Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: با شرایطی که کشور در گیر جنگ با کرونا و کاهش قیمت نفت است از نظر من دولت در تامین بودجه خود با مشکل خواهد شد.

محسن کوهکن، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی کشور آیا بازنگری در بودجه سال جاری باید صورت بگیرد یا نه؟ اظهار داشت: بودجه کشور شامل چند نوع ساختار تامین است یکی از آن منابع تامین فروش نفت و دومین منبع اخذ مالیات و سومین خدمات دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این شرایط که کشور با کرونا درحال مبارزه است برخی از مشاغل در این مدت دچار لطمه و خسارت شده اند در این صورت دولت نمی تواند مالیاتی که در تامین بودجه دیده شده است را کسب کند.

نماینده لنجان گفت: مسئله دومی که می‌تواند در تامین بودجه دولت و کشور را دچار مشکل کند بحث کاهش قیمت نفت است در این صورت باید بودجه کشور خوب بازنگری شود و درآمدهای دولت به طور واقع بینانه تر در بودجه نوشته شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بودجه سال 99 گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه، برخی از دوستان به بودجه سال99 به صورت خوشبینانه نگاه کردند و حتی در هر موضوعی سقف آن را در نظر گرفتند که من به شخص مخالف بودم حتی به کلیات بودجه هم رای منفی دادم.

کوهکن ادامه داد: سومین منبع تامین دولت که در بودجه دیده شده است مسئله خدمات دولتی است که دولت در ازای خدماتی می دهد کارمزدی دریافت می کند که با این وضع کرونا و قرنطینه کردن شهرها و بسته شدن خدمات دولتی، این مورد هم برای تامین بودجه به مشکل می خورد.

وی تاکید کرد: با این شرایط که کشور درگیر جنگ با کرونا و کاهش قیمت نفت است از نظر من دولت در تامین بودجه خود به مشکل خواهد خورد.

نماینده لنجان بیان داشت: با این تفاسیر، چرخ گردش اقتصادی کشور به صورت کند پیش می رود. در این صورت باید به بودجه یک نگاه واقع بینانه شود و نه خوشبینانه بلکه اکنون شرایط واقعی است و کشور درگیر مشکلاتی است که این بودجه نمی تواند تامین شود.

کوهکن تصریح کرد: بحث من این نیست که مجلس و دولت بخواهد با فوریت بودجه را تغییر دهد بلکه دولت می تواند بر روی همین ریل بودجه جلو برود اما باید به صورت واقع بینانه به موضوعات نگاه کند و درگیر احتمالات نشود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه اگر دولت در بودجه به مشکل بخورد می تواند لایحه یک دوازدهم به مجلس ارائه کند. گفت: اگر دولت نتواند بودجه خود را تامین کند در این صورت برای تامین بودجه، دولت باید متوسل به وام شود که این مسئله می تواند بر بدهی های دولت بیفزاید و کشور را دچار مشکل سازد.

کوهکن در پایان گفت: در شرایط فعلی کشور این درآمدهای دیده شده در بودجه نمی‌تواند جوابگو و تامین شود پس دولت باید هر چه زودتر نگاهش را واقع بینانه کند و یک لایحه به مجلس ارائه دهد تا در آینده در تامین بودجه به مشکل نخورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کوهکن مجلس شورای اسلامی دولت لایحه بودجه 99 وام کمیسیون تلفیق تامین بودجه واقع بینانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته؛ مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغیات قضائی و غیره مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آن‌ها است.

پاشایی ارسال و دریافت این پیامک در تمامی پیام رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند را ممکن عنوان کرد و حتی ارسال این پیامک‌ها را از طریق دوستان و آشنایان نیز محتمل دانست.

وی در ادامه از هموطنان خواست: در صورت مواجه با اینگونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سر شماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند.

سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد: در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری عموم مردم می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره مند شوند.

وی افزود: در صورت نیاز شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد خواهان است.

کد خبر 6094895

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت با لایحه عفاف و حجاب
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست