Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سریال پایتخت6 به کارگردانی سیروس مقدم، جمعه شب(15فروردین) درحالی به پایان رسید که فیلمبرداری قسمت پایانی آن به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شده است. عوامل این سریال وعده داده اند که بلافاصله پس از بهبود شرایط کشور و در زمانی مناسب، قسمت پایانی پایتخت6 را تولید کرده و از قاب رسانه ملی به نمایش بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندسالی است که خانواده معمولی در سریال پایتخت، توانسته‌اند مخاطبان میلیونی را پای تلویزیون بکشانند و به نوعی دست برتر را در میان سریال‌های رسانه ملی داشته باشند.

اما امسال باتوجه به فوت خشایار الوند از نویسندگان اصلی این سریال، بسیاری از مردم و کارشناسان معتقدند که پایتخت6 بر خلاف فصل‌های پیشین، از جذابیت چندانی برخوردار نیست؛ درواقع نبود خشایار الوند در این فصل پایتخت موضوعی بسیار ملموس بوده است. همچنین نقدهای دیگری مانند قبح زدایی از برخی محرمات شرعی مانند دختر بازی، دروغ، استفاده از الفاط بی ادبانه و... را مطرح کرده اند.

در همین راستا عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار یادداشتی،برخی نکات موجود در فصل ششم پایتخت را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داده است.

مشروح این یادداشت در ادامه آمده است:

«دوستانی از بنده خواستند تحلیلی از پایتخت۶ داشته باشم و اینک بعد از مشاهده قسمت ۱۵، ضمن تشکر از دست‌اندرکاران این سریال و تبریک سال نو و اعیاد رجبیه و شعبانیه به نقدی کلیدی اشاره می‌کنم.

البته کارشناسان نقدهای واردی بر آن گرفتند؛ از جمله: اختلاط نامحرم، ترویج بی‌حدرقص و موسیقی، تعابیر بی‌ادبانه مخصوصاُ نسبت به والدین و بزرگترها، بی‌احترامی به نماز و حج و غیره ولکن نقد ریشه‌ای‌تر این سریال به نظر بنده، رویکرد ایران‌گریزی و ایران تضعیفی است که متاسفانه از دوره قاجار توسط مستشرقین و بعد روشنفکر نمایان داخلی دنبال می‌شود و کتاب‌ها در باب ناتوانی و مجمع‌الرذایل بودن ایرانیان نوشته می‌شود.

این سریال با نشان دادن ایرانیانی که یا قاچاق‌چی(ارسطو) هستند یا روانی(بهبود) یا مسئول ناتوان و بی‌عرضه و منفعل(نماینده مجلس) یا دارای کمبود شخصیت(بهتاش) یا نوجوانان غرق در اینستاگرام و فضای مجازی(دختران دوقلو) یا مدعیان پرادعای هیچ‌کاره و فرصت‌طلب(نقی) یا مروج آرایشگری و رفتارهای نامناسب(رحمت و فهیمه) یا عقل کلی که در مواردی احساسی داوری می‌کند(هما) که برای بیننده مخصوصاً بیننده خارجی تصویر بسیار منفی علیه ایران می‌سازد.

سوال این است که چرا عده‌ای از نویسندگان و هنرمندان با هم تلاش می‌کنند تا ایرانی را با موفقیت‌ها، مقاومت‌ها و فرهنگ و تمدن بزرگ به ایرانی بی‌عرضه، ناکارآمد و احساسی و فاقد فرهنگ و تمدن معرفی کنند.

انتظار این بود لااقل واقعیت‌های ایران اعم از ضعف‌ها و قوت‌ها به نمایش گذاشته شود تا ناامیدی در مخاطب تحقق نیابد.

نکته قابل تامل اینکه چرا پایتخت۶ بعد از پایتخت۵(مقابله با داعش) ساخته می‌شود؟ آیا نباید مدیران صدا و سیما در باب جریان‌شناسی سریال‌های ایرانی بیشتر دقت کنند؟».

انتهای پیام/

108 / 167

نویسنده: حجت الاسلام خسروپناه:

پایتخت6 سیروس مقدم خشایار الوند عبدالحسین خسروپناه صدا و سیما رسانه ملی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پایتخت6 سیروس مقدم خشایار الوند عبدالحسین خسروپناه صدا و سیما رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران

مدیر مسابقات کوئرا گفت: هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸، ترویج برنامه‌نویسی در سراسر کشور است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی لطفی؛ مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال حامی برگزاری هشتمین دوره کدکاپ است، اظهار کرد: معاونت علمی در فعال کردن درگاه‌های اطلاع‌رسانی در خصوص این دور از مسابقات و شناخته‌شدن آن در سطحی ملی و تامین برخی هزینه‌های مسابقه پای کار آمده است و از آن جهت که هدف ترویج برنامه‌نویسی در سطح کشور را دنبال می‌کند، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه‌نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم.

علی لطفی؛ مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ 8، ترویج برنامه‌نویسی در سراسر کشور است، اظهار کرد: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه‌نویسی، بحث آموزش برنامه‌نویسی گنجانده شده است و افراد می‌توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ 8 به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان‌ها خود را مخاطب این مسابقه می‌بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

حضور 240 طرح در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانش‌آموزی؛ از رباتیک تا هوش مصنوعی

لطفی ادامه داد: این لیگ در 6 دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می‌شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی 28 اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

به گفته او، در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهد کرد. همچنین بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سؤالات مسابقه توسط طراحان سؤالات، برگزار می‌شود و از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می‌شود که شامل 20 دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره‌ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا  افزود: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره‌‌ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به 10 نفر از شرکت‌کنندگان مسابقه تی‌شرت یادبود اهدا می‌شود و هر کس که در این مسابقه  کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، اظهار کرد: از نفر اول تا سی‌ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. همچنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود 200 میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت‌کنندگان جایزه اهدا خواهدشد.

لطفی همچنین، در خصوص چرایی عنوان «کدکاپ8» توضیح داد: از سال 95، مسابقات برنامه‌نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می‌کنیم که البته دوره‌های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه‌نویسی کشور از نظر تعداد شرکت‌کنندگان شناخته می‌شود. امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه مخاطب کدکاپ را دانشجویان دانست و گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده‌ است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، ترویج برنامه‌نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه‌نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://codecup.ir/ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری‌های مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر؛ زوج همیشه جذاب
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • دومین نشست «عصابیفکن» برگزار شد