Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، افشین حبیب‌زاده در همین رابطه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در نامه‌ای به شهردار تهران خواستار تامین لوازم حفاظت فردی مورد نیاز کارکنان شهرداری و نیروهای پیمانکار طرف قرارداد با شهرداری، پایش و غربالگری مستمر کارگران و کارمندان و تخصیص منابع مالی لازم جهت اهدا پاداش و تشکر از تلاشگران خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه این شرح است:

با سلام و احترام؛

ضمن تبریک سال جدید و آرزوی موفقیت و تندرستی برای جنابعالی و کلیه کارکنان خدوم شهرداری تهران، همانگونه که مستحضرید تاکنون کشورهای بسیاری با اپیدمی کرونا مواجه شده‌اند که این موضوع بر روی سلامت روانی و جسمانی کارگران خدمات عمومی و نیروهای بخشهای درمانی تاثیر زیادی گذاشته است.

کشورهای مختلف متناسب با نوع ساختار اجتماعی و دولتی در جهت کاهش آسیب های ناشی از این اتفاق در تلاش هستند و در کشور ما نیز اقدامات مختلف متناسب با ارتباط حوزه های خدمات رسان توسط دولت و سایر نهادهای ملی صورت گرفته است.در این راستا اقداماتی موثر از سوی شهرداری تهران صورت گرفته است که قابل تقدیر و تشکر می باشد. اما آنچه مسلم است بیشتر این اقدامات پیشگیرانه در مورد کارگران و کارمندان درون سازمانی صورت گرفته است که با توجه به نقش نظارتی شهرداری تهران در وظایف برون سپاری شده می بایست نظارت و پایش مستمر بر عملکرد پیمانکاران درخصوص اقدامات پیشگیرانه در جهت حفظ سلامت کارگران وکارمندان و تامین اقلام و لوازم بهداشتی مورد نیاز آنان انجام پذیرد.

باعنایت به مطالب فوق الذکر خواهشمند است نسبت به:

۱-تامین لوازم حفاظت فردی مورد نیاز حوزه خدمات شهری(کارکنان سازمان آتش نشانی اعم از کارکنان حوزه عملیاتی و ستادی و سازمان مدیریت پسماند)، حمل و نقل و ترافیک(رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی،تاکسیرانان و شرکت مترو) وحوزه سلامت(کارکنان شرکت شهر سالم) و نیز پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری تهران در حوزه های مذکور؛

۲-پایش وغربالگری مستمر کارگران و کارمندان  شاغل در حوزه های مختلف ذکر شده در بند۱؛

۳-تخصیص منابع مالی لازم جهت اهداء پاداش و تشکر از تلاشگران خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا

دستورات لازم معمول ونتیجه را به این حوزه اعلام نمایید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حبیب زاده شهرداری تهران مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور