Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:00:04 GMT

پرووتکل‌های بهداشتی جایگزین بستن مرزها شود

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۲۴۴۵

پرووتکل‌های بهداشتی جایگزین بستن مرزها شود

به گزارش روز دوشنبه گمرک ایران، «مهدی میراشرفی» در این نامه آورده است: سازمان جهانی گمرک به عنوان هماهنگ کننده جهانی امور گمرکی می تواند، با تنظیم پروتکل همکاری مبادله کالا و مسافر و در صورت حصول توافق های لازم و امضای سند، به ادامه مبادلات کالا در رویه های صادرات، واردات و ترانزیت بین کشورها کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کل گمرک ایران خواستار تنظیم پروتکل همکاری مبادله کالا و مسافر به هنگام شیوع بیمارهای واگیردار نظیر سارس، ابولا، کوید ۱۹ (کورنا) و ارایه آن به گمرکات کشورهای عضو  شده است.

میراشرفی یادآور شد: گمرک ایران همزمان با شیوع کرونا در جهان و تحت تاثیر قرار گرفتن مبادلات تجاری، به جای بستن مرزها به سازمان جهانی گمرک، پیشنهاد پروتکل بهداشتی را ارایه می کند.

وی ادامه می دهد؛ با توجه به شیوع این بیماری و تاثیر آن بر اقتصاد ملی و بین المللی که مختل کننده زنجیره تامین در تولید، عرضه و ارتباطات تجاری و کاهش حجم فعالیت های تجاری در سطح کشورهای جهان شده، لازم است، سیاست های کلان اقتصادی و منطقه ای نیز به طریقی پیش رود تا علاوه بر حمایت  بهداشتی از کارگران و گروه های آسیب پذیر جامعه، حامی بخش تولید و بهبود تقاضا باشد، زیرا با اینکه شیوع کرونا به سهولت انجام می شود، اما جبران ضررها و اختلالات ناشی آن، زمانبر خواهد بود.

بیش از ۱۸۰ کشور در سازمان جهانی گمرک عضویت دارند و مقر آن در بروکسل است. این سازمان بیش از این، اسناد مشابه درخصوص همکاری متقابل در امور گمرکی و فعالان اقتصادی مجاز اقتصادی را تنظیم و با فرمت یکسان در اختیار کشورهای عضو قرار داده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا گمرک جمهوری اسلامی ایران مهدی میر اشرفی پروندهٔ خبری رایزنی های دیپلماتیک ایران برای مقابله با کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گمرک جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا گمرک جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 748129

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!