Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@00:16:40 GMT

تعبیه سطل زباله برای دستکش و ماسک‌های استفاده شده+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۴۵۶۰

تعبیه سطل زباله برای دستکش و ماسک‌های استفاده شده+ تصاویر

سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری در جهت مقابله با ویروس کرونا و برای جلوگیری از شیوع این ویروس اقدام به نصب سطل‌های خصوص زباله‌های آلوده در سطح شهر کرده است.

خبرگزاری فارس مازندران| کرونا یا همان کووید - ۱۹ مدتی است گریبان کشور را گرفته است. به‌طور قطع در چنین شرایطی هر فردی وظیفه‌ای دارد که باید به این توصیه ها عمل کند؛ باید مانند یک جامعه متمدن پیش رویم و ملاحظات بهداشتی را با دقت و وسواس اجرا کنیم، یکی از توصیه‌های بهداشتی استفاده از ماسک و دستکش است که عمل به آن مصرف این اقلام را افزایش داده است در کنار آن نیز شاهد افزایش زباله‌های بیمارستانی هستیم که اگر به درستی جمع آوری و امحاء نشوند خود مشکلی بر مشکلات اضافه خواهد کرد زیرا رها کردن آنها در طبیعت عواقب جبران‌ناپذیری به همراه دارد زیرا به مرور وارد آبهای زیر زمینی و در نهایت چرخه مصرف و مواد غذایی انسان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر تهدید جدی تولید زباله برای محیط‌زیست، زباله‌های آلوده و عفونی نظیر همین ماسک‌هایی که ممکن است بسیار آلوده باشند، تهدیدی بسیار جدی برای سلامت انسان، گیاهان و جانوران محسوب می‌شود.

بر این اساس در استان مازندران، سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری ابتکار جالبی بکار برد و اقداماتی در این زمینه انجام داده  است. این سازمان علاوه بر تولید و توزیع محلول های ضدعفونی کننده در بین شهروندان ساروی، برای جلوگیری از شیوع ویرویس کرونا و برای پاکسازی زباله‌های عفونی، اقدام به نصب سطل‌های مخصوص زباله‌های آلوده در سطح شهر کرده است.

سیدسلمان ابوالقاسمی رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری فارس، دلیل نصب سطل‌های ویژه زباله‌های آلوده در سطح شهر ساری را گفت و اظهار کرد: دستمال‌های کاغذی، دستکش‌ها و ماسک‌های استفاده‌شده‌ای که به‌اندازه زباله‌های عفونی بیمارستانی خطرناک هستند، در صورت رها شدن در محیط می‌توانند با وزش باد پراکنده‌شده، در جریان آب قرارگرفته و به مکان‌های دیگر بروند و خطرهای جدیدی در پی داشته باشند.

ابوالقاسمی ادامه داد: از آنجایی‌که ویروس کرونا باعث بیماری‌ می‌شود ازنظر اجتماعی و وجدانی رها کردن ماسک‌، دستمال و دستکشی که احتمال آلودگی آن می‌رود در سطح شهر کار درستی نیست و حداقل اقدامی که می‌توانیم انجام دهیم انداختن این‌گونه ملزومات بهداشتی استفاده‌شده در سطل ویژه زباله‌های آلوده‌ای است که در سطح شهر تعبیه‌شده است..

این مسؤول بابیان اینکه سطل‌های مخصوص زباله‌های آلوده به تعداد کافی در سطح شهر تعبیه‌شده است، گفت: اگر شهروندان رعایت کنند و زباله‌های آلوده خود را در این سطل‌ها قرار دهند، می‌توان از شیوع کرونا جلوگیری کرد و در این صورت امکان بی‌خطرسازی این زباله‌ها مانند زباله‌های پزشکی ویژه بیمارستانی وجود خواهد داشت.


رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری، افزود: مردم برای حفظ بهداشت و سلامت خود موظف هستند دستکش، ماسک و هرگونه ملزومات پزشکی استفاده‌شده که احتمال آلودگی دارد را به‌طور صحیح در این سطل‌های مخصوص زباله‌های آلوده بیندازند.

 


ابوالقاسمی بابیان اینکه رهاسازی چنین زباله‌هایی در سطح شهر می‌تواند تهدیدی برای جان مردم و پاکبانان باشد، تصریح کرد: تهیه برنامه‌های آموزشی برای ارائه هشدارهای لازم به مردم در دست اقدام است و از طریق فضای مجازی و سایت سازمان به اطلاع شهروندان می‌رسد.

این کار ابتکار جالبی بود و امیدواریم مردم که نسبت به بهداشت فردی خود بسیار آگاهانه عمل کرده و جهت تردد در سطح شهر از ماسک و دستکش برای جلوگیری از خطر آلوده شدن به ویروس کرونا استفاده می‌کنند؛ پس چه خوب است که نسبت به بهداشت همشهریان خود نیز به همان اندازه حساسیت نشان دهند و زباله‌های آلوده خود را در سطل‌های مخصوصی که سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری در سطح شهر تعبیه کرده است قرار دهند تا هر چه زودتر و باهم کرونا را شکست دهیم.

انتهای پیام/۸۶۰۵۹/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: ساری مدیریت فرهنگ سازی شهرداری کرونا سطل کرونایی سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری زباله های آلوده استفاده شده سطح شهر زباله ها سطل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند

یک متخصص باکتری‌شناس از بروسلوز به عنوان بیماری نام برد که همه افراد را در هر سن و هر جنسی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سجاد یعقوبی در گفتگو با خبرنگاران افزود: بروسلوز یک نوع بیماری باکتریایی است که توسط گونه‌های مختلف بروسلا ایجاد می‌شود و عمدتاً گاو، خوک، بز، گوسفند و سگ را مبتلا می‌کند.

وی اظهار کرد: انسان‌ها از طریق تماس مستقیم با حیوانات آلوده، خوردن یا نوشیدن محصولات حیوانی آلوده یا استنشاق عوامل موجود در هوا به این بیماری مبتلا می‌شوند.

این متخصص باکتری‌شناس بیان کرد: بیماری بروسلوز معمولاً علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، ضعف و کاهش وزن ایجاد می‌کند، اما ممکن است در اشکال غیر معمول و با علائم خفیف ظاهر شود که منجر به عدم تشخیص این بیماری شود.

وی با بیان اینکه بیشتر موارد ابتلا، ناشی از مصرف شیر یا پنیر غیر پاستوریزه از بز یا گوسفند آلوده است، در خصوص اینکه چه کسانی در معرض خطر هستند؟ گفت: تحقیقات نشان داده این بیماری افراد در هر سن و هر جنسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یعقوبی بیان کرد: بیماری بروسلوز یک خطر شغلی برای افرادی که در بخش دامداری کار می‌کنند یا افرادی که با خون، جفت، جنین و ترشحات رحمی حیوانات در تماس هستند، محسوب می‌شود.

وی خطر ابتلا به این بیماری را در این افراد افزایشی دانست و تصریح کرد: در جمعیت عمومی، بیشتر موارد ناشی از مصرف شیر خام یا مشتقات آن مانند پنیر تازه است. بیشتر این موارد از محصولات گوسفند و بز است.

این متخصص باکتری‌شناس با اشاره به اینکه این روش انتقال در درجه اول کشاورزان، قصابان، شکارچیان، دامپزشکان و پرسنل آزمایشگاهی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، در خصوص راه‌های پیشگیری و کنترل گفت: پیشگیری از بیماری بروسلوز بر اساس مراقبت و پیشگیری از عوامل خطر است.

وی با بیان اینکه مؤثرترین راهبرد پیشگیری از بین بردن عفونت در حیوانات است، به واکسیناسیون گاو، بز و گوسفند در مناطقی با میزان شیوع بالا توصیه کرد و گفت: در مناطقی که ریشه‌کنی در حیوانات از طریق واکسیناسیون یا حذف حیوانات آلوده امکان‌پذیر نباشد، پیشگیری از عفونت انسان، اساساً مبتنی بر افزایش آگاهی، اقدامات ایمنی غذایی، بهداشت شغلی و ایمنی آزمایشگاهی است.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»