Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@17:37:34 GMT

پخش برنامه رادیویی منصور ضابطیان تا آخر هفته

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۱۲۴۳

پخش برنامه رادیویی منصور ضابطیان تا آخر هفته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، «فرش بنفشه» به تهیه کنندگی زهرا قائدی و محمد اسماعیل پور با اجرای منصور ضابطیان از سوم فروردین ماه هر روز به مدت ۱۵۰ دقیقه روی آنتن رادیو ایران رفته است.

این برنامه علاوه بر اتفاقات متعدد موسیقایی و میزبانی از گروه های موسیقی چون عجم بند، کَلمَست که به صورت زنده در برنامه به اجرای موسیقی پرداختند، تا به حال مهمانان تلفنی متعددی نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور ضابطیان در ۲ هفته اخیر با چهره هایی از جمله علی نصیریان، مرجانه گلچین، افسانه بایگان، فرهاد آئیش، مائده طهماسبی، محمد بحرانی، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری، پوریا شکیبایی، داریوش فرضیایی، مجید اخشابی، برزو ارجمند، الهام پاوه نژاد، سپند امیرسلیمانی، بهروز رضوی، بهناز جعفری، آلبرت کوچویی، گلاره عباسی، فرزانه منصوری، نیما رئیسی، گیتی خامنه، اصغر همت، هومن خیاط، هدایت هاشمی و ... گفتگو کرده است.

همچنین گفتگوهای روز با مسئولان درباره آخرین اخبار از کرونا، وضعیت راه های کشور و محدودیت های کرونایی و دیگر مسائل مهم روزمره این مجله رادیویی را از حیث پرداختن به اتفاقات روز نیز فعال نشان داد.

«فرش بنفشه» از توجه به اتفاقات فضای مجازی نیز غافل نبود و محمدرضا فکری کمدین خراسانی که قطعه تقلید صدای او از زنده یاد محمد نوری و تبدیل ترانه «جان مریم» به یک قطعه طنز کرونایی حسابی سروصدا کرده بود نیز نه تنها به برنامه آمد بلکه قطعه جدیدی را نیز مختص این برنامه رادیویی ساخت که از آن رونمایی شد.

پخش این برنامه که هر روز ساعت ۱۷ روی آنتن می رود، با توجه به تمدید تعطیلات تا ٢٠ فروردین ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4893794 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: رادیو ایران منصور ضابطیان رادیو ویروس کرونا تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم تئاتر درگذشت چهره ها فیلم سینمایی فیلم بازی در نوروز 99 سریال پایتخت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هنرمندان تئاتر رادیو نمایش نوروز99 رادیو تک آهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند

محسن شاهمرادی تهیه کننده شبکه های رادیویی ورزش و جوان و نامزد بخش مستندهای مستمر در جشنواره رادیویی «پژواک» درباره حضورش در این دوره به خبرنگار مهر بیان کرد: من تقریبا به مدت ۱۷ سال است که تهیه‌کننده و گوینده برنامه‌های مختلف رادیویی هستم. سال گذشته با اثر «جهان در جام» برگزیده بخش مستمر آثار بلند جشنواره پژواک شدم و امسال هم دوباره در این جشنواره حضور داشتم.

وی که امسال توانست دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود کند درباره شروع به کار در رادیو بیان کرد: من کارم را در سال ۸۶ با مرکز زنجان شروع کردم و اواخر سال ۹۰ وارد رادیو جوان شدم. در حال حاضر برنامه «دو آتیشه» را برای رادیو ورزش و «هواداری» را برای رادیو ورزش تهیه می‌کنم.

شاهمرادی درباره مستند «آسیا در جام» ادامه داد: به مناسبت جام ملت‌های آسیا ایده‌ای داشتم که طبق آن بتوانم ۲۴ کشوری را که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند به مردم معرفی کنم تا از وجوه مختلف ورزش، فرهنگ، هنر، اقتصاد، سیاسی- تاریخی، جغرافیایی این کشورها شناخت پیدا کنند.

وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد کشور هند سعی کردیم مخاطبان خود را با فرهنگ، آداب و رسوم و مسایل عجیب و باورنکردنی آن کشورها، حتی شعرشان آشنا کنم. نام برنامه را گذاشتیم «آسیا در جام» و این برنامه در ایام جام ملت‌های آسیا از رادیو ورزش پخش می‌شد که خودم گویندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشتم.

شاهمرادی یاداور شد: در واقع هدفم فقط بیان مسایل مربوط به ورزش نبود و علاقمند بودم مخاطبم بیشتر از این مسایل در مورد گروه‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا اطلاعات کسب کند.

این گوینده و تهیه‌کننده رادیو درباره نقش پژوهش در مستندسازی گفت: من به همراه مهدی زارعی پژوهش های این برنامه را به مدت سه ماه انجام دادیم که از منابع اینترنت، مقاله، کتاب و مصاحبه با افرادی که تجربه حضور در آن کشورها را داشتند، اطلاعات مورد نظر را بدست آوردم. پژوهش ستون خیمه مستند است و مستندساز در حوزه ساخت مستندهای رادیویی می‌تواند با پژوهش صحیح یک سوژه مناسب را دستمایه کار قرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: من از سالهای دور مشغول ساخت مستندسازی هستم. مستند جزو قالب‌های برنامه‌سازی در تراز علمی است و به نظرم برنامه‌ساز برای ساخت مستند باید آموزش ببیند. این آموزش ها شامل پژوهش، موضوع، گویندگی و … می‌شود. در مجموع ما برای اینکه بخواهیم مستندساز خوبی باشیم نیازمند آموزش در این حوزه هستیم.

کد خبر 6087350 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم