Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا، بازار نفت را به شدت تحت تاثیر قرار داده و به نظر می‌ رسد که این تاثیر منفی همچنان ادامه پیدا کند. تاریخ انتشار: 04:00 - 17 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۸۲۰

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ شیوع ویروس کرونا در جهان بخش‌ های مختلف را تحت تاثیر قرار داده که بازار نفت نیز از این امر مستثنا نبوده و تاثیر منفی بسیاری از کرونا پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با گسترش شیوع کرونا در کشور‌های جهان، قیمت نفت نیز در بازار‌های جهانی افت بسیار زیادی را تجربه کرده و به قیمت حدود ۲۰ دلار به ازای هر بشکه نیز رسیده است.

در این بین کشور‌های عربستان سعودی و روسیه در راستای واکنش به بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن بر بازار نفت رو به روی یکدیگر قرار گرفته اند.

طی روز‌های اخیر تنش میان دو کشور بر سر موضوع چگونگی ادامه کاهش تولید نفت خام بالا گرفته و ابهاماتی را در آینده بازار نفت ایجاد کرده است.

عدم توافق عربستان و روسیه بر سر کاهش میزان عرضه نفت خام و همراه شدن این موضوع با گسترش شیوع ویروس کرونا به بی ثباتی در بازار نفت منجر شده است.

سرانجام پس از تنش‌های بسیار میان ۲ کشور، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه از احتمال کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ ای تولید نفت خام خبر داده و عربستان سعودی نیز خواستار نشست فوری کشور‌های عضو و غیر عضو اوپک شده است.

پایگاه «اویل پرایس» در گزارشی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد که کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ ای تولید نفت در شرایط کنونی اقدام مناسبی نیست و می‌تواند تاثیرات منفی به همراه داشته باشد.

 

بیشتر بخوانید:

مسکو برنامه‌ ای برای افزایش تولید نفت ندارد سخنی با کشورهایی که خواهان لغو تحریم‌ های ایران هستند

 

این گزارش می گوید خوش بینی‌ های اخیر تحلیلگران و رسانه‌ ها مبنی بر این مطلب که تنش در اوپک پلاس در حال نزدیک شدن به پایان خود است، کاملا غیر قابل توجیه به نظر می‌ رسد.

اویل پرایس، می‌نویسد: عدم ثبات در بازار نفت، تنش در میان ۲ مورد از بزرگ‌ ترین تولید کنندگان آن و کاهش سطح تقاضا به دلیل شیوع ویروس کرونا موضوعاتی نیستند که در یک نشست قابل حل باشند.

این پایگاه در بخشی از گزارش خود تاکید می کند کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ ای تولید نفت خام راه حلی واقعی برای بحران کنونی نیست و حتی می‌تواند تاثیرات منفی نیز به همراه داشته باشد.

اویل پرایس، همچنین می نویسد اگر کاهش سطح تولید در افزایش قیمت‌ها با شکست مواجه شود نگرانی در بازار نفت به شدت بالا خواهد گرفت و این امر می‌تواند طی هفته‌ های آینده حتی قیمت نفت را تا ۱۰ دلار به ازای هر بشکه کاهش دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا شیوع ویروس کرونا بازار نفت تولید نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلای جهانی پس رفت

قیمت طلا برای دومین سقوط هفتگی متوالی تعیین شد و ‌می‌تواند نشانه‌های بیشتری در مسیر سیاست‌گذاری فدرال رزرو ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا تقریباً بدون تغییر در ۲۳۰۲ دلار و ۵۱ سنت بود. قیمت‌ها در این هفته بیش از یک درصد کاهش یافت. هر اونس طلای آمریکا ثابت ماند و در ۲۳۱۰ دلار و ۴۰ سنت قرار گرفت.

اس‌پی‌دی‌آرگلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که دارایی‌های آن ۰.۱۷ درصد کاهش یافت و از ۸۳۱.۰۴ تن در روز چهارشنبه به ۸۲۹.۶۰ تن در روز پنجشنبه رسید.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۶.۶۵ دلار رسید و در هفته نزدیک به دو درصد کاهش یافت. پلاتین حدود ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۹۵۷.۱۵ دلار رسید و در مسیر افزایش هفتگی قرار گرفت. پالادیوم با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۳۷.۵۷ دلار رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • دلار باز هم نزولی شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • طلای جهانی پس رفت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴