Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی معصومی فر معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،در تشریح هزینه‌های درمان بیماران کرونایی اینطور گفت: با شیوع بیماری کرونا تعداد تخت‌های مورد نیاز‌ بخش مراقبت‌های ویژه ( ICU)  ۴ برابر شده و تجهیزات مورد نیاز بسیار گران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومی فر اضافه کرد: دستگاه تنفس مصنوعی ( ونتیلاتور) و مانیتور‌های کنترل علائم حیاتی و دستگاه اکسیژن ساز از جمله این تجهیزات است.

او افزود: پس از شیوع بیماری حدود ۳۰ دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) خریداری شده و همین تعداد دیگر هم نیاز است که قیمت هر دستگاه ۲۵۰ میلیون تومان است.

معصومی فر به لزوم دستگاه اکسیژن ساز هم اشاره و بیان کرد: قیمت هر دستگاه اکسیژن ساز ۲ میلیارد تومان است.

او هزینه خرید یک دستگاه سی تی اسکن را هم ۵ میلیارد تومان بیان کرد که برای تشخیص این بیماری ضروری است.

معصومی فر در مورد وسایل حفاظت شخصی مانند ماسک، دستکش، شیلد، گان و لباس ایزوله کادر درمان هم گفت: روزانه حدود ۶ هزار جفت دستکش و ماسک و حدود هزار لباس ایزوله استفاده میشود.

معصومی فر با بیان این موارد به هزینه‌های بالای درمان اشاره و از خیران، متمولان و مردم برای عبور از این اپیدمی تاریخی کمک خواست.

او گفت: خیران میتوانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب‌های ۵۸۹۴۶۳۷۰۲۲۲۲۲۲۳۳ و شبا  IR ۷۰۰۱۳۰۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۳۷۱۶۸۵۹۹ واریز کنند.

معصومی فر همچنین از خیران سلامتی که اقدام خرید و یا تولید محصولاتی مانند ماسک؛ لباس و دستکش می‌کنند خواست قبل از خرید و یا تولید با معاونت غذا و دارو و یا ستاد مدیریت بحران مشورت کنند که اقلام تولید و یا خریداری شده از حداقل استاندارد بهره‌مند باشد.
انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی معصومی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر مرکز فرآوری پیوند و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:با رضایت خانواده‌ها و تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ۶ پیوند اعضا امسال انجام شده است.

دکتر شریعتی افزود: در چهار روز گذشته نیز با تلاش تیم پیوند اعضا و رضایت خانواده‌ها، چهار پیوند عضو در  خوزستان انجام شده است که یک اقدام بی سابقه بوده است.

وی ادامه داد: امروز نیز اعضای یک خانم ۵۰ ساله اهل باغملک با رضایت خانواده، کبد این مرحومه در بیمارستان گلستان به یک بیمار نیازمند پیوند اهدا شد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین