Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-26@21:57:46 GMT

سالن اجلاس سران میزبان جلسات مجلس باشد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۰۷۴۶

سالن اجلاس سران میزبان جلسات مجلس باشد

به گزارش «نماینده»،علی نیکزاد منتخب مردم اردبیل در مجلس یازدهم  با انتقاد از تعطیلی جلسات علنی مجلس اظهار داشت: جلسات علنی مجلس حتی در دوران موشک‌باران جنگ تحمیلی هم هیچ‌گاه تعطیل نشده بود اما متاسفانه مجلس در روزهای سخت پایان سال گذشته و ابتدای سال جاری به جای آنکه خانه ملت بوده و نمایندگان آن به عنوان وکیل مردم در کنار ملت باشند، کرونا را بهانه قرار داده و جلسات علنی را تعطیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق قانون، مجلس متکی به آرای عموم است و برای تشکیل شدن آن حد نصاب می خواهد اما می توانیم با رعایت پروتکل های بهداشتی جلسات علنی مجلس را هم برگزار کنیم. نیکزاد گفت: در حال حاضر جلسات هیئت دولت و شورای عالی قضایی تشکیل می‌شود لذا جلسات علنی مجلس شورای اسلامی هم می تواند به مانند آنها و با رعایت پروتکل های بهداشتی تشکیل شود.

** امکانات کافی در سالن اجلاس برای جلسات علنی مجلس مهیاست
منتخب مردم اردبیل در مجلس یازدهم تصریح کرد: عده ای می گویند تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی خیلی بیشتر از اعضای هیئت دولت و شورای عالی قضایی است و امکان تشکیل جلسات آن میسر نیست ولی نمایندگان مجلس اگر عزم و اراده تشکیل جلسات خود را با رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند می توانند به سالن اجلاس سران بروند چرا که این ساختمان امکانات بسیار خوبی داشته و پروتکل های بهداشتی را می توان به خوبی در آنجا رعایت کرد. 

نیکزاد اظهار داشت: سالن اجلاس سران در دولت آقای احمدی نژاد میزبان ۲۰۰ پادشاه، رئیس جمهور و نخست وزیر برای برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران بود؛ در آن دوران بنده در وزارت راه و شهرسازی حضور داشتم و امکانات کافی در آن جا مهیا شده است و می‌توان پروتکل های بهداشتی را در آنجا رعایت کرد. 

** برگزاری جلسات علنی مجلس یعنی پارلمان در کنار مردم است
وی گفت: نمایندگان مجلس می‌توانند با رعایت منطق های متعدد مسئولان بهداشتی کشور، جلسات علنی پارلمان را در سالن اجلاس سران برگزار کنند. 

منتخب مردم اردبیل در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: زمانی که مباحث مهمی در کشورمان مانند جهش تولید و مشکلات ناشی از کرونا و ضعف تولید و اقتصاد بر مردم حادث شده است نمایندگان مجلس باید با چند دستور کار مهم جلسات علنی را برگزار کرده و نشان دهند که مجلس در کنار مردم است و بنا دارند گره‌ای از مشکلات ملت و اقتصاد و کشور را حل کنند نه اینکه به بهانه کرونا بگویند جلسات علنی تعطیل است. 

وی افزود: تعطیلی مجلس در شرایط سخت فعلی مانند آن است که قوه مقننه نداشته باشیم در حالی که باید در جلسات علنی مجلس مشکلات کشور را رفع کرد. 

** پروتکل‌های بهداشتی و امنیتی در سالن اجلاس سران قابل رعایت است
نیکزاد اظهار داشت: امکانات بسیار خوب اصلی و جانبی و صوتی و تصویری در سالن اجلاس که میزبان سران کشورهای غیرمتعهد بود فراهم شده ضمن اینکه از نظر امنیتی و دسترسی هم هیچگونه مشکلی برای نمایندگان مجلس وجود ندارد و می تواند موقتا میزبان جلسات علنی مجلس باشد.
وی خاطرنشان کرد: باید برای تشکیل جلسه نمایندگان مجلس پروتکل بهداشتی رعایت شود که البته با رعایت همین پروتکل ها هم برخی کارمندان ادارات و وزارتخانه‌ها به محل کار خود می روند تا عده ای بتوانند استراحت کنند ولی مقدمه حضور کارمندان در محل کارشان تب سنجی از آنان است؛ همین کار را هم می‌توانیم در سالن اجلاس سران برای نمایندگان مجلس انجام دهیم و حتی می توان از آنها تست گرفته و ظرف ۲ تا ۳ ساعت پاسخ آن را دریافت کرد لذا هیچ مشکل و مانعی برای برگزاری جلسات علنی مجلس در سالن اجلاس سران وجود ندارد. 

منبع: نماینده

کلیدواژه: مجلس منتخب مجلس یازدهم نماینده پروتکل های بهداشتی سالن اجلاس سران جلسات علنی مجلس نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در نشست خبری که شامگاه سه‌شنبه شب در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: موضوعاتی همچون کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه‌گذاری،  گردشگری و فناوری قرار است  در کمیسیون‌های مجمع ACD موردبحث و گفتگو قرار بگیرد.

وی ادامه داد: توسعه پایدار از دیگر موضوعاتی است که  در این مجمع  مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.  

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  استان اصفهان تصریح کرد: اصفهان هر چند از لحاظ صنعتی رشد پیدا کرده اما سطح آلودگی هوا در آن بالا است و  مشکلات زیست‌محیطی دارد. این در حالی است که بسیاری از شهرهای جهان که  از ما صنعتی‌تر هستند، میزان آلایندگی‌های کمتری دارند.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، گفت: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان نیز یک فرصت بی‌نظیر جهانی از لحاظ فرهنگی و اقتصادی برای کشورمان است و کسانی که دل در گرو ایران دارند باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه  هم‌زمان با برگزاری این مجمع، نمایشگاه اکسپو  نیز  در تهران برگزار می‌شود و مهمانان از این نمایشگاه هم بازدید می‌کنند، ابراز امیدواری کرد با برگزاری این رویداد مهم، فضای تجاری، اقتصادی و بین‌المللی شهر تغییر می‌کند.

در ادامه این جلسه، سعید ابراهیمی قائم‌مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا گفت: هدف اجلاس گفت‌وگو بین کشورهای آسیایی عضو است که از ۴۶ کشور که در این قاره قرار دارند، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی افزود: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع، برای ۳۲ کشور دعوت‌نامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها برای حضور مهمانان از طریق وزارت‌ امور خارجه و سفارتخانه‌های مربوطه انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ""Asia cooperation dialogue باهدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در " چا آم" تایلند تأسیس شد. این مجمع تلاش دارد تا فارغ از مباحث و مشاجرات سیاسی، راه‌های جدیدی را برای ایجاد همکاری با تمرکز بر مسائل توسعه‌ای و اقتصادی، شناسایی و تقویت کند.

ایران در سال ۱۳۸۳ عضو مجمع شد و در سال ۱۳۸۸ به‌عنوان کشور پیش‌گام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست مجمع را برعهده دارد.

هدف مجمع به طور خلاصه شامل ترویج همکاری کشورهای آسیایی برای تقویت نقاط قوت و شناسایی فرصت‌های بالقوه است که بتواند فقر را کاهش دهد و از طریق  توسعه زیرساخت‌های علمی باعث بهبود کیفیت زندگی مردم آسیا شود. توسعه اقتصاد و بازارهای مالی  باهدف  افزایش توان رقابت در بازارهای بین‌المللی از دیگر اهداف مجمع است. همچنین  تلاش برای تمرکز کشورهای عضو در یک‌رشته فعالیت اقتصادی، بر اساس نقاط قوت و توانایی‌ها جهت تبدیل‌شدن اعضاء به شرکای قابل‌اطمینان و تبدیل‌شدن قاره آسیا به " جامعه آسیایی " از اهداف مهم این مجمع است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • پس لرزه برگزاری جلسه مجلس و دولت در دفتر قالیباف نه صحن مجلس
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • روزهای جلسات علنی مجلس تغییر کرد +جزئیات
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد