Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صندوق بین المللی پول اعلام کرده است که جهان رکود اقتصادی را بر اثر شیوع کرونا تجربه می کند که به مراتب بدتر از بحران مالی جهانی سال ۲۰۰۸ است. این نهاد تبعات اقتصادی شیوع گسترده ویروس کرونا را بحرانی بی سابقه توصیف کرد.

کریستالینا جورجیوا ، رئیس صندوق بین المللی پول روز جمعه در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو اظهار داشت: این بحران در تاریخ بی نظیر است و هیچ نمونه مشابهی برای آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگز در تاریخ صندوق بین المللی پول شاهد این امر نبوده ایم که اقتصاد جهان بدین شکل متوقف و تعطیل شده باشد.

وی می‌گوید: ما اکنون در دوران رکود هستیم. رکودی که این بار به مراتب بدتر از بحران مالی جهانی سال ۲۰۰۸ است.

خانم جورجیوا در مقایسه بحران فعلی با فروپاشی نظام بانکی و بحران اعتباری سال ۲۰۰۸ ادامه داد: این بحران همه ما را مجبور کرده است که در کنار یکدیگر بایستیم.

رئیس صندوق بین المللی پول درباره نقش این نهاد بین المللی در این شرایط ادعا می کند که سازمان جهانی بهداشت برای محافظت از سلامتی مردم وجود دارد و وظیفه صندوق بین المللی پول نیز محافظت از سلامت اقتصادی جهان است.

در پی گسترش روزافزون اپیدمی کرونا در ایالات متحده آمریکا، تعداد بیکاران در یک هفته به ۱۰ میلیون نفر رسیده است که از این میزان بیش از ۶.۵ میلیون نفر تنها طی روزهای اخیر برای دریافت مزایای بیمه بیکاری ثبت نام کرده‌اند.

در انگلستان هم متقاضیان دریافت خدمات اجتماعی دولتی و کمک‌های دولتی برای بیکاران هم افزایش چشمگیری داشته است. در مدت زمان تنها دو هفته در انگلستان هم نزدیک به یک میلیون نفر درخواست خود برای دریافت یونیورسیال کردیت یا همان بسته حمایت از بیکاران را ثبت کرده‌اند.

این در حالی است که یک نظرسنجی پیش بینی کرده است یک سوم بنگاه‌های اقتصادی در بریتانیا می‌توانند بین ۷۵ تا ۱۰۰ درصد از کارکنان خود را به مرخصی بفرستند.

در این میان اما اجرای قرنطینه و محدودیت های اجتماعی باعث شده است تا در اثر ترس شیوع ویروس کرونا تمامی صنایع و مشاغل موقتا تعطیل شوند و آسیب‌های جبران ناپذیری به کل بخش صنایع وارد شود.

ریشی سوناک، وزیر دارایی دولت محافظه کار بریتانیا به مردم این کشور قول داد تا که دولت برای حل بحران اقتصادی ناشی از کرونا، هر کاری که لازم باشد را انجام خواهد داد و با تزریق مبالغ بی سابقه به اقتصاد این کشور تلاش خود را برای جلوگیری از نابودی کسب و کارها انجام خواهد داد.

طرح مرخصی اجباری دولت بریتانیا به کارفرمایان این فرصت را می دهد که دولت ۸۰ درصد از دستمزد ماهیانه کارگران تا سقف ۲۵۰۰ پوند در ماه را به کارمندان و کارگران پرداخت خواهد کرد تا شاید بدین شکل بتواند تبعات ویرانگر اقتصادی ویروس کرونا، همچون افزایش گسترده شمار بیکاران را متوقف کند.

با این حال، این نگرانی وجود دارد که در آینده تعداد شاغلان بدون در نظر گرفتن عنوان شغلی با افت شدیدی مواجه شوند و نرخ بیکاری افزایش پیدا کند.

بورس‌ها و بازارهای مالی در سراسر جهان نیز واکنشی کاملا منفی به این بن بست اقتصادی جهانی نشان داد و شاخص های معتبر بورسی در سراسر جهان با سقوطی چشمگیر مواجه شدند، بسیاری از سهام‌داران در بازارهای مالی و کمپانی ها نیز با زیان های مالی و اعتباری هنگفتی طی روزها و هفته های اخیر دست و پنجه نرم می‌کنند. حالا باید منتظر ماند و دید که آیا دولت‌ها در سراسر جهان موفق به کنترل ویروس کرونا و پیامدهای خانمان برانداز آن خواهند شد یا کرونا تمام پایه های اقتصادی جهان را نابود خواهد کرد.

۲۲۳۲۲۹

کد خبر 1372718

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول بریتانیا انگلیس بیکاری ویروس کرونا بحران جهانی اقتصاد ایالات متحده آمریکا صندوق بین المللی پول ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی

امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه در مجامع بین المللی علیه صهیونیست کودک کش غاصب، وحدت رویه ملی و جهانی شکل گرفته است، گفت: زوال شکست پذیری رژیم منحوس صهیونیستی در مجامع بین المللی نزدیک شده و به زودی نابود خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله رسول فلاحتی در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته رشت با گرامیداشت هفته کار و کارگر و نشست صمیمی کارگران با رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: ۱۴ میلیون کارگر در کشور در حال فعالیت بوده که به احتساب خانواده‌های آنان حدود نیمی از جمعیت کشور را جامعه کارگری تشکیل داده است.


وی با بیان اینکه زندگی مردم با تولیدات کارگران عجین است افزود: ارمغان تولید برای کشور ثروت است وثروت نیز رفاه به بار می‌آورد بنابراین توجه به رفاه، آسایش و آرامش جامعه کارگری لازم و ضروری است.


امام‌جمعه رشت با اشاره به سالروز شهادت آیت الله مطهری و ایام بزرگداشت مقام معلم تصریح کرد: دورنگری در آثار علامه شهیدمطهری در تاریخ مشهود است چرا که شهیدمطهری از عالمان برجسته تاریخ ایران و اسلام شناسی زبده‌ای بود که هنوز اندیشه‌های او می‌تواند پاسخگوی شبهات روز باشد.


به گفته فلاحتی اگر کسی یک دوره آثار شهیدمطهری را مطالعه کندمی‌تواند اسلام شناس شده و توانایی پاسخگویی به شبهات روز را بدست بیاورد
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان گفت: بدخواهان درصدد بودند تا به خاطر جرایم گروهک‌ها مرز‌های ایران و پاکستان ملتهب باشد لذا عمده هدف سفر رئیس جمهور ایران رفع این التهابات ۲ کشور بوده که تفاهم نامه‌هایی دراین زمینه صورت گرفت.


امام‌جمعه رشت با تاکید بر اینکه در مجامع بین المللی علیه صهیونیست کودک کش غاصب، وحدت رویه ملی و جهانی شکل گرفته است، افزود: زوال شکست پذیری رژیم منحوس صهیونیستی در مجامع بین المللی نزدیک شده و به زودی نابود خواهد شد، لذا به زودی شاهد شاهد نابودی رژیم منحوس صهیونیستی در جغرافیای تاریخ اسلام خواهیم بود

دیگر خبرها

  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد + فیلم
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • عکس زیباترین ورزشکار تاریخ در صحرای دوبی + عکس
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟ | اینفوگرافیک
  • تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • پروژه جعل تاریخ شیعه