Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@00:55:55 GMT

۶۰۰ هزار جفت دستکش تحویل داروخانه‌های مازندران می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۴۲۱۶

۶۰۰ هزار جفت دستکش تحویل داروخانه‌های مازندران می‌شود

ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده از جمله اقلام بهداشتی که مردم مازندران از ابتدای شیوع کرونا با کمبود آنها مواجه بودند و برای جبران این کمبودها به تولیدات خانگی روی آوردند و با دوختن ماسک و مخلوط آب با وایتکس محلول ضدعفونی کننده مورد نیاز منازل خود را آماده کردند.  

حسینقلی قوانلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : با توجه به اینکه تامین ماسک و دستکش برای مراکز درمانی در اولویت قرار دارد ، حواله تامین این وسایل  شرکت های و واحدهای تولیدی در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار می گیرد تا این ملزومات به آنها تحویل داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد : در این مدت بیشتر ماسک و دستکش در اختیار مراکز درمانی قرار می گرفت تا کادر درمانی و بیماران در این زمینه با مشکلی مواجه نباشند که خوشبختانه در این مدت مشکلی در این زمینه وجود نداشت ولی در حال حاضر با کاهش تعداد مراجعات و بیماران در مراکز درمانی و کاهش مصرف این ملزومات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران حواله ۶۰۰ هزار جفت دستکش را به این سازمان داده است.  

قوانلو گفت : حواله تحویل دستکش از واحدهای تولیدکننده در اختیار چند شرکت پخش دارویی و بهداشتی مازندران قرار گرفته است تا پس از تحویل ، دستکش ها را در داروخانه های استان توزیع کنند.

وی در خصوص کمبود ماسک در مازندران نیز گفت : تلاش های بسیاری برای رفع این مشکل انجام شده است اما با توجه به اینکه نیاز به این کالا در مراکز درمانی زیاد است در حال حاضر همچنان با کمبود آن در سطح جامعه مواجه هستیم.  

این مسئول با اشاره به اینکه تنها کارخانه تولید ماسک مازندران روزانه ۶۰ هزار عدد ماسک تولید می کند، افزود : نیمی از این ماسک ها در استان توزیع می شود و بقیه به مراکز درمانی اختصاص داده می شود.  

قوانلو با اظهار این که گروههای جهادی هم در حال تولید ماسک هستند که میان مردم توزیع می شود ، ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی خط جدید تولید ماسک در یکی از واحدهای تولیدی مازندران بخش بیشتری از مشکلات مردم استان در این زمینه برطرف شود.  

قوانلو درباره مواد ضدعفونی کننده در مازندران نیز گفت : خوشبختانه در این خصوص مشکلی در استان وجود ندارد و مردم می توانند مواد مورد نیاز خود را از داروخانه و مراکز بهداشتی تهیه بکنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جامعه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی مراکز درمانی مشکلات مردم بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • دستکش طلا به دروازه‌بان ایران رسید
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است