Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@14:22:03 GMT

بهترین زمان اندازه گیری فشارخون

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۱۶۰۴

اگر هر روز در خانه فشار خون خود را اندازه می گیرید، باید بهترین زمان را برای اندازه گیری فشار خون انتخاب کنید تا نتیجه دلخواهتان را کسب کنید. ناطقان: امروزه افراد به دلایل گوناگون بیماری های مختلفی را تجربه می کنند که فشار خون بالا یکی از آنهاست . فشار خون در اثر مکانیسم طبیعی بدن رخ می دهد و فشاری است که خون به رگها وارد می کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که فشار خون به بیماری تبدیل می شود میزان این فشار از سطح طبیعی خارج می شود و به رگ ها آسیب می زند . اگر بطور مزمن فشار خون سیستولیک فرد بزرگسالی بالای 14 و فشارخون دیاستولیک 9 باشد فرد مبتلا به فشار خون بالا است و باید تحت درمان قرار بگیرد. دراین بخش از سلامت  قصد داریم در مورد زمان اندازه گیری یا همان گرفتن فشار خون صحبت کنیم اما پیش از آن به نکات مهمی که نیاز است بدانید پرداخته ایم.
پرفشاری خون چیست و چند نوع دارد؟
پرفشاری خون به دو دسته تقسیم می شود:پرفشاری اولیه و پرفشاری ثانویه.

پرفشاری اولیه: این نوع فشار خون که معمولا در افراد مسن رخ می دهد حدود 90 درصد افراد را درگیر کرده است و تا کنون دلایل خاصی بجز سابقه خانوادگی ، مصرف سیگار و الکل ، سبک نادرست زندگی ، افزایش وزن و مصرف غذاهای شور در دراز مدت برای آن ذکر نشده است.

پرفشاری ثانویه: در این مورد عوامل ذکر شده ربطی به فشار خون بالا ندارد بلکه ممکن است نشانه بیمارهای دیگر در بدن مثل :بیماریهای قلبی -ریوی ،کم کاری تیروئید ،بیماری های غدد و بعضی داروها ...باشد.


آیا فشار خون الگوی روزانه ای دارد؟

فشار خون یک الگوی روزانه دارد. به طور معمول شب هنگام خوابیدن ، فشار خون پایین تر است و چند ساعت قبل از بیدار شدن شروع به افزایش می کند و در طول روز این افزایش ادامه دارد و معمولاً در اواسط بعد از ظهر اوج می گیرد، سپس در اواخر بعد از ظهر و عصر ، فشار خون دوباره شروع به کاهش می کند.

داشتن یک الگوی فشار خون غیر طبیعی مانند فشار خون بالا در طول شب یا صبح زود می تواند به معنای این باشد که شما از نظر سلامت مشکل دارید.

بیماری های مرتبط شامل موارد زیر است:

    فشار خون بالا با کنترل ضعیف
    آپنه خواب انسدادی
    بیماری کلیوی
    دیابت
    مشکلات تیروئید
    مشکلات سیستم عصبی
    بیماری قلب و عروقی

عوامل خطر برای ایجاد یک الگوی فشار خون غیر طبیعی

    کار شیفت شب
    مصرف دخانیات
    اضطراب
    استرس بیش از حد
    مصرف نکردن داروهای فشار خون حدود 24 ساعت

پزشک می تواند به شما بگوید که آیا الگوی فشار خون غیر طبیعی روزانه ممکن است به درمان نیاز داشته باشد یا نه و یا تست نظارت فشار خون 24 ساعته را توصیه کند.
در چک کردن فشار خون چه عواملی تاثیر دارد؟

عوامل زیادی می توانند بر فشار خون تاثیر بگذارند. دستورالعمل های زیر به شما کمک خواهند کرد تا بهترین و دقیق ترین نتایج را از اندازه گیری فشار خون دریافت کنید.
عوامل موثر در بالا بردن فشار خون:

عوامل خاص می توانند فشار خون شما را افزایش دهند به همین دلیل مهم است بدانید چه چیزهایی بر فشارخون تاثیر می گذارند و قبل و بعد هر یک از عوامل زیر را بررسی کنید . زمانی که متوجه تاثیر آن ها شدید قبل از معاینه روزانه خود از این عوامل اجتناب کنید تا فشارخون استاندارد را اندازه گیری کنید.

کافئین:

صبح ها از مصرف کافئین قبل از اندازه گیری فشار خون اجتناب کنید یا بهتر است نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشارخون کافئین مصرف نکنید.



دخانیات:

اگر می توانید برای سلامت کل بدن دخانیات را کنار بگذارید در غیر این صورت، حداقل نیم ساعت قبل از اندازه گیری از استعمال سیگار خودداری کنید.

ورزش:

اگرچه ورزش برای سلامت بدن خوب است اما برای اندازه گیری فشار خون خود سعی کنید از نیم ساعت قبل کاری انجام ندهید.

غذا:

بعد از چک کردن فشار خون غذا بخورید.

هوای سرد:

قلب شما در چنین مواقعی سخت کار می کند قبل از اندازه گیری فشار خون در دمای متعادل قرار بگیرید.

 مثانه پر:

مثانه پر می تواند باعث افزایش فشار خون شود بنابراین پیش از اندازه گیری فشار سرویس بهداشتی بروید.

در حالت مناسب قرار بگیرید تا فشار خون دقیق تر بررسی شود:

پاهایتان را بر روی زمین قرار دهید و کمر ، بازوها را در سطح قلب صاف نگه دارید دقت کنید که آرنج در همان سطح قلب باشد.پنج دقیقه قبل از شروع به خود زمان بدهید زیرا فشار خون می تواند نوسان کند.


چرا گرفتن فشار خون در عصر معتبر نیست؟

در افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می شود صبح ها به محض بیدار شدن از خواب فشار خون خود را اندازه گیری کرده تا از بروز هر گونه سکته مغزی جلوگیری کنند زیرا با مطالعات انجام شده و بررسی 300 ژاپنی نشان می دهد افراد با فشارخون بالای 15 نسبت به افراد با فشارخون کمتر از 13 احتمال سکته مغزی در آنها حدود هفت برابر بیشتر است. البته مواردی که بیان شد مربوط به اندازه گیری فشار خون در صبح است پس بهترین زمان برای اندازه گیری فشار خون صبح و زمان قبل از ظهر است و برای عصر صدق نمی کند زیرا عواملی مثل دوش آب گرم ، مصرف غذا و ...روی فشار خون تاثیر می گذارد و عصر بدن به طور دقیق فشار خون را نشان نخواهد داد.
برچسب ها: فشارخون ، زمان ، ناطقان ، اندازه گیری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فشارخون زمان ناطقان اندازه گیری اندازه گیری فشار خون اندازه گیری فشار قبل از اندازه گیری فشار خون بالا فشار خون ساعت قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون

خواص دارچین بسیار زیاد است. این ادویه گیاهی محبوب در غذاای ایرانی نیز حضور نسبتا پررنگی دارد، اما باید به شما بگوییم آن‌طور که باید حقش در خورد و خوراک ما ایرانی‌ها ادا نشده است! پس بیایید فواید دارچین را با هم بررسی کنیم.

زی‌سان: دارچین یک ادویه محبوب است که از پوست نوعی درخت به‌دست می‌آید. دارچین طعمی گرم و تند دارد و معمولاً به محصولات پخته شده مانند کیک و شیرینی، غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی مانند شربت سیب، اضافه می‌شود. علاوه بر کاربرد‌های آشپزی، دارچین را می‌توان به عنوان مکمل هم مصرف کرد، چراکه دارچین حاوی ترکیبات دارویی مختلفی است که می‌توانند برای افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و بیماری قلبی مفید باشند.

در ادامه برخی از برجسته‌ترین فواید دارچین برای سلامتی را بیان کرده‌ایم؛ پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با زی‌سان همراه باشید.

خاصیت دارچین: دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهاب

فواید زیاد دارچین برای سلامتی تا حد زیادی به غلظت بالای ترکیبات گیاهی محافظ آن مانندِ کومارین، اسید سینامیک، اوژنول و سینامالدئید مربوط می‌شود. این مواد دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی قوی هستند. ترکیبات پلی‌فنولی موجود در دارچین، مانند سینامالدئید، به کاهش التهاب در بدن از طریق تنظیم پروتئین‌های التهابی کمک می‌کند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهند که این ترکیبات ممکن است به افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان‌ها نیز کمک کنند، که در محافظت از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد نقش مهمی دارند. دارچین به دلیل غلظت بالای ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید (RA) نیز مفید است.

+ چهارده ماده غذایی برای رفع التهاب از بدن

خواص دارچین برای مردان و مشکل نعوظ

دارچین در درمان اختلال نعوظ، یک اختلال جنسی در مردان استفاده می‌شود. دارچین در درمان اسپاسم عضلانی استفاده می‌شود و برای ورزشکاران مردی که نیاز به جریان اکسیژن بیشتری به عضلات دارند ایده‌آل است. دارچین به بازیابی اشتها کمک می‌کند و به بیمارانی که از کم‌اشت‌هایی رنج می‌برند نیز کمک می‌کند.

خواص دارچین برای زنان

دلایل زیادی وجود دارند که نشان می‌دهند زنان به دارچین در رژیم غذایی روزانه‌شان نیاز دارند. دارچین سیکل قاعدگی را تنظیم می‌کند، علائم PMS را کاهش می‌دهد، باعث کاهش وزن، سلامت قلب، تقویت ایمنی بدن و افزایش انرژی در زنان می‌شود.

نقش دارچین در کاهش چربی خون و فشار خون

مصرف دارچین باعث بهبود فشار خون، گردش خون و کاهش سطح چربی خون (کلسترول LDL) می‌شود؛ در نتیجه می‌تواند برای سلامت کلی قلب مفید باشد. داشتن فشار خون بالا و سطوح بالای چربی خون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد، بنابراین مصرف دارچین به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهند که ترکیبات موجود در دارچین، مانند سینامالدئید، خاصیت شل کنندگی عروق دارند؛ به این معنی که به رگ‌های خونی کمک می‌کنند. این امر می‌تواند به بهبود فشار خون و گردش خون در سراسر بدن کمک کند.

سینامالدئید همچنین از آزاد شدن کلسیم که یک ماده معدنی ضروری برای انقباض عروق یا سفت شدن عروق خونی است، جلوگیری می‌کند. بد نیست علاوه بر دارچین میوه‌های کاهش دهنده فشار خون را هم میل کنید.

مصرف دارچین به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند!

مصرف دارچین برای افرادی که سطح قند خون بالایی دارند، از جمله افراد مبتلا به دیابت نوع‌۲، مفید است. مطالعات نشان می‌دهند که دارچین ممکن است با کاهش سرعت آزاد شدن گلوکز در جریان خون، افزایش جذب گلوکز و افزایش حساسیت بدن به انسولین، هورمونی که به انتقال قند خون به داخل سلول‌ها کمک می‌کند، باعث کاهش سطح قند خون در بدن شود.

+ آیا چاه سیاه قند خون را تنظیم می‌کند؟!

نقش دارچین در جلوگیری از خونریزی

دارچین می‌تواند به طور طبیعی، خونریزی بیش از حد را متوقف کند و روند بهبودی را سرعت ببخشد. این خاصیت دارچین واقعا شگفت‌انگیز است!

خاصیت دارچین در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر

مصرف دارچین می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. دو ترکیب موجود در دارچین، به نام اپی کاتچین و سینامالدهید، به مبارزه با از دست دادن حافظه و ابتلا به زوال عقل کمک می‌کنند. این ۲ ماده همچنین از رشد رشته‌ای در سلول‌های مغزی که عامل این بیماری (آلزایمر) هستند، جلوگیری می‌کنند.

نقش دارچین در افزایش تمرکز

دارچین به بهبود تمرکز و هوشیاری روانی بدن کمک می‌کند. برای بهتر شدن فعالیت مغز، این ادویه را ببویید. بو کردن آن می‌تواند عملکرد شناختی را افزایش دهد و موجب افزایش توجه و تمرکز شود.

خواص دارچین برای لاغری

دارچین می‌تواند متابولیسم را افزایش دهد، زیرا بدن انرژی بیشتری برای پردازش ادویه نسبت به سایر غذا‌ها مصرف می‌کند. دارچین ممکن است عملکردی شبیه انسولین در بدن داشته باشد که در نحوه تجزیه قند در بدن دیده می‌شود. دارچین همچنین می‌تواند متابولیسم بدن را بهبود بخشد و چربی‌های رسوب‌شده در ناحیه شکم را هدف قرار دهد.

+ چه بخوریم که لاغر شویم؟

چگونه دارچین را مصرف کنیم؟

دارچین را می‌توانید به عنوان ادویه روی مواد غذایی یا به عنوان مکمل مصرف کنید. مکمل‌های حاوی دارچین معمولاً در دوز‌های تقسیم شده در طول روز مصرف می‌شوند و می‌توانند با غذا یا بدون غذا مصرف شوند.

یک راه آسان برای افزایش مصرف دارچین این است که این ادویه را به وعده‌های غذایی، میان وعده‌ها و نوشیدنی‌های مورد علاقه خود اضافه کنید. دارچین را همچنین می‌توانید به غذا‌هایی مانند بلغور جو دوسر، محصولات پخته شده، اسموتی‌ها، پودینگ چیا و سوپ‌ها اضافه کنید. با این کار هم از فواید دارچین برای سلامتی بهره می‌برید هم طعم و مزه خوراکی‌هایی که می‌خورید بهتر می‌شود.

+ پیشنهاد مطالعه: نقش دارچین در افزایش میل جنسی

آیا مصرف دارچین بی خطر است؟

زمانی که دارچین به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف شود، بی خطر است و با عوارض جانبی نامطلوب همراه نیست. با این حال، مانند بسیاری از ادویه‌ها و گیاهان، مصرف دوز‌های بالاتر دارچین به شکل مکمل می‌تواند عوارض جانبی ایجاد کند و برای همه بی خطر نیست. پس قبل از مصرف هر گونه مکمل حاوی دارچین، با پزشک متخصص مشورت کنید.

tags # دارچین ، مواد غذایی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • بهترین زمان برای مصرف قهوه
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • تفاوت کیبورد مکانیکال و کیبورد گیمینگ: راهنمای جامع برای انتخاب بهترین کیبورد
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون