Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های پاکستان روز دوشنبه اعلام کردند که مسئولان این کشور بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق مختلف این کشور را مشکوک به ابتلا به ویروس کووید-۱۹ می‌دانند از بین آنان تقریبا ۸ هزار نفر در نقاهتگاه‌ها حضور دارند. 
علاوه بر این شناسایی چند مورد ابتلا به کرونا در میان اعضای گروه‌ها تبلیغاتی در شهرهای لاهور و کراچی باعث شد تا مسئولان پاکستانی تمامی اعضای این مراکز تبلیغاتی که طی روزها و هفته‌های اخیر به مناطق مختلف این کشور سفر کرده‌اند، را رهگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
براساس گزارش منابع خبری پاکستان، از میان ده‌ها هزار نفر از مبلغان دینی این کشور حدود ۲۰ هزار نفر از این افراد شناسایی و هم اکنون در مراکز قرنطینه نگهداری می‌شوند. 
منطقه «رای وند» جایی در حومه شهر "لاهور" که مرکز گردهمایی اعضای گروه جماعت تبلیغی محسوب می‌شود، تعطیل شده و تمامی راه‌های منتهی به این منطقه نیز توسط نیروهای پلیس و ارتش مسدود شده است. 
کارشناسان پاکستانی شناسایی هزاران مورد مشکوک به آلوده بودن به کرونا را به آتش زیر خاکستر تعبیر کرده و می‌گویند در صورت کارشکنی در امر غربالگری، مهار کرونا از دست مسئولان خارج خواهد شد. 
به عقیده آنان، غربالگری سراسری محدود مانده و این نگرانی‌ها بابت افزایش بیماران کرونایی را نیز بیشتر کرده است. 
دولت «عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان بیم آن دارد که در صورت عدم پایبندی مردم به فاصله‌گذاری اجتماعی شمار بیماران کرونایی به ده‌ها هزار نفر افزایش یابد. 
وزارت بهداشت پاکستان روز شنبه به اطلاع دیوان عالی این کشور رساند که هرچند میزان افزایش مبتلایان به کرونا در پاکستان در مقایسه با کشورهای منطقه کم است اما احتمال افزایش بیماران به ۵۰ هزار نفر تا آخر ماه آوریل (۱۱ اردیبهشت) وجود دارد. 
در این گزارش آمده است: احتمال دارد حدود ۲۴۰۰ بیمار کرونایی در شرایط بحرانی قرار بگیرند و بیش از ۴۱ هزار نفر نیز به عفونت خفیف آلوده شوند. 
همزمان با هشدار جدی وزارت بهداشت پاکستان نسبت به افزایش بیماران کرونایی طی هفته‌های آینده، دولت اسلام‌آباد پنجشنبه گذشته طرح محدودیت‌های فاصله گذاری اجتماعی و همچنین تعطیلی شهرها را با هدف مهار ویروس کووید-۱۹ تمدید کرد. 
شمار بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان از ۳۲۰۰ نفر عبور کرده و تاکنون ۵۰ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.  
اکثر شهرهای پاکستان درگیر شیوع ویروس کووید-۱۹ بوده و با گذشت هر چند ساعت، موارد جدید ابتلا به این ویروس ثبت می‌شود. 

برچسب‌ها ویروس کرونا پاکستان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پاکستان ویروس کرونا پاکستان بیماران کرونایی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • علما حافظان مرزهای دینی هستند
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد