Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@15:00:51 GMT

هورمون رشد انسانی و داروی ضدانعقاد در کشور تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۱۸۴۵

هورمون رشد انسانی و داروی ضدانعقاد در کشور تولید می‌شود

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید انواع مختلفی از داروهای نوترکیب شده که از محصولات بیوتکنولوژی مهم به شمار می‌روند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، یک شرکت فعال در حوزه تولید دارو موفق به تولید پروتئین‌های دارویی نوترکیب شده، هورمون رشد انسانی، انسولین، هورمون‌های جنسی و داروهای ضدانعقادی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت که در سال 76 تأسیس شده، از مهم‌ترین شرکت‌های داخلی در تولید داروهای محصولات بیوتکنولوژی به شمار می‌رود.

سعید آزادی، مدیر واحد کنترل کیفیت و تحقیقات این شرکت در گفتگو با خبرنگار آنا در خصوص فعالیت‌های این شرکت بیان کرد: طی 10 سال گذشته حدود 120 میلیون دوز محصول دارویی مختلف تولید کرده‌ایم و سهم بالایی از بازار دارویی کشور را در اختیار داریم. امکان‌سنجی، انجام مطالعات توجیه اقتصادی، ساخت و تجهیز خط تولید فراورده‌های آنتی بادی مونوکلونال بر اساس استانداردهای معتبر و رایج در صنعت داروسازی و تولید ماده موثره و محصول نهایی از جمله برنامه‌های شرکت برای سال آینده است.

وی افزود: راه‌اندازی نسختین خط پُرکنی و تولید انسولین قلمی در کشور که یک محصول استراتژیک محسوب می‌شود و واردات آن بیشترین ارزبری دارویی را دارد نیز از جمله برنامه‌های سال آینده این شرکت به شمار می‌رود. این خط تولید قادر است بخش مهمی از نیاز کشور به داروی حیاتی انسولین را برطرف کند.

آزادی در خصوص مشکلات و چالش‌های این شرکت در راه توسعه مطرح کرد: هدف از تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش، از طریق تمرکز روی خلاقیت، اکتساب، آموزش، بهره‌گیری و به اشتراک‌گذاری است. از این رو، این شرکت‌ها از مهم‌ترین ارکان توسعه پایدار کشور محسوب شده و توسعه کمی و کیفی آنها  باید مورد توجه سیاستگذاران کشور قرار گیرد.

مدیر واحد کنترل کیفیت و تحقیقات این شرکت گفت: در شرایط تحریم اقتصادی ظالمانه، شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در حوزه سلامت، نقش محوری در تامین نیازهای حیاتی کشور دارند و در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار می‌گیرند. حمايت همه‌جانبه دولت از تجاری‌سازی تحقيقات، فراهم ساختن زير ساخت‌ها، حمايت‌های مختلف در مرحله توسعه ايده‌ها و نتايج تحقيقات از طریق فراهم کردن تسهیلات مالی کم‌بهره و بدون بهره، تخصیص ارز دولتی، تسهیل واردات مواد اولیه با اعمال معافیت‌های گمرکی و مالیاتی و ... از اقداماتی است که دولت می‌تواند با اتخاذ آنخا به توسعه زیست‌بوم دانش بنیان کمک کند.

انهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان بیوتکنولوژی تولید دارو دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»