Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@01:59:19 GMT

تصمیم آزادسازی معتادان ماده ۱۶ زیانبار بود

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۳۱۸۵

تصمیم آزادسازی معتادان ماده ۱۶ زیانبار بود

حجت نظری در گفت وگو با مهر با اشاره به حضور و تجمع معتادان متجاهر در برخی از خیابان‌های پایتخت گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور شاهد آن بودیم که تعداد قابل توجهی از معتادان متجاهر یا اصطلاحاً معتادان ماده ۱۶ در راستای پیشگیری از ابتلای آنان به کرونا مراکز بازپروری ترخیص شده اند که این موضوع نگرانی جدی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت معتادان ماده ۱۶ اظهارکرد: عمده این معتادان افرادی هستند که فاقد مسکن و سرپناهی برای اقامت هستند و پس از ترخیص و نیمه‌کاره ماندن روند درمانشان دوباره به خیابان بازگشته‌اند که در روزهای اخیر تصاویری از آن نیز منتشر شده است. نمی‌دانم مبنای این کار از سوی نهادهای تصمیم گیر چه بوده است، اما هرچه هست با شعار در خانه بمانیم همخوانی ندارد.

نظری با بیان اینکه این معتادان باید در مراکز بازپروری نگهداری می‌شدند، افزود: اگر هم بنا به ترخیص این افراد بود، باید سازوکاری در نظر گرفته می‌شد و تنها آن دسته از معتادانی که خانواده‌شان ضمانت داده و دارای محل مشخصی برای اسکان بودند مرخص می‌شدند. وضعیت فعلی زحمات مدیریت شهری و دیگر دستگاه‌ها از جمله سازمان‌های مردم نهاد و … را در پاکسازی مناطقی نظیر شوش، مولوی، هرندی، فرحزاد و… را به باد داد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اگر این معتادان در همان مراکز، نگهداری می‌شدند امکان مراقبت از آنان در برابر کرونا نیز بیشتر بود، چرا که در آنجا به راحتی امکان غربالگری و شناسایی و درمان موارد مبتلا نیز وجود داشت. اما با این وضعیت اگر خدای نکرده هرکدام از این افراد به کرونا مبتلا شوند، چطور می‌توان نسبت به غربالگری آنان اقدام کرد؟ چطور می‌توان فرد مبتلا را درمان کرد و با توجه به لامکان بودن این افراد چطور می‌توان تشخیص دادکه فرد مبتلا با چند نفر در ارتباط بوده و در چه مکان‌هایی حضور داشته است؟

وی این تصمیم را نسنجیده و زیانبار توصیف کرد و گفت: به نظر می‌رسد برخی از این دستگاه‌ها برای آنکه آمار افراد مبتلا در مراکز وابسته به خود را کاهش دهند اقدام به ترخیص معتادان کرده اند، حال آنکه با ترخیص هم خود این افراد بیشتر در معرض ابتلاء قرار می‌گیرند و هم امکان مبتلا کردن افراد بیشتری از سوی آنان وجود دارد.

نظری تاکید کرد: کاش این تصمیم غلط در مورد معتادان متجاهر از ابتدا اجرایی نمی‌شد، اما لازم است همین حالا نیز نسبت به ساماندهی و غربالگری این افراد اقدام شود تا پیش از این نه سلامت خود این افراد و نه سلامت دیگر شهروندان و به خصوص ساکنان مناطقی نظیر هرندی، مولوی، شوش و … به خطر نیفتد.

کد خبر 4892958 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: معتاد شهر تهران ویروس کرونا حجت نظری ویروس کرونا شهرداری تهران شیوع کرونا وزارت آموزش و پرورش نیروی انتظامی شورای شهر تهران آموزش مکمل شهر تهران فاصله گذاری اجتماعی دستگیری سارق سیدابراهیم رئیسی روز طبیعت پلیس راهور سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد

به گزارش قدس خراسان به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، در راستای طرح بازگشت به زندگی سالم، امروز پنجم اردیبهشت ماه با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و جمعی از مدیران بهزیستی و شهرداری مشهد کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد افتتاح شد.

معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۹ مشهد در این مراسم گفت: می‌توان تهدیدی که یک معتاد برای جامعه دارد را به فرصت تبدیل کرد و آن با استفاده از به کارگیری معتادان به عنوان نیروی کار امکان پذیر است. 

گفتنی است در این طرح، از اقامت صرف معتادان پرهیز شده و در آن آموزش و مراقبت‌های بعد از خروج و اشتغال مددجویان مدنظر است. در این مرکز، مددجو از نظر مهارتی و شخصیتی توانمند می‌شود، همزمان تحت درمان قرار می‌گیرد و با جلسات آموزشی، کسب مهارت و برنامه‌های ورزشی و تفریحی روند بهبود را طی می‌کند و همزمان در یک کارگاه تولیدی مشغول به کار می‌شود و کسب درآمد می‌کند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه