Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: واحدهای تولیدی از روز شنبه با رعایت پروتکل ها و ضوابط بهداشتی و ایمنی فعالیت خود را آغاز می‌کنند تا ضمن از سرگیری تولید با نظارت دستگاهای متولی سلامت کارگران نیز حفظ شود.

در جلسه قرارگاه پدافند زیستی استان که به صورت ویدئوکنفرانس با فرمانداران سراسر استان انجام شد، اظهار کرد: با آغاز فعالیت بنگاه‌های اقتصادی احتمال افزایش نسبی مبتلایان وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع بازگشایی فعالیت های اقتصادی بسیار مهم است و باید برای از سرگیری فعالیت ها تصمیم گیری شود تا از زیان بیشتر اقتصادی نیز جلوگیری شود.

وی گفت: فعالیت دیرهنگام بنگاه‌های اقتصادی تاب آوری جامعه را کاهش خواهد داد و قطعا تبعات منفی برجای خواهد گذاشت.

استاندار مرکزی بر لزوم از سر گیری فعالیت تدریجی اصناف و بنگاه‌های اقتصادی تاکید کرد و در ادامه گفت: هرگونه اقدام غیرکارشناسی قطعا زحمات و تلاش هایی که برای پیشگیری صورت گرفته است را به هدر خواهد داد.

وی به تفکیک مشاغلی که باید فعالیت خود را به صورت تدریجی و با شیب ملایم آغاز کنند اشاره کرد و افزود: فعالیت تدریجی اصناف آمادگی مردم را نیز به همراه خواهد داشت و با رعایت اصول بهداشتی و به دور از تصمیم احساسی همچنان شیوع این بیماری کنترل خواهد شد. اگر تصمیم به بازگشایی کلی اصناف گرفته شود احتمال اینکه شاهد افزایش میزان شیوع باشیم دور از انتظار نیست.

استاندار مرکزی با بیان اینکه با مشارکت مردم کرونا در کشور کنترل شده است، به وضعیت تعطیلی اصناف در استان اشاره کرد و افزود: شرایط موجود  کشور و ادامه تعطیلات موجب خستگی مردم شده است، از سویی کشور نیاز به فعالیت اقتصادی واحدهای تولیدی و اصناف دارد.

استاندار مرکزی تاکید کرد: براساس مصوبه ستاد ملی، اصناف گروه دومی هستند که تصمیم گیری درخصوص فعالیت آنها در اختیار استان هاست و با رعایت اصول بهداشتی و با شیب ملایم می توان اجازه فعالیت آنها را آغاز کرد.

به گفته وی، تعدادی از اصناف از دسته اصنافی که تعیین تکلیف آنان در اختیار استان است، شامل صنف قطعات یدکی، تعمیرات لوازم خانگی، فروش ظروف یکبار مصرف، فروش ابزار و یراق، فروش مصالح ساختمانی، خشکشویی ها، آهن فروشان و چاپخانه ها با رعایت تمام موارد بهداشتی از هفته آینده می توانند فعال باشند.  این صنوف در ورودی و خروجی واحدهای صنفی باید رعایت موارد بهداشتی را داشته باشند و رعایت پروتکل های بهداشتی را مد نظر قرار دهند که در غیر این صورت با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی در خصوص آغاز فعالیت واحد‌های تولیدی و صنعتی گفت: فعالیت صنایع باید با نظر سختگیرانه بهداشتی و کارشناسی شده بررسی و توسط مدیران صنایع تصمیم گیری شود.

وی افزود: براساس تصمیم ستاد ملی، ورود افرادی که ابتلای به بیماری کرونا آنها قطعی است به مراکز تولیدی و صنعتی ممنوع است. کارفرمایان هم مکلف به اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از تردد مبتلایان هستند.

وی به تخصیص پنج هزار میلیارد تومان از سوی ستاد ملی برای حمایت از صنایع در روزهای کرونایی بویژه در حوزه بیمه بیکاری اشاره کرد و افزود: فرمانداران باید در شهرستان ها آمارهای مربوط به بیکاری کارگران در حوزه تولیدی را جمع آوری کنند تا سهم استان از این میزان اعتبار به تناسب جمعیت بالای کارگری جذب شود.

استاندار مرکزی همچنین به خرید غیرحضوری شهروندان اشاره کرد و گفت: سه موضوع مقایسه میزان فروش اینترنتی در روزهای اخیر نسبت به گذشته، میزان همکاری صداوسیما در اجرایی شدن این طرح و فراهم شدن زیرساخت ها برای عملیاتی شدن طرح توسط اتاق اصناف بررسی و در جلسه قرارگاه مطرح شود.

آقازاده تصریح کرد: مدیران صنایع باید سازوکار لازم برای تامین زیرساخت های بهداشتی را فراهم و با رعایت موازین بهداشتی برای حفظ سلامت کارگران و پیشگیری از شیوع بیماری، فعالیت واحد‌های تولیدی را از روز شنبه ۱۶ فروردین آغاز کنند.

استاندار در ادامه گفت: مردم به تصمیمات ستاد ملی برای حفظ سلامت آنان در روز های ۱۱ تا ۱۳ فروردین و اعمال ممنوعیت تردد و تصمیمات سختگیرانه پاسخ مثبت دادند و اوج همراهی خود را به نمایش گذاشتند که جای بسی قدردانی است. این طرح به عنوان جلوه ای از مشارکت و همراهی دولت و مردم باید به عنوان تجربه ای موفق در بحران های احتمالی مستند سازی شود.

وی افزود: امروز اگر بحران کرونا در ضعیف ترین شرایط خود در کشور قرار دارد، نتیجه همکاری هم جانبه مردم و مسئولان صورت است. اقدامات خودجوش روستائیان در قرنطینه کردن روستاها و سایر نقاط بیانگر اوج بالای شعور انقلابی و دینی آنهاست.

آقازاده در ادامه گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی تا ۲۰ فروردین ادامه خواهد داشت و همچنان کار ضدعفونی و گندزدایی ادامه می یابد. فعالیت ادارات با بهره گیری از حداکثر یک سوم ظرفیت کارمندان و کارکنان تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

وی افزود: واحد‌های تولیدی از روز شنبه با رعایت پروتکل ها و ضوابط بهداشتی و ایمنی فعالیت خود را آغاز می‌کنند تا ضمن از سرگیری تولید با نظارت دستگاهای متولی سلامت کارگران نیز حفظ شود.

وی افزود: باید زمینه برگشت جامعه به فعالیت اقتصادی را با فعالیت تدریجی بنگاه‌های اقتصادی فراهم کرد چراکه ازسرگیری یکباره موجب افزایش آمار ابتلا خواهد شد. بنابراین سیاست ما فعالیت تدریجی خواهد بود تا سلامت مردم همچنان اولویت باشد.

فراهم شدن سازوکار خرید کالا به صورت اینترنتی از طریق سایت های فروش مجازی معتبر در استان، آگاهی بخشی به مردم به منظور خرید کالای اینترنتی از طریق صداو سیما، رسانه ها و ارسال پیامک به شهروندان استان، تشویق مردم به خرید غیرحضوری از فروشگاه‌ها، فرهنگ سازی برای خرید اینترنتی، ممنوعیت ورود کارگران واحد‌های تولیدی که در ایام تعطیلات به کانون های شیوع این بیماری نظیر قم، تهران و ... تردد داشتند از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

براساس تصمیمات این جلسه، ادامه گندزدایی اماکن عمومی توسط شهرداری ها ادامه خواهد داشت و فرمانداری ها، نیروی انتظامی و ارتش و بسیج همچنان در هفته آینده 26 گلوگاه ورودی استان را کنترل می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنگاه های اقتصادی رعایت پروتکل ها واحد های تولیدی استاندار مرکزی فعالیت تدریجی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۳۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی و هیئت همراه همزمان با اولین روز این هفته به همراه دکتر سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونان این وزارتخانه، مدیران، روسا و کارکنان سازمان‌های تابعه، جمعی از کارگران، کارفرمایان و جامعه کار و تولید با حضور در مرقد مطهر معمار کبیر انقلاب و قرائت فاتحه و نثار تاج گل با آرمان‌های شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کردند.  

 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در حاشیه این مراسم به نقش کارگران در تحقق اهداف شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" اشاره کرد و گفت: بدون شک کارگران به عنوان ستون فقرات حوزه تولید، یکی از ارکان اساسی در تحقق اهداف شعار سال محسوب می‌شوند. 

وی افزود: امروز ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف به ویژه دستیابی به خودکفایی در تولید بسیاری از محصولات، کاهش وابستگی اقتصادی و گسترش محسوس مبادلات تجاری و اقتصادی سرآمد و توفیقات بسیار ارزشمندی در بخش‌های گوناگون اقتصادی و تولیدی حاصل شده است.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: اقتدار در عرصه اقتصادی کشور مدیون جامعه کارگری و بخش عمده‌ای از مسئولیت تحقق شعار سال که ناظر بر جهش تولید است، بر دوش کارگران سختکوش کشورمان قرار دارد. 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه بانک رفاه کارگران همواره سعی داشته به سهم خود حامی تولید ملی و کارگران ایران اسلامی باشد، تاکید کرد: حمایت‌های این بانک از حوزه تولید در سال‌های اخیر از رشد قابل توجهی برخوردار و به عنوان بانک مزین به نام "کارگران" عزیز، اقدامات و خدمات گسترده‌ای در راستای حمایت از واحدهای تولیدی کشور داشته است.  

 

وی انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) را به عنوان یکی از خدمات کلیدی و ارزشمند این بانک در راستای حمایت از تولید ملی برشمرد و گفت: این اوراق با هدایت نقدینگی عمومی کشور به سمت واحدهای تولیدی ضمن کاهش نرخ تورم، بستر پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای این واحدها را فراهم می‌کند. 

دکتر للـه‌گانی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر این اوراق به منظور تامین مالی واحدهای تولیدی متقاضی، از سوی بانک رفاه کارگران منتشر و علاقه‌مندان به خرید نیز می‌توانند برای این منظور به شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی در قم
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی