Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@04:39:20 GMT

انصاری: کشور ما بیش از گذشته به همبستگی ملی نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۸۴۹۴

انصاری: کشور ما بیش از گذشته به همبستگی ملی نیاز دارد

آفتاب‌‌نیوز :

غلامرضا انصاری در گفت‌وگو با ایسنا در ارتباط با ضرورت توجه به ابلاغیه های صادر شده از سوی ستاد مبارزه با ویروس کرونا و ادامه روند خانه‌نشینی توسط مردم اظهار کرد: اپیدمی‌ بیماری کرونا که متاسفانه جهانی شده ، به یکی از خطرات جدید حیات زیستی همه جوامع تبدیل شده است. ما در عصر معاصر مشابه چنین موضوعی را نداشتیم در گذشته‌های دور بیماری‌هایی مثل سیاه زخم بوده اما با توجه به پیشرفت های علمی در حوزه دانش و بهداشت عمومی جوامع بشری کمتر انتظار چنین بیماری نوپدیدی را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از همین رو، بشر امروز کمتر خود را به امکانات پیشگیرانه تجهیز کرده بود؛ به طور قطع و یقین پیشرفته ترین کشورها از نظر صنعت، اقتصادی و منابع مالی امروز ناتوانی خود را در رابطه با تامین امکانات لازم برای مبارزه با این بیماری را اعلام می کنند و دست کمک به سوی سازمان های بین المللی و مردم نهاد دراز کرده اند.

این عضو سابق شورای شهر تهران یادآور شد: در چنین شرایطی لازم است در کشور ما بیش از گذشته همبستگی ملی و پویش همه جانبه مردمی برای مهار چنین موضوعی ایجاد شود. در این مسیر کم هزینه ترین راه بحث قرنطینه همه احاد جامعه است.

وی ادامه داد: در اواسط دی ماه یا اوایل بهمن ماه که شواهد اولیه کرونا در ایران بروز کرد مسئولین وزارت بهداشت باید با قاطعیت آن را اعلام می کردند تا همان زمان بحث قرنطینه را انجام می دادیم. اما با وجود درخواست افراد متخصص؛ دستگاه های مسئول دیر اقدام کردند اما با توجه به شرایط چند هفته اخیر که همه دستگاه ها در ستاد مبارزه با کرونا فعال شدند باید تمامی دستورات این ستاد را از حمله عدم تردد را در دستور کار خود قرار دهیم.

انصاری خاطرنشان کرد: امروزه ضروری ترین کارهارا مثل کارهای بانکی، برخی کارهای بهداشتی و خریدها را اینترنتی می‌توان انجام داد.

وی در پایان گفت: حرکت مردم در روز ۱۳ به در امسال که در خانه ماندند هوشمندانه بود و اگر ادامه پیدا کند از دوران اوج اپیدیمی کرونا در اردیبهشت ماه با موفقیت عبور خواهیم کرد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انصاری اتحاد ملت کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • انصاری: استکبار قادر به پوشاندن جنایت صهیونیست‌ها نیست