Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-30@12:47:54 GMT

افزایش ۹۰ هزار بشکه‌ای تولید اوپک در ماه مارس

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۴۳۶۷

افزایش ۹۰ هزار بشکه‌ای تولید اوپک در ماه مارس

تازه‌ترین ارزیابی خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد تولید روزانه نفت خام اوپک در ماه مارس با ۹۰ هزار بشکه افزایش به ۲۷ میلیون و ۹۳۰ هزار بشکه رسید.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برآورد این خبرگزاری که روز سه‌شنبه (۱۲ فروردین‌ماه) منتشر شده است نشان داد مقدار تولید نفت خام سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه مارس ۹۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته و به ۲۷ میلیون و ۹۳۰ هزار بشکه رسیده‌ است، عربستان سعودی و امارات متحده عربی مسبب این افزایش بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دنیل گربر، مدیرعامل شرکت پترو لاجیستیکیز در این باره گفت: این موضوع ممکن است آرامش پیش از طوفان باشد، زیرا بسیاری از کشورهای عضو اوپک از حداکثر عرضه و صادرات خود در ماه آوریل خبر داده‌اند.

گربر افزود: علائم اولیه نشان می‌دهد مقدار صادرات عربستان سعودی، امارات و کویت در حال افزایش است.

به گزارش شانا، قیمت‌های جهانی نفت خام از سطوح ۶۵ دلار برای هر بشکه در آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی به سطوح کنونی حدود ۲۰ دلار برای هر بشکه سقوط کرده است. هم‌اکنون بیش از ۳ میلیارد نفر از شهروندان در سراسر دنیا به دلیل همه‌گیری جهانی ویروس کرونا در قرنطینه خانگی به‌سر می‌برند و این شرایط تقاضا برای نفت خام را به‌شدت و نزدیک به ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش داده است.

بی‌نتیجه ماندن هشتمین نشست مشترک کشورهای عضو و غیرعضو اوپک بدان معنا بود که در پایان ماه مارس کشورهای حاضر در توافقنامه همکاری (Declaration of Cooperation) متشکل از ۱۳ تولیدکننده عضو اوپک و ۱۰ تولیدکننده غیرعضو اوپک دیگر تعهدی به توافق کاهش تولید روزانه یک میلیون و ۷۰۳ هزار بشکه‌ای مصوب هفتمین نشست مشترک وزارتی اوپک و غیراوپک در دسامبر ۲۰۱۹ ندارند و می‌توانند به هر مقدار که می‌خواهند نفت تولید کنند.

یک روز پس از پایان نشست اوپک پلاس در وین بازارهای جهانی نفت‌خام شاهد آغاز جنگ قیمتی از سوی عربستان در بازارهای جهانی نفت بود، به‌طوری که مقام‌های نفتی ریاض از عرضه بیش از ۱۲ میلیون بشکه نفت‌خام در بازارهای جهانی خبر دادند.

هم‌اکنون بازارهای جهانی نفت‌خام  افزون بر آثار منفی ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا یعنی تضعیف شدید تقاضا به دلیل قرنطینه و اعمال مقررات منع رفت‌وآمد در بیشتر کشورهای جهان، کاهش تولید انواع فرآورده نفتی، تعطیلی بسیاری از پالایشگاه‌ها دنیا، اعلام کاهش هزینه بسیاری از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نفت و گاز در دنیا، با سیلی از مازاد عرضه نفت‌خام به دلیل جنگ قیمتی بین عربستان و روسیه روبه‌روست.

کشورهای حاضر در توافقنامه همکاری (Declaration of Cooperation) موسوم به اوپک‌پلاس اکنون انتظار دارند به‌منظور کمک به ثبات قیمت و بازارهای جهانی نفت‌خام در این نشست فوق‌العاده به‌صورت وبینار حضور یابند.

در همین حال، ولادیمیر پوتین، روز جمعه (۱۵ فروردین‌ماه) در کنفرانسی ویدئویی با مقام‌های عالی دولت و مدیران ارشد شرکت‌های نفتی روسیه گفت: آماده‌ایم با شریکان خود در چارچوب توافقنامه همکاری کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به «اوپک پلاس» به توافق برسیم و در عین حال آماده همکاری با ایالات متحده آمریکا هستیم.

وی افزود: معتقدم که برای ایجاد تعادل در بازار و کاستن از مازاد عرضه موجود در بازارهای جهانی نفت خام، لازم است با هم همکاری کنیم.

اوپک‌پلاس از ۱۳ کشور عضو اوپک و ۱۰ کشور غیرعضو این سازمان (روسیه به علاوه ۹ تولیدکننده دیگر نفت) از سال ۲۰۱۷ میلادی با همکاری یکدیگر به‌منظور بهبود شرایط بازارهای جهانی نفت‌خام، رشته‌ای از توافق‌های کاهش تولید را اجرا کردند.

منبع: شانا

کلیدواژه: برآورد قیمت نفت خام برنت سقوط قیمت نفت ویروس کرونا توافق اوپک و غیر اوپک بازارهای جهانی نفت خام جهانی نفت خام اوپک پلاس هزار بشکه ماه مارس عضو اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، امیرحسین میرآبادی رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم. تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می گردند که بتوانند ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهمترین آن بازارهای بین المللی است.

وی در پاسخ به سوال اهمیت بازارهای بین المللی برای صنعت تجهیزات پزشکی گفت: این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می شود سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی ادامه داد: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم درحقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکتهای تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصتهای طلایی هستند.

میرآبادی افزود: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در خصوص نقش آن مجموعه در برگزاری نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ گفت: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکتهای حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

میرآبادی گفت: یکی دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکتهای برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزامهای مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود.

وی در پایان افزود: ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می شود بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه هست و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکتها به همراه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می گردد.

کد خبر 6090981 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد