Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع صهیونیستی گزارش دادند، وزارت بهداشت اسرائیل از کمبود شدید مواد آزمایش ویژه ویروس کرونا رنج می‌برد؛ امری که باعث شده این وزارتخانه از مراکز معاینات و تیم‌های امدادرسانی مستقر در مراکز شهرها بخواهد تعداد تست‌های تشخیص کرونا را کاهش دهند. ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۳ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رای الیوم، کاملا واضح و آشکار به نظر می‌رسد که خطرناک‌ترین سناریو برای رژیم اشغالگر اسرائیل در زمینه مبارزه با بیماری همه‌گیری کرونا بسیار نزدیک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص"به نقل از منابع بلندپایه در تل‌آویو فاش کرد که یک مسئول ارشد در وزارت بهداشت این رژیم تأکید کرده است که به دلیل کمبود مواد اولیه، احتمال این‌که این دولت عبری‌ بتواند به اهداف خود درخصوص معاینات افراد مشکوک به ابتلا به ایپدمی کرونا برسد، وجود ندارد. این منبع در عین حال خاطرنشان کرد، هدفی که "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر در هفته گذشته اعلام و طی آن عنوان کرد که اسرائیل در هفته جاری 30 هزار مورد تست تشخیص کرونا انجام خواهد داد، صرفا مزخرفات و دور از واقعیت است.

طبق گزارش رسانه‌های عبری‌زبان، منابع پزشکی در تل‌آویو تأکید کردند که به دلیل کمبود مواد اساسی برای انجام آزمایش‌های لازم برای شناسایی مبتلایان به کرونا، آزمایشگاه‌هایی که این معاینات پزشکی را انجام می‌دهند، مجبور شده‌اند ساعات کاری‌شان را کاهش دهند، که این امر بر تلاش وزارتخانه‌های مختلف درخصوص مبارزه با کرونا و درمان مبتلایان به این ویروس تاثیری منفی می‌گذارد.

در سایه چنین وضعیت بحرانی و کمبود ملزومات پزشکی و تجهیزات در آزمایشگاه‌ها، روند تشخیص موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی کاهش یافته است در حالی‌که این رژیم اشغالگر مبالغ زیادی از بودجه خود را به پروژه‌های شهرک‌سازی و تجاوز به غیرنظامیان بی‌گناه در فلسطین اشغالی و دیگر کشورها اختصاص داده است.

روزنامه عبری‌زبان "هاآرتص" همچنین امروز گزارش داد که وزارت بهداشت اسرائیل از کمبود شدید مواد آزمایش ویژه ویروس جدید کرونا رنج می‌برد. به نوشته این روزنامه، وزارت بهداشت این رژیم از مراکز معاینات و تیم‌های امدادرسانی اسرائیل مستقر در مراکز شهرها خواسته است تعداد تست‌های تشخیص را کاهش دهند که این وضعیت، طبق تأکید منابع بسیار مطلع در تل‌آویو بدان معناست که این رژیم اهمیت نمی‌دهد که چه اتفاقی در صورت شیوع کرونا و بر مبتلایان به آن خواهد افتاد.

این روزنامه عبری‌زبان همچنین طی روزهای اخیر فاش کرد که این رژیم یهودی شاهد کاهش چشمگیر در مواد و تجهیزات لازم برای معاینه در آزمایشگاه‌ها بوده است به گونه‌ای که تعداد تست‌های تشخیص از 200 هزار مورد در روز به حدود 7 هزار مورد کاهش داشته است.

همین منابع خاطرنشان کردند، مجتمع‌های پزشکی برای تشخیص بیماری کرونا تا روز جمعه روزانه فقط 3 تا 4 ساعت فعالیت داشتند. از سوی دیگر، وزارت بهداشت اسرائیل، روز گذشته از مرگ یک صهیونیستی بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد و اعلام کرد که شمار فوتی‌ها بر این این ویروس به 44 نفر رسیده است.

در بحبوحه بحران کمبود تجهیزات و ملزومات برای تشخیص کرونا، تا عصر روز شنبه، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی 7851 نفر بوده، که از این تعداد، وضعیت جسمی 115 نفرشان وخیم اعلام شده است.

افزایش شدید شمار مبتلایان به کرونا در اراضی اشغالی باعث تشدید تدابیر سختگیرانه و محدودیت‌ها، به‌ویژه در منطقه‌ها و شهرک‌هایی شده است که ساکنانش‌شان یهودیان فرقه "حریدیه" ( از مذهب یهودیت ارتدوکس) هستند که از رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت مبنی بر ماندن در خانه‌ها و عدم تجمع خودداری می‌کنند. طبق ارزیابی‌ها و بیانیه‌های وزارت بهداشت اسرائیل، شهرک‌ها و مناطقی، که جمعیت‌شان را یهودیان ارتدوکس تشکیل می‌دهد، کانون شیوع ویروس کرونا شده‌اند.

اوایل شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی، با اعمال محدودیت‌هایی از سوی وزارت بهداشت این رژیم در خصوص تردد و رعایت فاصله اجتماعی، مدارس مذهبی ارتدوکس‌های افراطی حاضر به پذیرش دستورالعمل‌های پیشگیرانه وزارت بهداشت این رژیم نشدند. همچنین یهودیان تندرو، هفته گذشته در تجمعی با حضور صدها نفر بدون رعایت حفظ فاصله فردی در مراسم خاکسپاری یک خاخام در شهر «بنی براک» شرکت کردند.

به دنبال مخالفت یهودیان تندرو با رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و بعد از اعلام ممنوعیت تردد در شهر "بنی براک"، این وزارتخانه صبح امروز تأکید کرد که در حال بررسی اعمال قانون سختگیرانه ممنوعیت تردد در شهرها و شهرک‌های است که ساکنان‌شان یهودیان تندرو هستند.

انتهای پیام/

R1016196/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اسرائیل ویروس کرونا اسرائیل وزارت بهداشت اسرائیل فلسطین اشغالی ویروس کرونا عبری زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۹۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟