Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@03:05:53 GMT

مراقب وزن خود باشید!

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۵۸۸۲

آفتاب‌‌نیوز :

حامد رضایی‌نسب در خصوص نوع تمرینات ورزشی در قرنطینه خانگی، اظهارکرد: در ابتدا افراد باید این نکته را مدنظر داشته باشند که از انجام تمرینات پرفشار خودداری کنند زیرا فعالیت و تمرینات شدید باعث کاهش سیستم ایمنی افراد به ویژه در اشخاص دارای بیماری زمینه ای خواهد شد.

وی با بیان این که افراد باید این نکته مهم را مدنظر داشته باشند که برای انجام فعالیت ورزشی در خانه باید از وسایل ورزشی استاندارد استفاده کنند تا به آن ها آسیب وارد نشود، ادامه داد: همچنین تمریناتی که در خانه انجام می شود نباید شدید و در حدی باشد که به فرد آسیب برساند زیرا اگر شدت آسیب در حدی باشد که فرد مجبور به مراجعه به مراکز پزشکی شود، در شرایط فعلی که با شیوع کروناویروس مواجه ایم و باید در خانه بمانیم، همین خروج از خانه نیز می تواند مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرس گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اهواز درباره نوع تغذیه افراد در دوران قرنطینه خانگی نیز گفت: افراد باید از مواد غذایی سالم و ارگانیک استفاده کنند و از مصرف مواد غیر ارگانیک و با کالری بالا پرهیز شود.

وی ادامه داد: به افرادی هم که با مشکل سیستم ایمنی مواجه هستند، پیشنهاد می شود که از مواد غذایی که حاوی ویتامین ها و به طور کلی موادی که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شان می شود، استفاده کنند. این مواد شامل سبزیجات، میوه جات و مواد ارگانیک طبیعی است.

رضایی‌نسب بیان کرد: همچنین باتوجه به این که در این روزها فعالیت فیزیکی افراد کم شده است و مردم حتی فعالیت روزمره نیز ندارند و انتظار می رود که مردم در این شرایط با افزایش وزن هم مواجه شوند، افراد خیلی نگران این موضوع باشند زیرا این اضافه وزن طبیعی است اما توصیه من به افرادی که در این روزها از مواد پرکالری استفاده می کنند، این است که آن ها مجاز به مصرف بیش از حد این مواد که منجر به اضافه وزن شان می شود، نیستند، چرا که همین اضافه وزن باعث اختلالات قلبی عروقی به ویژه در افراد دیابتی، سالمند و دارای مشکل فشار خون بالا خواهد شد و اگر این افراد در این دوران نیز دچار اضافه وزن بسیار شوند، ممکن است با مشکل حادتری مواجه شوند.

وی عنوان کرد: پس چه افراد سالم و چه آن دسته از افراد که دچار بیماری های زمینه ای هستند، باید اصول تغذیه ای را رعایت کنند و از همه مهمتر این که به تمرینات ورزشی مفید با شدت کم بپردازند تا دچار اضافه وزن هم نشوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزن تمرینات ورزشی قرنطینه خانگی اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین

اخیرا مطالعه جدیدی در دانشگاه نورث وسترن انجام شده است که نشان می‌دهد مادرانی که در دوران بارداری استرس بیشتری را متحمل شده‌اند، نوزادانشان در ۳ ماهگی با احساسات منفی از قبیل ترس‌، غم و ناراحتی، بیشتر درگیر خواهند شد. این تحقیق نشان می‌دهد که مسیر رشد و تربیت کودک از قبل به دنیا آمدن آغاز می‌شود.

مطالعات قبلی نشان می‌دهند که اضطراب مادران در دوران بارداری با کیفیت خلقی و رفتاری نوزاد ارتباط مستقیمی دارد.

در ادامه به شرح بیشتر این مطلب که آخرین مطالعه صورت گرفته در این زمینه به شمار می‌رود، می‌پردازیم.

یکی از محققان این مطالعه معتقد است که استرس غالبا به عنوان یک ساختار ثابت بررسی و در نظریه‌های مختلف، عاری از هر گونه تغییر شناخته می‌شود. به صورتی که یا کسی دچار اضطراب هست یا نیست! اضطراب دارای ابعاد متفاوتی است که ممکن است در هر فرد به صورت متفاوت بروز کند؛ پس نمی‌توان گفت هر کس به علائم شایع و پرتکرارتر استرس مبتلا نیست، به طور حتمی اضطراب ندارد.

استرس در زندگی روزانه بسیاری از جنبه‌های مهم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این مسئله یکی از جنبه‌های موثر در ایجاد روش‌های تحقیقاتی جدید به شمار می‌رود که به محققان کمک می‌کند بتوانند مطالعات دقیق‌تری بر این موضوع داشته باشند.

نظریه دیگری که در این تحقیق به دست آمده، این مفهوم را می‌رساند که مادران هنگامی که حتی با کوچک‌ترین استرس‌های روزانه دست و پنجه نرم می‌کنند، همزمان باعث می‌شوند کودکانشان در آینده احساسات منفی بیشتری داشته باشند.

درک بیشتر والدین از ماهیت اضطراب می‌تواند به مدیریت شرایط کمک کند. به عنوان مثال اگر مادر پیش از بارداری دچار استرس‌های بیش از اندازه باشد، با دانش صحیح از این مسئله، قبل از اقدام به باروری سراغ درمان می‌رود و از بروز اتفاقات منفی در آینده جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران بیان کردند که سن ۳ ماهگی برای اندازه‌گیری احساسات منفی‌، یک شاخص اولیه محسوب می‌شود و طبیعی است که این مطالعه و بررسی باید تا سنین بالاتر هم ادامه یابد تا بتوان نظریه‌های قطعی و نهایی را اعلام کرد. آن‌ها همچنین شاخص دوم را سن ۳ سالگی تعیین کردند تا بدانند شرایط محیطی، تاثیرات منفی یا مثبتی طی این مدت در کودک ایجاد کرده است یا نه.

والدین می‌توانند کودکان را در بهبود شرایطشان یاری کنند و حتی اگر در دوران بارداری باعث ایجاد برخی احساسات ناخوشایند در فرزندشان شدند، با رفتارهای صحیح و ایجاد محیطی امن و آرام برای آن‌ها، قدمی به سوی رفع ناآرامی‌های روحی‌شان بردارند.

مطالعات نشان می‌دهند که پیوند مادر_فرزند و سیر تربیتی کودک مربوط به دوران پیش از تولد است. به صورتی که تمام رفتارهای مادر به شکل مستقیم بر جنین تاثیر می‌گذارد. به دلایل ذکر شده لازم است برای داشتن فرزندی با اضطراب کمتر، والدین بیشتر از خودشان مراقبت کنند.

منبع: northwestern

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب نیش ها باشید!
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید
  • تکلیف انتخاب روز تعطیل آخر هفته مشخص شد؟/مراقب جوسازی مافیای خودرو باشید
  • معابر پایتخت لغزنده است،مراقب باشید/ معابر تهران پر تردد