Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امواج موسوم به اشعه غیریونیزه کننده میادین مغناطیسی (MF) در پیرامون همه انسان‌ها وجود دارند. این امواج از برج‌های مخابراتی تلفن همراه، سیم‌های برق فشاربالا، وسایل الکترونیکی، دستگاه‌های وایرلس و سیگنال‌های بلوتوث ساطع می‌شوند. مطالعات قبلی نشان داده اند که این اشعه‌ها با ریسک ابتلاء به سرطان و سایر مشکلات پزشکی مرتبط هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «دی کان لی»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه تحقیقاتی بنیاد کایسر کالیفرنیا، در این باره می‌گوید: «زنان بارداری که نگران تأثیر MF بر سلامت جنین و نوزادشان هستند باید تا حدامکان از قرارگیری در معرض این اشعه‌ها خودداری نمایند.»

به گفته وی، «بهترین راهکار حفظ فاصله مناسب از منابع تولید کننده MF است.»

تیم تحقیق دریافت کودکان مادرانی که در معرض میزان بالا MF در طول بارداری شأن بودند بیش از دو برابر دیگر کودکانی که مادرشان کمتر در معرض این نوع اشعه‌ها بوده اند با خطر ابتلاء به اختلال بیش فعالی روبرو هستند.

محققان دریافتند این ارتباط در مورد موارد شدیدتر ابتلاء به اختلال بیش فعالی و سایر مشکلات ایمنی نظیر بیماری آسم و درماتیت آتوپیک (التهاب پوست) قوی‌تر است.

میزان تشعشعات خطرناک از ۱.۳ milligray شروع می‌شود.

به گفته محققان میزان افزایش قرارگیری در معرض تشعشعات MF در طول چند دهه اخیر در افزایش نرخ ابتلاء به برخی بیماری‌ها نظیر اختلال بیش فعالی، اوتیسم و سرطان روده نقش داشته است، اما هنوز هیچ دلیل قاطعی برای این روند صعودی وجود ندارد.

 

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دوران بارداری بیش فعالی اختلال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟

با توجه به شیوع زیاد آلرژی در فصل بهار فاطمه عدالت فر، کارشناس مامایی با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره احتمال آلرژی گرفتن مادران باردار در فصل بهار توضیح داد.

او گفت: ممکن است مادرانی که قبلا آلرژی نداشته اند، حین بارداری در فصل بهاری این آلرژی را داشته باشند.

او همچنین رعایت برخی نکات برای مادران بارداری که در فصل بهار دچار آلرژی شده‌اند را ضروری دانست و افزود: مادری که به آلرژی مبتلا شده٬ ممکن است به جنینش هم انتقال دهد.

عدالت فر در پاسخ به این سوال که آیا حتما مادران باردار آلرژی را به جنین منتقل می‌کنند؛ گفت: اگر رعایت نشود به صورت تنگی نفس یا وزن کم هنگام تولد خودش را بروز می‌دهد.

او همچنین در پاسخ به این سوال که افرادی که جراحی شکمی انجام داده‌اند هم می‌توانند باردار شوند؛ بیان کرد: بهتر است بگذارند زخم ترمیم شود.

این کارشناس درباره چکاپ‌های مهم برای مادران بالای ۴۰ سالی که می‌خواهند باردار شوند نیز توضیح داد.

او گفت: این افراد باید ذخیره تخمدانی کافی داشته باشد.

در پایان نیست موضوع افرادی که تعویض مفصل انجام داده‌اند و می خواهند باردار شوند بررسی شد.

عدالت فر در این باره گفت: باید تاییدیه پزشکشان را بگیرند.

توضیحات بیشتر را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا (فیلم)
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران