Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@17:28:36 GMT

علوم پزشکی زنجان از بیمه‌ها ۱۲۹ میلیارد تومان طلب دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۸۵۳۷

علوم پزشکی زنجان از بیمه‌ها ۱۲۹ میلیارد تومان طلب دارد

دکتر پرویز قزلباش روز شنبه در گفت و گو خبرنگار ایرنا کمبود اعتبارات مالی و نیروی انسانی را از جمله مشکلات این واحد دانشگاهی اعلام کرد و افزود: علاوه بر آن بخشی از مطالبات بیمه سلامت مربوط به سال ۹۷ بوده و از آذر سال ۹۸ نیز پرداختی نداشته که این مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: تاکنون سهم دانشگاه علوم پزشکی استان از بودجه مصوب دولت مشخص نشده و این در حالی است که در شرایط کنونی، ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت شده که این مبالغ برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی، تامین تجهیزات و حقوق کادر درمان هزینه می‌شود، هرچند بروز این مشکلات، دلیلی بر ارائه نکردن خدمت به مردم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول ادامه داد: هم اکنون با توجه بیماری کرونا مشکل خاصی در زمینه نیروی انسانی وجود ندارد و این قشر تلاشگر بدون وقفه و تعطیلی مشغول خدمات رسانی به گروه‌های هدف هستند.

وی اظهار داشت: این طبیعی است که نیروهایی که مداوم کار می‌کنند در معرض خستگی و آلودگی به ویروس کرونا قرار گرفته و در نهایت درصد زیادی از نیروها با خستگی مواجه شوند که در این خصوص کمبود نیروی انسانی دور از انتظار نیست.  

قزلباش افزود: در زمان حاضر پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در همه بیمارستان‌ها جزء سیاست‌های دانشگاه بوده و این گروه از بیماران در همه بیمارستان‌های استان از جمله بیمارستان بهمن، امام حسین (ع) و امدادی ابهر بستری هستند که با همکاری های انجام گرفته اغلب  بیماران بستری در این مراکز، علائم شدیدی ندارند.

وی اظهار  داشت: بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان‌ها، در بیمارستان‌ همان شهر بستری شده و تحت درمان قرار می‌گیرند و در صورتی که توان ارائه خدمات وجود نداشته باشد، به زنجان منتقل خواهند شد.

این مسؤول خاطرنشان کرد: پذیرش بیمار در همه بیمارستان‌های استان بار کاری، تجهیراتی و تاسیساتی را از دوش یک بیمارستان برداشته و در همه بیمارستان‌ها توزیع می‌کند که در واقع به خدمات رسانی بهتر کمک فراوانی می کند.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان، پذیرش و نگهداری بیماران بدون علائم کووید ۱۹ کار مشکلی نیست و در این راستا از همان روزهای نخست، پذیرش این بیماران در همه مراکز درمانی انجام می‌شود و فقط در صورت نیاز به درمان‌های خاص از جمله تخت آی سی یو، این بیماران به مراکز درمانی تخصصی از جمله بیمارستان ولی‌عصر(عج) زنجان ارجاع داده می‌شوند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا امام حسین بهداشتی و درمانی تسهیلات بانکی دانشگاه علوم پزشکی درمان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی همه بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند