Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@17:02:12 GMT

آیا ناقل کرونا باید علامت‌دار باشد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۰۴۱۵

صراط:

سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد نشست مطبوعاتی دبیر کل سازمان جهانی بهداشت درخصوص آخرین اخبار مربوط به ویروس کرونا گفت: بیش از نیم میلیون مورد ابتلا و بیش از ۲۰ هزار جان باخته بر اثر شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان گزارش شده است. تدروس روز گذشته با ۲۰ اقتصاد برتر جهان گفتگو کرده و با بیش از ۵۰ وزیر بهداشت کشورهای شرق آسیا ملاقات داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وزرا تجربیات خود را در مهار کرونا با یگدیگر به اشتراک گذاشتند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به گفته سهراب پور در این نشست بر افزایش دفعات انجام آزمایش کووید ۱۹ تاکید فراوان شده است و بر این واقعیت که ساخت واکسن کرونا حداقل ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان می‌برد. سازمان جهانی بهداشت همچنین بر عدم استفاده از داروهایی که در مقالات مختلف بر اساس اظهار نظر برخی‌ها معرفی می‌شود و یا حاصل نتایج مقطعی در مورد اثربخشی برخی از آنهاست، تاکید شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: طبق آنچه در این نشست مطبوعاتی مطرح شد، تاکنون ۱۰۸ میلیون دلار از طریق ۲۳۰ هزار نفر جمع‌آوری شده است؛

بر اساس اظهارات او و با توجه به نشست سازمان جهانی بهداشت هنوز هیچ دارویی برای کووید ۱۹ ساخته نشده است و در مورد اینکه آیا افراد ناقل می‌توانند بی علامت باشند، در حال حاضر مطالعاتی در این زمینه در بیش از ۱۲ کشور جهان در حال انجام است، اما هنوز نتایج آن اعلام نشده است.

بر اساس ترجمه سهراب پور، در این نشست مباحثی هم پیرامون ابتلا کودکان به ویروس کرونا و میزان خطراتش انجام شده است که بر مبنای آن، علاتم ویروس کرونا در کودکان بسیار خفیف است و تنها دو مورد مرگ کودک در جهان داشته‌ایم که یکی در چین و دیگری در آمریکا رخ داده است و ناگفته نماند طبق آمار افراد زیر ۶۰ سال هم می‌توانند دچار علائم شدید این ویروس باشند گرچه میزان مرگ و میر در آن‌ها بسیار کمتر است.

راه‌های انتقال نکته دیگری بود که معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص این نشست عنوان کرد؛ سهراب پور با اشاره به اینکه افراد زمانی که علامت دار هستند می‌توانند ناقل ویروس باشند، بیان کرد: منظور از علامت، نشانه‌های بسیار خفیف تا سرفه‌های حاد و تنگی نفس است.

نکته مطرح شده مهم دیگری که سهراب پور به آن اشاره کرد این بود که برای چندین بار در این نشست تاکید شده است این ویروس از طریق هوا منتقل نمی‌شود. سازمان جهانی بهداشت درباره ادامه تعطیلی‌ها در جهان و پایان قرنطینه در کشورها هم اظهار بی‌اطلاعی کرد.

سازمان جهانی بهداشت در پایان هم از تمام کشورهایی که آمار ابتلا در آن‌ها افزایش یافته به دلیل تلاش‌هایی که در راستای تشخیص بیشتر افراد بیمار انجام داده‌اند تشکر کرده و تاکید کرده است که نباید این کشورها را سرزنش کرد. باید مراقب حقوق بشر هم باشیم زمانی که افراد را از کسب و کارشان محدود کرده و احتمالا حقوق و آزادی آن‌ها را سلب می‌کنیم. یادمان باشد موفقیت یک کشور، موفقیت همه و شکست یکی به منزله شکست همه جهان است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ناقل کرونا علوم پزشکی تهران ویروس کرونا صراط سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا سهراب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • علامت استاد حقیقی داشتن تزکیه برای تسخیر قلوب است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟