Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تاکید کرد : کشاورزان موارد بهداشتی را به طور جدی رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛  رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان  گفت : کشت مکانیزه برنج می تواند موجب کاهش هزینه تولید، بکار نگرفتن کارگرهای نشاکار و در نتیجه جلوگیری از تجمع افراد، افزایش ایمنی، سرعت در انجام کار و خروج هر چه سریع تر از مزرعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی درجانی با بیان اینکه موثرترین راه جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، حضور نیافتن در اجتماعات و جلوگیری از ایاب و ذهاب غیر ضروری است، از کشاورزان خواست کارگران غیر بومی نشاکار را در کشت و کار برنج بکار نگیرند و برای این کار از اعضای خانواده خود و یا کارگران محلی استفاده کنند، ضمن اینکه فاصله ایمنی رعایت شود.

وی اضافه کرد: دهیاران و شوراهای اسلامی از  راه اندازی بنگاه های کارگری جلوگیری کنند تا از ظرفیت بانک های نشاء برای کشت برنج استفاده شود‌.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شالیکاران کارانی که زمین هایشان زیاد است، خزانه گیری خود را متناسب با شرایط  کنونی در چند مرحله انجام دهند تا در زمان نشاء با مشکل کارگر مواجه نشوند.

علی درجانی افزود: کشاورزان روزانه تراکتور و سایر ماشین های کشاورزی ، پس از اتمام کار روزانه با استفاده از محلول ضد عفونی کننده با ترکیب ۱ به ۹ آب و محلول سفید کننده وایتکس و با استفاده از سمپاش ضدعفونی کنند.

وی اضافه کرد: کشاورزان قبل از شروع کار با انجام تعمیرات و سرویس های مورد نیاز و ضروری از جمله تعویض روغن موتور و سایر روانکارها ، از آماده بکار بودن ماشین آلات اطمینان حاصل کرده تا حتی الامکان از انجام آنها در مزرعه خودداری شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : بعد از هر مرحله از انجام سرویس و نگهداری ماشین آلات ، شستشوی دست ها با آب و صابون تاکید می شود و استفاده از دست کش کار یا دست کش مناسب دیگر برای کار با ماشین آلات کشاورزی و یا تنظیمات ادوات نیز ضروری است.

علی درجانی تصریح کرد: کشاورزان بلافاصله پس از پایان کار روزانه مخزن سوخت ماشین آلات را پرکنند ، زیرا در فضای خالی باک ، هنگام خنک شدن هوا در شب قطرات آب تشکیل شده و سیستم سوخت رسانی خودرو خراب می شود.

وی افزود: همچنین کشاورزان از به تاخیر انداختن عملیات آماده سازی مزارع خودداری کرده و انجام فعالیت ها را به روزهای آخر موکول نکنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۶۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز گرده افشانی در نخلستان‌های بم

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان  مدیر جهاد کشاورزی بم گفت: فصل گرده افشانی درختان نخل خرما یکی از مهم ترین و حساس‌ترین عملیات های باغی نخلداران است  وتا دو ماه ادامه دارد. 

محمد علی معقول  تاکید کرد: به همه کشاورزان، باغداران و نخلداران از شیوه گرده افشانی مکانیزه و صنعتی استفاده کنند.

 وی با اعلام مزایای گرده افشانی مکانیزه تصریح کرد: در گرده افشانی مکانیزه و صنعتی راندمان بیشتر و هزینه کمتر و از همه مهمتر خطر های احتمالی از جمله سقوط از نخل  نیست ودر این روش عملیات گرده افشانی با دستگاه مکانیزه از روی زمین انجام می‌شود در صورتی که در روش سنتی با چندین مرتبه حتی تا ۵ مرتبه کار گرده افشانی در بالای درخت و در ارتفاع انجام‌می‌شود. 

 مدیر جهاد کشاوری بم درباره استفاده  نکردن کشاورزان و باغداران از روش مکانیزه و صنعتی را اینگونه بیان کرد: گرده افشانی سنتی در منطقه سال‌های سال انجام می‌شده و در سال‌های اخیر گرایش به سمت گرده افشانی صنعتی بیشتر می‌شود و خود کشاورزان باید استقبال کنند.

وی افزود: کشاورزان نیاز به ترویج و آموزش دارند و جهاد کشاورزی هم کمک‌های لازم را برای استفاده از گرده افشانی مکانیزه و صنعتی به کشاورزان ارائه می‌کند.

 حاصل کار گرده افشانی نخلداران شهرستان بم، تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن خرمای معروف جهان (مضافتی بم) است که سالانه به بیش از ۷۰ کشور جهان صادر می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آغاز گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند