Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:04:25 GMT

پیش‌بینی تولید ۹۰ هزار تُن گوشت در قزوین

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۱۳۳۹

پیش‌بینی تولید ۹۰ هزار تُن گوشت در قزوین

ایسنا/قزوین معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری ۹۰ هزار تُن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود، گفت: واحدهای تولیدکننده محصولات دامی از جمله گوشت در استان قزوین آمادگی لازم را دارند تا در صورت افزایش میزان تقاضا در بازار، ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شاپورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری ۹۰ هزار تُن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود، اظهار کرد: از این  میزان گوشت تولیدی  ۶۰ تا ۶۵ هزار تُن سهم گوشت سفید یا مرغ و بقیه به  گوشت قرمز اختصاص دارد.

وی ادامه داد: واحدهای تولیدکننده محصولات دامی از جمله گوشت در استان قزوین آمادگی لازم را دارند تا در صورت افزایش میزان تقاضا در بازار، ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.

بنابراعلام روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین، شاپورزاده با اعلام اینکه سالانه ۴۰۰ هزار تُن انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید می‌شود، یادآور شد: با توجه به ظرفیت مناسب واحدهای دامی در استان و کشور و ذخیره‌سازی مقادیر قابل توجهی از گوشت سفید و قرمز، هیچ‌گونه کمبودی در خصوص این محصول طی ماه جاری و ماه‌های آتی متصور نیست.

۳۰۰۰ هکتار از اراضی قزوین زیر کشت چغندرقند رفت

تورج بنیادی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده این سازمان و براساس برنامه ابلاغی توسعه کشت و تولید چغندرقند از سوی مجری طرح چغندرقند کشور، برنامه ریزی برای کاشت، داشت و برداشت ۳۰۰۰ هکتار چغندرقند در استان قزوین آغاز شده است.

وی با اعلام اینکه در صورت تحقق برنامه کشت حدود ۱۲۰ هزار تُن چغندرقند از مزارع استان برداشت خواهد شد، افزود: برنامه ابلاغی کشت چغندرقند در سال جاری در شهرستان‌های البرز ۹۰۰ هکتار، بوئین‌زهرا ۹۰۰ هکتار، آبیک ۴۵۰ هکتار، قزوین ۴۵۰ هکتار، تاکستان ۱۵۰ و آوج ۱۵۰ هکتار است .

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اعلام اینکه قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم چغندرقند بهاره با عیار ۱۶ درصد در سال‌جاری  ۶۰۲۴ ریال است، عنوان کرد: به ازای هر تُن چغندر قند ۲ کیلو قند یا شکر به نرخ ۷۵۰۰ ریال و ۲۰ کیلوگرم تفاله خشک به نرخ ۱۲۰۰ ریال به عنوان جایزه تحویل کشاورزان خواهد شد، همچنین به ازای هر کیلوگرم چغندرقند ۵۰۰ ریال هزینه حمل و کرایه به قیمت تضمینی اضافه می‌شود.

بنیادی تصریح کرد: در حال حاضر در سطح ۹۲۰ هکتار با ۱۸۷ نفر قرارداد کشت از سوی کارخانه قند قزوین با کشاورزان منعقد شده و ۱۵۰ هکتار هم به زیر کشت رفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سال جهش تولید محصولات دامی گوشت قرمز گوشت مرغ استان قزوین سال جاری هزار ت ن ن گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شرکت دانش‌بنیان رادین دام فرتاک در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال در زمینه ارائه و اجرای خدمات دام، طیور و آبزیان و تولید محصولات دانش‌بنیان فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ با بهره‌گیری از متخصصان و اساتید دانشگاه تهران آغاز و از همان ابتدا در جهت تأمین و بهبود نیازهای فعالان این عرصه وارد میدان شده است.

سلنیوم آلی و رقیق کننده‌های اسپرم از محصولات دانش‌بنیان این شرکت محسوب می‌شود که برای اولین بار در ایران بومی سازی شده است.

مجتبی امام‌وردی، مدیرعامل شرکت رادین دام فرتاک در خصوص کاربست این محصولات گفت: سلنیوم آلی یا ارگانیک در بحث دامپزشکی و صنایع غذایی و رقیق کننده اسپرم برای حفظ گونه‌های در حال انقراض یا انجماد اسپرم دام‌هایی همچون گاو، اسب، گوسفند، بز، طیور و ماهی و … استفاده می‌شود. سلنیوم آلی با الگو برداری از طبیعت ساخته شده که در ساختارهای اسید آمینه حاوی گوگرد، سلنیوم جایگزین گوگرد شده است.

به گفته وی بهترین شکل سلنیوم برای متابولیسم انسان و حیوانات، سلنومتیونین می‌باشد. این شکل از سلنیوم می‌تواند در توده سلولی مخمر رشد یافته در محیط کشت حاوی سلنیوم معدنی تجمع پیدا کند. مخمر می‌تواند سلنیوم معدنی را که زیست فراهمی پایین و سمیت بالا داشته را به شکل آلی که ایمن تر و از نظر زیستی فعال‌تر بوده، تبدیل کند. باتوجه به نیاز دام، طیور و انسان به سلنیوم ارگانیک که ایمن بوده و قابلیت جذب بالایی داشته، تولید آن در کشور مانع خروج ارز از کشور شده و ایجاد اشتغال خواهد کرد که در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کشور می‌باشد.

امام وردی در خصوص محصول دیگر این شرکت که رقیق‌کننده اسپرم است، اظهار داشت: این محصول (رقیق کننده‌های اسپرم) دارای ثبت اختراع است و موجب نگهداری طولانی‌تر اسپرم‌ها می‌شود. این مواد در تأمین انرژی مورد نیاز، حفاظت اسپرم از آسیب‌های دمایی، کاهش استرس‌های فیزیکی و شیمیایی ناشی از سرد کردن، انجماد، ذوب اسپرم‌ها و در نهایت ایجاد یک محیط مناسب برای زنده ماندن موقت اسپرم‌ها نقش دارند.

به گفته او از مهمترین مزایای منجمد کردن اسپرم، تسریع در اجرای برنامه‌های خاص اصلاح نژادی، استفاده از نژادهای برتر و با تولیدات بیشتر، انتقال آسان اسپرم از مراکز تولید و جمع آوری به مراکز تلقیح مصنوعی، تولیدمثل خارج از فصل تولید، جلوگیری از انقراض گونه‌های در معرض خطر و.... است. کاربرد این رقیق کننده‌ها، استفاده برای انجماد اسپرم و بکارگیری آن برای تلقیح مصنوعی برای افزایش تولیدات و گسترش پرورش دام و طیور در کشور است.

وی با بیان اینکه رقیق کننده اسپرم وارداتی بوده و با تولید بومی آن توسط شرکت رادین دام عملاً نیاز داخل تأمین شده است، تصریح کرد: شرکت رادین دام فرتاک تا سالی سه هزار ویال ظرفیت تولید این محصول (رقیق کننده اسپرم) را دارد اما در خصوص محصول سلنیوم آلی از آنجا که هنوز موفق به تأسیس کارخانه نشده‌ایم، تولید به صورت کارمزدی یا نیمه صنعتی انجام می‌شود و ظرفیت تولید بالایی نداریم.

امام وردی در خصوص قیمت محصولات بومی‌سازی شده در شرکت رادین دام فرتاک نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی آن اظهار داشت: ۱۰۰ سی سی از نسخه فرانسوی رقیق کننده اسپرم نزدیک به شش میلیون تومان تمام می‌شود. این در حالی است که قیمت تمام شده این میزان از رقیق کننده اسپرم در نسخه بومی شده آن تنها ۹۸۰ هزار تومان است. همچنین نسخه برزیلی و آمریکایی سلنیوم آلی، قبل از بومی سازی آن، کیلویی ۴۰۰ هزار تومان وارد می‌شد اما با بومی سازی آن (سلنیوم آلی) تأمین یک کیلو سلنیوم آلی برای مصرف کننده تنها ۱۶۵ هزار تومان تمام می‌شود.

وی در پایان در خصوص صادرات این شرکت خاطرنشان کرد: در حوزه رقیق کننده اسپرم موفق به صادرات شده ایم و در حال حاضر، بازار کشورهایی همچون افغانستان و عراق مقصد ما هستند.

کد خبر 6098120

دیگر خبرها

  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان