Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی رکود اقتصادی ناشی از گسترش ویروس کرونا موارد از دست دادن شغل و درخواست برای خدمات رفاهی در سراسر جهان به میلیون ها نفر رسیده است. ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، در حالی که کارگران در سراسر جهان در شوک اولیه رکود اقتصادی ناشی از گسترش ویروس کرونا به سر می برند، موارد از دست دادن شغل و درخواست برای خدمات رفاهی به میلیون ها نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که سازمان بین المللی کار نسبت به اخراج تقریباً 25 میلیون نفر در صورت عدم کنترل این ویروس هشدار داده است، تعدیل نیرو در کشورها از اتریش تا ایالات متحده نشان دهنده عمیق ترین رکود اقتصادی از زمان صلح از دهه 1930 است.

پیتر هوپر، رئیس جهانی تحقیقات اقتصادی دویچه بانک، به شبکه تلویزیونی بلومبرگ گفت: نرخ بیکاری در آمریکا و اروپا به شدت در حال افزایش است. با توجه به ضربه اقتصادی که در ایالات متحده و اروپا شاهد نزدیک شدن آن هستیم، این از زمان رکود بزرگ از نظر بزرگی بی سابقه است.

افزایش بیکاری فشار بر دولت ها و بانک های مرکزی در کشورهای جهان را بیشتر خواهد کرد تا در ارائه برنامه های خود به منظور جبران خسارت کارگران سرعت ببخشند و یا در ترغیب کارفرمایان برای نگه داشتن کارمندان تا زمان از بین رفتن ویروس تلاش کنند.

عدم موفقیت باعث رکودی حتی عمیق تر و یا روند ضعیف بهبود اقتصادی می شود و این موضوع به سیاستگذارانی نیاز دارد تا محرک های بیشتری برای جلوگیری از این رکود در نظر بگیرند.

اقتصاددانان پیش بینی می کنند که نرخ بیکاری در کشورهای توسعه یافته تا اواسط سال جاری به 2.7 درصد افزایش خواهد داشت. این در حالی است که امسال با کمترین میزان خود در چهار دهه گذشته آغاز شده است.

طبق این پیش بینی حتی پس از بهبودی وضعیت اقتصادی، همچنان نرخ بیکاری در ایالات متحده  4.6٪  و در منطقه یورو  8.3٪ تا پایان سال 2021 افزایش خواهد داشت.

اولین آثار ویرانی اقتصادی آمریکا در گزارش ماهانه این کشور که روز جمعه منتشر شد، مشهود بود و نشان داد ماه گذشته میزان اشتغال برای اولین بار در یک دهه کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، تعداد کارمندان بیمه شده بیش از 700000 نفر کاهش یافته است یعنی هفت برابر بیشتر از پیش بینی اقتصاددانان. این آمار بسیار نگران کننده است چرا که فقط زمان شروع خسارت در بازار کار در اوایل ماه مارس یعنی قبل از شروع اخراجها و تعطیلی کسب و کارها را پوشش می دهد.
انتهای پیام/

R1012122/P/S7,77,78,85/CT9

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رکود اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه

عبداللطیف القانوع گفت: ما به همه مردمی که در پایتخت‌های مختلف عربی و اسلامی، شهر‌ها و دانشگاه‌های جهان به حمایت از مردم فلسطین و آرمان عادلانه آنها برخاستند، درود می‌فرستیم.

طبق گزارش خبرگزاری شهاب فلسطین، سخنگوی حماس همچنین خواستار گسترش دامنه تظاهرات و همبستگی با مردم فلسطین و تداوم آن تا پایان جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین شد.

در پی جنایت‌های جنگی هولناک نظامیان صهیونیست در بیش از ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، جهانیان در حمایت از نیرو‌های مقاومت و ساکنان نواره غزه در مبارزه با رژیم صهیونیستی، هر روز در شهر‌ها و کشور‌های مختلف دست به تظاهرات زده و ضمن برافراشتن پرچم فلسطین با مردم مظلوم غزه ابراز همدردی می‌کنند و از جامعه بین الملل می‌خواهند که سکوت خود را در مقابل این جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها بشکنند.

همچنین دانشجویان آمریکایی دانشگاه‌های مختلف آمریکا طی چند هفته اخیر با برگزاری تظاهرات دانشجویی خواستار برقراری آتش‌بس کامل در غزه و پایان دادن به سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های خود در شرکت‌های حامی اسرائیل شده‌اند.

اگرچه رژیم اسرائیل این جنبش دانشجویی را «یهودستیزانه» می‌خواند، اما برگزارکنندگان این جنبش که در میان آنها افراد یهودی حضور دارند، این اتهام را رد و تصریح می‌کنند که حرکت آنها درخواستی صلح‌آمیز برای حمایت از فلسطین است.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته، حملاتی را به مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که به شهادت ۲۶ نفر منجر شد و ۵۱ زخمی نیز بر جای گذاشت.

این وزارتخانه اعلام کرد: با احتساب شهدای جدید، شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به امروز به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را ۷۷ هزار و ۸۶۷ نفر اعلام کرد.

این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد که پیکر شماری از شهدا در زیر آوار مانده و برخی دیگر نیز در کنار جاده‌ها رها شده است و به دلیل تجاوزات مستمر صهیونیست‌ها، نهاد‌های امدادرسان قادر به انتقال آنها نیستند.

پس از گذشت ۲۱۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۱۰ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره بوده، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • رویدادهای شدید آب و هوایی در ایران و جهان تکرار می‌شود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است