Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حجت نظری» روز شنبه با انتشار متن این نامه  خطاب به شهردار تهران اظهار داشت که در این نامه از شهردار تهران خواسته تا طبق سه مصوبه شورای شهر تهران در تاریخ‌های ششم، نوزدهم و بیست‌وپنجم اسفند ماه سال ۹۸ برای مقابله کرونا و نیز بند ۱۵ از ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها مواردی را اجرا کند.

وی در این نامه، از اقدامات بخش‌های مختلف شهرداری تهران در مقابله با ویروس کرونا که مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران باعنوان «الزام شهرداری تهران به انجام اقدامات لازم و فوری جهت افزایش تاب‌آوری شهر تهران برای پیشگیری و کاهش اثر ناشی از آلودگی ویروس کرونا» اجرا شده، تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی دلیل نوشتن این نامه را برخی گلایه‌ها و پیشنهادهایی دانست که در این مدت از سوی شماری از شهروندان، کارکنان و نیز بازنشستگان شهرداری تهران به وی منتقل شده است.

نظری، در این نامه تأکید کرد که باتوجه به پایان تعطیلات نوروزی یکی از نگرانی‌های جدی، پیرامون افزایش حجم تردد و عبور و مرور در معابر پایتخت است که امیدوارم ستادملی مقابله با کرونا تصمیم تداوم تعطیلی تا پایان فروردین ماه را اتخاذ کند.

 وی  پیشنهاد کرد که شهرداری تهران در معابر و مناطق پرتردد، نسبت به افزایش فضای و محیط رفت و آمد عابران پیاده به شکل موقت اقدام کند.

این عضو شورای شهر تهران افزود: نمونه‌ای از این اقدام در کشورهایی نظیر آلمان و اتریش به اجرا درآمده و موفقیت قابل توجهی هم داشته است که این موارد را به‌پیوست خدمت‌تان ارسال کرده‌ام.

پیشنهاد برای تردد در مترو 

نظری ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم فضای ورود و خروج در ایستگاه‌های مترو و به‌ویژه ایستگاه‌های پر رفت و آمد، جداسازی و با استفاده از المان‌های گرافیکی آشکارسازی شود.

وی عنوان کرد: به این شکل که مسیر یا دری مخصوص برای ورود و مسیری مشخص نیز برای خروج از این فضا از طریق رنگ کردن کف مسیر مشخص شود.

نظری گفت: این امر سبب کاهش تماس مردم با یکدیگر و افزایش سرعت حرکت در نقاط دارای تراکم جمعیتی خواهد شد.  

وی افزود: در داخل واگن‌های مترو نیز لازم است همواره سیستم تهویه روشن باشد.

کنترل جمعیت در فروشگاه‌های شهروند و میادین 

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با تشکر از فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، گفت: نگرانی‌هایی در مورد افزایش مراجعات به این مراکز و تجمع در آن‌ها وجود دارد.

وی گفت: تصاویری از برخی از میادین میوه و تره‌بار پایتخت در ایام نوروز منتشر شد که نشان دهنده تراکم بالای جمعیت بود.

نظری ادامه داد: در همین راستا نیز باتوجه به اینکه هنوز زیرساخت کافی برای فروش اینترنتی مهیا نشده، لازم است حداقل سیستمی برای کنترل جمعیت داخل فروشگاه‌ها و این مراکز درنظر گرفته و اعلام شود که در حال حاضر، در هر واحد فروشگاهی چند نفر حضور دارند.

وی افزود: این امر منجر به اطلاع مردم از ساعات خلوت و تشویق ایشان به عدم تجمع و تراکم بالای جمعیت می‌شود.

نظری تاکید کرد که لازم است با خط کشی کف و نوارکشی، فاصله مناسب را میان مراجعه کنندگان ایجاد کنیم.  

تجهیز زیر ساخت برای خرید و فروش اینترنتی

عضو شورای شهر تهران در ادامه خاطر نشان کرد که همان‌طور که اطلاع‌ دارید، مصوبه ساماندهی مشاغل سیار و بی‌کانون نیز مدت‌هاست تصویب شده اما هنوز به‌طور کامل اجرایی نشده است.

وی گفت: پیشنهاد می‌کنم در این شرایط از رانندگان وانت‌بارها و دیگر مشاغل سیار که پیش‌تر در چرخه توزیع محصولات میوه و تره‌بار نقش داشته و در این ایام بیکار شده‌اند، استفاده شود.

به گفته نظری، این افراد می‌توانند به عنوان عرضه‌کنندگان محصولاتی که به شکل اینترنتی یا تلفنی از میادین میوه وتره‌بار خریداری شده‌اند فعالیت کرده و محصولات را بر اساس آموزش‌هایی که می‌بینند در طول روز به مشتریان برسانند.

وی تاکید کرد: بدیهی است که تجهیز و ارتقا زیرساخت‌ها برای فروش اینترنتی محصولات پس از فروکش بیماری کرونا نیز می‌تواند ادامه داشت باشد.

وی ادامه داد: واضح است که رعایت فاصله مناسب امری مهم در پیش‌گیری از ابتلا به کرونا است به همین منظور، از شهرداری تهران می‌خواهم که در فضاهای عمومی نظیر فروشگاه‌ها و مراکز خرید، ایستگاه‌های مترو و اتوبوس و ... آموزش‌هایی درمورد رعایت فاصله مناسب نصب کند و علاوه بر آن، در مراکز شلوغ از طریق خط کشی موقت در کف، چنین اقداماتی را انجام دهد.

پیشنهاد تعطیلی اماکن ورزشی تا پایان فروردین 

این عضو شورای شهر تهران گفت: در مورد اماکن ورزشی شهرداری تهران، دریافت اجاره‌بها و شهریه‌ای که بعضا از سوی برخی شهروندان پرداخت شده، دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی وجود دارد که باید حل شود.

وی افزود: لازم است با پیمانکاران این اماکن ورزشی در مورد اجاره‌بها تعامل صورت گیرد، همچنین لازم است سازمان ورزش در مورد شهریه‌های از پیش اخذ شده شهروندان نیز تمهیداتی را بیاندیشد.  

نظری تأکید کرد: پیشنهاد و درخواست می‌کنم که اماکن ورزشی حداقل تا پایان فروردین ماه تعطیل بمانند.

استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در بحران کرونا، شهرداری تهران از ظرفیت و توان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و افراد داوطلب بی‌بهره نبود، اما متاسفانه تعامل مدیریت شهری با این تشکل‌ها و افراد کافی نبود.  

وی گفت: این موضوعی است که از سوی فعالان چندین تشکل و سازمان مردم نهاد نیز به بنده منتقل شده است.  

نظری عنوان کرد که این امر سبب شده تا حتی برخی هماهنگی‌ها که از سوی ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم نهاد شهر تهران انجام شده بود، به نتیجه مطلوب نرسد.

وی تاکید کرد: لازم است که ترتیبی اتخاذ شود تا سمن‌ها و داوطلبان در این زمینه بیشتر مورد توجه قرار گیرند و از این ظرفیت عظیم علاوه بر اقدامات فیزیکی، در حوزه فرهنگسازی، آگاهی بخشی و فضای مجازی نیز می‌توان بهره برد.

وی تأکید کرد : تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد همچنین می‌توانند بازویی توانمند برای مدیریت شهری در کمک به افراد دارای فقر شدید، بی‌خانمان و ساکنان سکونت‌گاه‌های نامناسب باشند. نیک می‌دانید که توصیه در خانه بمانید، تازمانی که همه ارکان حکومت همت و اراده‌ای جدی برای حل مشکل فقرا نداشته باشند، برای این قشر اجرایی نخواهد شد.  

وی افزود: در شرایط فعلی لازم است مدیریت شهری با تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی، به‌ویژه در میان صاحبان بنگاه‌های تجاری و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد، در این زمینه گام‌های موثرتر بردارد.

طرح ترافیک تا پایان کرونا لغو شود 

نظری گفت: همچنین به‌ نظر می‌رسد طرح ترافیک باید تا پایان این بیماری معلق شود یا لااقل به شکلی دیگر اجرا شود.

وی افزود: آن‌طور که اعلام شده، این طرح از ۱۶ فروردین ماه دوباره اجرا خواهد شد و در این شرایط، باتوجه به اینکه اکثر ادارات و ارگان‌ها نیز در مرکز شهر قرار دارند، کارمندان و مردم مجبور به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی خواهند شد.  

عضو شورای تهران ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم که تا زمان عادی شدن شرایط و پایان همه‌گیری کرونا، اجرای طرح ترافیک معلق شود یا در صورت نگرانی پلیس از ایجاد ترافیک در هسته مرکزی شهر، حداقل امکان یک‌بار ورود و خروج رایگان و بدون جریمه برای تمامی پلاک‌ها در طول زمان اجرای طرح فراهم شود تا کارمندان و شهروندان کمتر از مترو و اتوبوس استفاده کنند.

انتقاد از نحوه اطلاع رسانی برنامه های شهری 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به اقدامات رسانه ای شهرداری گفت: شهرداری تهران تولیدات و اقدامات مفید و قابل قبولی انجام داده اما متاسفانه بعضا اصرار بر پخش انحصاری برخی از تولیدات با بخشی‌نگری در زیرمجموعه شهرداری یا عدم همکاری زیرمجموعه‌های شهرداری و نهادهای خارج از مجموعه مدیریت شهری در انتشار این تولیدات، سبب شده تا این اقدامات خوب، امکان عرضه و دیده شدن گسترده را از دست بدهند.

وی افزود: به عنوان مثال اطلاع‌رسانی مناسبی در مورد کنسرت‌های شبانه که با همت شهرداری انجام شده صورت نگرفته و شمار قابل توجهی از شهروندان از برگزاری آن بی‌خبرند.

نظری گفت: ابهاماتی در مورد حجم اینترنت شهروندان برای تماشای این کنسرت‌ها نیز وجود دارد و متاسفانه اغلب پلتفرم‌های انتخاب شده برای پخش مخاطب را مجبور به عضویت می‌کنند.

ضرورت هماهنگی بخش های مختلف شهرداری 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: تولیدات دیگری نیز وجود دارد که از گوشه و کنار با خبر شده‌ام که از سوی شهرداری تهران انجام شده اما اطلاع‌رسانی مناسبی در مورد آن انجام نشده و حتی سایت Tehran.ir به عنوان سایت اصلی شهرداری تهران نیز نسبت به آن‌ها توجه کافی نداشته است.  

وی عنوان کرد: به نظر می‌رسد لازم است تمامی بخش‌های شورای شهر و شهرداری، هماهنگ با یکدیگر اقدام به انتشار این محتواها کرده و فضایی هم فراهم شود تا امکان انتشار تولیدات سازمان‌های مردم نهاد نیز از بسترهای مختلف مجموعه مدیریت شهری انجام شود.

ضرورت توجه جدی به کارکنان شهرداری 

عضو شورای شهر تهران در این نامه درباره وضعیت کارکنان و بازنشستگان شهرداری گفت: به خوبی در جریان مشکلات مالی و بدهی‌های به یادگار مانده از دوران مدیریت شهری قبلی هستم و می‌دانم که شرایط فعلی نیز زیان‌های اقتصادی فراوانی برای مدیریت شهری برجای گذاشته است.  

وی خاطرنشان کرد: با وجود این، لازم است به سلامت و معیشت کارکنان شهرداری تهران و افراد وابسته به شهرداری توجه جدی شود.

عضو شورای شهر تهران گفت: لازم است پیمانکاران از به‌کارگیری کارگران برای اموری نظیر رنگ آمیزی نرده و جدول و دیگر امور غیرضروری حداقل تا پایان فروردین ماه خودداری کنند.

وی ادامه داد که لازم است مشوق‌های مالی برای کارکنان و نیز حمایت‌های معنوی از آنان و خانواده‌های‌شان انجام شود.

نظری افزود: پاکبان‌ها گروهی ویژه‌ هستند که حتما باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.  

وی تأکید کرد که در مورد بازنشستگان هم باید تدابیری اتخاذ شود که تا حد امکان نیازی به مراجعه حضوری ایشان برای انجام امور اداری وجود نداشته باشد.  

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اتوبوس جدول حمل و نقل عمومی میادین میوه و تره میوه و تره بار بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان های مردم نهاد عضو شورای شهر تهران تا پایان فروردین شهرداری تهران شهر تهران اماکن ورزشی فروردین ماه مدیریت شهری فروشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زاکانی شهردار تهران در مورد اعطای وام ودیعه مسکن به مدیران شهرداری گفت: در دوره‌های مدیریت شهری قبلی به غلط املاک شهرداری را با قیمت پایین و با تقسیط به مدیران شهرداری می‌دادند و مدیران را صاحب خانه در بهترین نقاط شهر تهران کردند که ما این مسیر را خلاف عدالت می‌دانیم.

شهردار تهران افزود: ما از خانه سازمانی برخوردار نیستیم ممکن است برخی از قسمت‌های شهرداری مانند مترو، خانه سازمانی داشته باشد، اما مقصود من در سطح کلان شهرداری است و همچنین رویه غلط مدیران شهری قبلی را قبول نداریم چرا که عین بی عدالتی است و ظلم در حق داشته‌ها و سرمایه‌های شهر است یک مدیر چرا باید تخفیف ۵۰ درصدی و تقسیط چند ساله بگیرد چه فرقی با دیگران دارد؟

وی ادامه داد: ما نیازمند این هستیم که بتوانیم مدیرانی را که از شهرستان‌ها می‌آوریم و خانه ندارند مقدمات شرایط استقرار آن‌ها را فراهم کنیم، بهترین راهی که ما درنظر گرفتیم این بود که برای آن‌ها وام بگیریم با درصد بهره‌ای که بانک‌ها می‌گیرند و خود این مدیران این وام را در مرور زمان تسویه کنند.

زاکانی تاکید کرد: مقدمه این وام را تا هماهنگی با بانک به عنوان ودیعه به آن‌ها دادیم تا مستقر شوند و عنوان ودیعه را تبدیل به وام کردیم و خودشان امروز وامشان را پرداخت می‌کنند.
شهردار تهران افزود: هرکسی از مدیران که خانه داشته باشد ما به آن‌ها هیچ وامی نمیدهیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سکاندار شهرداری نجف‌آباد معرفی شد
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • عباس مرادی سکاندار شهرداری نجف آباد شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد