفته و همین امر موجب پرورش انسان‌های همچون دکتر مجید شهریاری و انسان‌های فرهیخته و متدین شده است.

وی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، عنوان کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد خاطرنشان کرد: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

فرهادی ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

فرهادی نظام رتبه‌بندی را کاری بسیار دشوار خواند و گفت: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی بیان کرد: امیدواریم دانش‌آموزانی در طراز سند تحول بنیادین و حیات طیبه که سیره تربیتی حضرت زهرا (س) در آن مورد تأکید قرار گرفته است، پرورش دهیم.

کد خبر 6098190

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است