Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت در خصوص اهم اقدامات انجام شده در حوزه بحران کرونا، بیان کرد: اقلام مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا تعیین و به تمامی واحد‌های تولیدی این اقلام برای الزام تولید حداکثری در سه شیفت کاری ابلاغ شد که نظارت بر نحوه تولید و عرضه این واحد‌ها را سازمان‌های استانی وزارت صمت انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعیین قیمت ۱۵ هزار تومان برای هر لیتر عرضه مواد اولیه به تولید کنندگان مواد ضد عفونی

وی با اشاره به حضور فعال و موثر وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسات سازمان غذا و دارو برای افزایش هماهنگی بین دستگاه ها، بیان کرد: جلسه‌ای برای بررسی مشکلات مربوط به تامین مواد اولیه (اتانول) واحد‌های تولید کننده محصولات ضدعفونی کننده با حضور تولید کنندگان آتانول (الکل) و مصرف کنندگان مذکور توسط معاونت امور صنایع وزارت صمت برگزار شد و در این جلسه تعیین قیمت ۱۵ هزار تومان برای هر لیتر عرضه به تولید کنندگان مواد ضد عفونی و الزام عرضه مستمر الکل تصویب شود.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: برنامه ریزی لازم برای ممنوعیت موقت صادرات مواد اولیه، واسطه‌ای و محصولات نهایی مرتبط با مقابله با ویروس کرونا از قبیل ماسک، مواد ضد عفونی، محصولات شوینده، البسه بیمارستانی، دستکش معاینه و جراحی، الکل، منسوج‌های نبافته، کاغد تیشو. دستمال کاغذی و بهداشتی و آب ژاول نیز انجام شد.

کاهش حقوق ورودی ماسک تنفسی از ۵۵ درصد به ۵ درصد

صادقی نیارکی بیان کرد: پیشنهاد کاهش حقوق ورودی ماسک تنفسی از ۵۵ درصد به ۵ درصد و تغییر اولویت کالایی آن از ۲۷ به ۲۱ و پیشنهاد رفع ممنوعیت واردات الکل اتیلیک و کاهش تعرفه آن به ۵ درصد نیز از دیگر اقدامات در این حوزه بود.

وی در ادامه گفت: هماهنگی برای افزایش ظرفیت تولید الکل واحد‌های موجود و صدور مجوز موقت تولید اتانول برای شرکت کشت و صنعت هفت تپه که منجر به افزایش روزانه ۱۰ هزار لیتر به ظرفیت تولید اتانول کشور شد، نیز در همین راستا انجام گرفت و تغییر خطوط تولید واحد‌های شوینده برای تولید محصولات ضدعفونی کننده و صدور ۱۰۷ مجوز پروانه ساخت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دیگر کار‌ها بوده است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: برای افزایش تولید ماسک‌های تنفی سه لایه از حدود ۴۰۰ به ۷۰۰ هزار عدد در روز و شروع تولید ماسک‌های N۹۵ به میزان ۳۱ هزار عدد در روز توسط شرکت‌های دانش بنیان و دفاعی کشور و همکاری با سازمان غذا و دارو در شناسایی و معرفی وارد کنندگان ماسک به سازمان مذکور تلاش حداکثری انجام شد.

به هیچ کدام از واحد‌های تولیدی مرتبط با بیماری کرونا اجازه تعطیلی داده نمی‌شود

صادقی نیارکی افزود: پیرو ابلاغیه‌های به تمامی روسای سازمان‌های استانی از سوی معاونت امور صنایع ابلاغ شد تحت هر عنوان و حتی تعمیرات به هیچ کدام از واحد‌های تولیدی مرتبط با بیماری کرونا اجازه تعطیلی داده نشود.

وی ادامه داد: ۴۰ شرکت تولید کننده مواد ضد عفونی در جلسه قائم مقام وزیر در امور بازرگانی با هماهنگی سازمان غذا و دارو و انجمن مربوطه جهت تولید مواد ضد عفونی داروخانه‌ای و بیمارستانی بمنظور توزیع مناسب الکل و تمرکز تولید و نظارت بر توزیع محصول نهایی معرفی و تعیین شد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: دستور کار دوخت ۱۰ نمونه مدل لباس‌های یکسره با دو نوع پارچه توسط گروه‌های مختلف جهت ارائه به هیات امنا صرفه جویی ارزی، برای تامین توسط معاونت امور صنایع و لایه نشانی پارچه نبافته (پارچه پنج لایه SSMMS) با لایه پلی اتیلنی و اخذ تایید از سازمان غذا و دارو نیز در همین حوزه انجام شد.

داخلی سازی ماشین آلات تولید ماسک

صادقی نیارکی گفت: پیگیری و هماهنگی چندین روزه جهت ساخت ماشین آلات تولید ماسک توسط یکی از شرکت‌های تجهیزات پزشکی کشور به عنوان تنها راهکار عملی افزایش ظرفیت تولید ماسک انجام شد که خوشبختانه در روز ۲۲ اسفند ۹۸ اولین نمونه به ثمر نشست.

وی افزود: هماهنگی و اجرایی شدن قرارداد سه جانبه ۲۰ هزار دست لباس یکسرہ فیمابین تولیدکنندگان لباس، پارچه با سازمان غذا و دارو نیز انجام شد.

تغییر گروه کالایی لباس گان از حالت ممنوع الورود به اولویت نیمایی

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت اضافه کرد: گروه کالایی لباس گان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از حالت ممنوع الورود به اولویت نیمایی تغییر یافت و بر اساس تصمیمات ستاد مقابله با بیماری کرونا وزارت صمت و در راستای تسهیل واردات اقلام پزشکی و مواد ضدعفونی کننده مقرر شد تا برای تمام محصولات مربوط بدون رعایت کد IRC نسبت به ثبت سفارش (به استثناء الکل) اقدام شود و ضمنا ثبت سفارش برای الکل در کمترین زمان صرف یک روز کاری صورت پذیرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت سازمان غذا و دارو بیماری کرونا واحد های تولید مواد ضد عفونی صادقی نیارکی تولید ماسک انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود