Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@23:00:22 GMT

کاهش وزن در پاندمی کرونا کار درستی است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۴۳۹۶

آفتاب‌‌نیوز :

امیرحسین خلخالی راد با اشاره به باورهای غلط درباره بیماری کرونا، اظهار کرد: این روزها مردم با داستان گرمی و سردی درگیر هستند؛ در واقع می گویند کرونا طبع سرد دارد و اگر گرمی بخوریم به کرونا مبتلا نخواهیم شد.

وی تصریح کرد: مصرف مواد غذایی دارای طبع گرم به درمان یا پیشگیری از ابتلا به کرونا کمک نمی کند لذا مردم این باور را کنار بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس علوم تغذیه، سیستم ایمنی بدن را برخوردار از یک تعداد مشخص سرباز دانست و افزود: این سربازان باید در قلمرو خود آماده پاسخگویی به تهاجمات باشند یعنی می توانیم به سیستم ایمنی بدن آماده باش دهیم، یعنی این امکان را ایجاد کنیم که بتواند در شرایط خاص عملکرد بهتری داشته باشد.

خلخالی راد، با بیان ابنکه افراد در شرایط پاندمی یک بیماری باید سعی کنند وزن زیادی از دست ندهند، گفت: افرادی که در این روزها کاهش وزن عجیب به خودشان تحمیل می کنند، فقط بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار می گیرند.

وی تعادل کالری را موجب درست عمل کردن سیستم ایمنی دانست و عنوان کرد: اگر قرار است کاهش وزن داشته باشیم باید همراه با افزایش فعالیت فیزیکی باشد.

این کارشناس علوم تغذیه، با تاکید بر لزوم دریافت پروتئین با کیفیت به ویژه در روزهای کرونایی، یادآور شد: هر فرد در طول روز علاوه بر اینکه باید متناسب با نیاز بدنش پروتئین مصرف کند، باید این پروتئین با کیفیت باشد.

وی نیاز بدن به پروتئین را معادل ۱.۴ تا ۱.۶ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن دانست و ادامه داد: ۷۰ درصد پروتئین مورد نیاز بدن باید از پروتئین حیوانی تامین شود و منابع پروتئین حیوانی شامل شیر، گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ است. این میزان پروتئین کمک می کند تا سیستم ایمنی در مقابل پاندمی شرایط بهتری داشته باشد.

خلخالی راد، با تاکید بر لزوم تامین ریزمغذی ها در کنار دریافت انرژی کافی، خاطرنشان کرد: اگر اصول تغذیه ای را رعایت کنیم در تامین ۳۳ ریزمغذی مهم دچار مشکل نمی شویم، اما اگر کمبودهای زمینه ای داشته و دچار فقر آهن و روی و کمبود ویتامین D باشیم، حتما در پاندمی فعلی به مشکل بر می خوریم.

این کارشناس علوم تغذیه، با بیان اینکه ویتامین C از طریق مرکبات دریافت می شود، گفت: این ویتامین بسیار فرار است و لذا در هنگام مصرف مرکبات باید کمترین قطعه کردن اتفاق بیفتد تا هدررفت ویتامین نداشته باشیم. در صورت مصرف مکمل C نیز می توانیم روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم به صورت قرص جوشان دریافت کنیم.

وی خواستار دریافت سلنیوم مورد نیاز بدن به صورت مکمل شد و اظهار کرد: معمولا منیزیم را از طریق غذا دریافت می کنیم و کمبود کمی اتفاق می افتد، اما در صورت وجود کمبود، مصرف روزانه ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم کفایت می کند.

خلخالی راد، میزان مصرف ویتامین D را متناسب را کمبود بدن دانست و یادآور شد: نیاز بدن انسان دریافت روزانه ۴۰۰ واحد ویتامین D است، اما در شرایط فعلی که با شیوع کرونا مواجه هستیم، دریافت روزانه ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ واحد توصیه می شود. همچنین افرادی که از وضعیت این ویتامین در بدن خود خبر ندارند، می توانند یک پرل ۵۰ هزار به صورت ماهانه استفاده کنند.

وی با اشاره به کمبود زیاد آهن در بانوان، عنوان کرد: متاسفانه فقر آهن نادیده گرفته می شود، اما اگر دچار فقر آهن هستید حتما باید مکمل مصرف کنید و مصرف آن را کنار نگذارید، زیرا فقر آهن با غذا اصلاح نمی شود.

این کارشناس علوم تغذیه، کاهش تراکم مو و بی کیفیت شدن ناخن را یکی از علامت های کمبود «روی» دانست و اضافه کرد: کمبود «روی» در بیماری ها خودش را نشان می دهد لذا مصرف مکمل «روی» در کنار ویتامین های گروه B و C موثر است. البته در روزهای کرونایی مصرف روزانه ۱۵ تا ۲۵ میلی گرم «روی» توصیه می شود، اما در صورت وجود یک رژیم غذایی متعادل و متنوع نیازی به مکمل نیست.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کاهش وزن تغذیه کرونا ویروس کارشناس علوم تغذیه سیستم ایمنی نیاز بدن فقر آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو