Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-26@22:54:27 GMT

33 سالگی مبارک عزیز دل فوتبال ایران!

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۱۲۰۵

33 سالگی مبارک عزیز دل فوتبال ایران!

نام عزیز بوحدوز حتی برای خیلی از ایرانی های علاقه‌مند فوتبال نام چندان آشنایی نیست؛ اگرچه امضای او پای یکی از به یادماندنی ترین بردهای تاریخ فوتبال ایران است.

به گزارش "ورزش سه"، امروز جشن تولد سی و سه سالگی بازیکن شماره ۲۰ تیم ملی مراکش بود. ستاره ای به اسم عزیز بوحدوز که بزرگترین بدشانسی عمرش در مقابل ایران تبدیل به عامل برتری و شادی میلیون ها ایرانی مشتاق برد تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۸ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عزیز بوحدوز زاده خانواده‌ای فقیر در مراکش است و نامش الهام گرفته از عزیز بودربالا ستاره سابق فوتبال مراکش در دهه ۱۹۸۰ میلادی. با این وصف او چاره ای جز فوتبالیست شدن نداشته و در همین مسیر پیش رفته و در کشور مراکش تبدیل به یکی از 14 بازیکن تیمش برای حضور در یک مسابقه مهم جام جهانی شده است. اما در فوتبال همیشه این امکان وجود دارد که  کامیابی های طولانی، تحت الشعاع یک ناکامی لحظه ای قرار بگیرد. مثل آن چه که برای عزیز اتفاق افتاد و او با ضربه سری در دقیقه ۹۰+۳ به اشتباه دروازه خودی را زیر فشار مهدی طارمی باز کرد و اشک هموطنانش را در ورزشگاه شهر سن پترزبورگ درآورد.

 

 

 


بوحدوز تازه نفس  در بازی ایران مقابل مراکش (اولین مسابقه گروه B جام جهانی) بعد از نزدیک به 15 دقیقه جنگ مقابل بازیکنان ایران و در شرایطی که مراکش نمایش خوبی مقابل ایران انجام داده بود، در شرایطی که همه در انتظار سوت پایان بازی بودند، این اشتباه را انجام داد. وقتی که خطای مدافع مراکش روی سامان قدوس یک موقعیت ایستگاهی مناسب را نصیب سفیدپوشان ایران کرد تا پس از بوسیدن توپ توسط قدوس، احسان حاج صفی پشت ضربه بایستد و با ارسالی پیچ دار توپ را به سمت دروازه مراکش بزند و بعد .... گل .


 بوحدوز نزدیک به ۲۰ دقیقه پیش جانشین نورالدین امرباط یکی از ستاره های تیم مراکش شده بود.نکته جالب این که ورود عزیز به میدان، ناشی از مصدومیت امرباط روی یک دوئل تک به تک در گوشه زمین با وحید امیری بود و اگر این صحنه پیش نمی‌آمد، احتمالا بوحدوز به ترکیب اصلی راه نمی‌یافت تا در این صحنه با اشتباه خودش ایران را به گلی سرنوشت ساز برساند.او در صورت نشستن روی نیمکت،تنها ممکن بود از تصمیم سرمربی تیم عصبانی و دلخور باشد نه اینکه با اتمام بازی هق هق گریه کند. 

 

 

 


نکته جالب واکنش برخی از بازیکنان و سلبریتی‌های مشهور بعد از گل به خودی بوحدوز بود و آن ها تلاش کردند به هر نحو ممکن غم دنیا را از دل این بازیکن مغموم مراکش بیرون بیاورند.


از مهم ترین کامنت های بعد از این گل می‌شود به پست رضا قوچان نژاد و همچنین نوشته پژمان جمشیدی و صابر ابر در این مورد اشاره کرد. جمشیدی در این مورد نوشته بود: امروز در کنار تمام لذت و غرور و شادی که همه وجودم رو سیراب کرد، ناگهان یاد تو افتادم.یاد حالت که هیچکس نمیداند چگونه است. یاد خانواده ات که تمام عشق و قلبشان بدرقه راهت بود. زندگی برای هر دو ما ادامه دارد قهرمان.هم برای ما که در اوج سختی و فشار، چند ساعتی شادترین ملت جهانیم، و هم برای تو که حالا غمگین ترین پسر دنیایی. ما مردم ایران از پیروزی تیممان غرق در شور و هیجانیم اما همه آرزو میکنیم ، تو دوباره روی پاهایت بایستی و به آرزوهایت برسی.

 

 

 


بوحدوز 33 ساله در آن دوران عضو تیم سن پائولی آلمان بود اما بعد از جام جهانی به الباطن عربستان منتقل شد و حالا هم در ساندهاوزن در بوندسلیگای دو به خاطره‌ای فکر می کند که همه زندگی فوتبالی‌اش را تحت تاثیر قرار داد .

 

 

 

 

 

 

 

تیم ملی ایران تیم ملی مراکش مراکش

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی ایران تیم ملی مراکش مراکش جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد /بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران

لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نماد‌های آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود؛ بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی، چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نماد‌های آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

فایل لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران»، از اینجا قابل دریافت است.

دیگر خبرها

  • تغییر چهره تازه بازیگر نقش «نجلا» بعد دو سال در ۳۲ سالگی (فیلم)
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • تمرینات روماریو برای بازگشت به فوتبال در 58 سالگی؛ هم تیمی شدن اسطوره برزیلی با پسرش! / فیلم
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • خون شهدای مدافع حرم موجب نابودی رژیم صهیونیستی می‌شود
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد /بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران
  • شهربانو منصوریان در 39 سالگی طلایی شد
  • رئیس‌کل جدید دادگستری سیستان و بلوچستان معرفی شد